73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Ismerek olyat akinek pl. olyan a személyisége h a hitboxa kiterjed az egész pályára. Szegényre azt mondjuk h ő is természetesen sportol: Hitboxol. -
ma már minden lowra rámondhatják hogy csal?
hová süllyedtünk :D
tunk a jó mert úgysem ott a hitbox ahol kéne ^^ mondjuk személyfüggő <_< -
: D
Hát, az a baj, ha tunkolsz akkor meg körberotálod néha azt csá: D
És akkor meg tüdőre kell lőni-.-"
És mindÍg kicsit ballra-alulra, mert ugye jobbra-fel ránt a fegyver:S -
én meg a magam módján csak tunkolok aztan vagy beviszi vagy nem -.- -
Teljesen igaz...
Volt, hogy office-on voltunk..CT voltam, wp vel néztem a folyosót..és a szegrény mögött nemtudtam, hogy volt valaki.Egyszercsak kiÍrja a Gabenc nevét.Mondom mi a fasz?Seholsenki...Azé lőttem..gabenc megdöglik, egybpől megy, hogy wh wh wh ..Hátnem...Kilóhott a hitbox a szekrény mögüll. -
igen, erre énis kíváncsi lennék, h ez a nagy hitbox csúszás csak keringő legenda vagy van igazság alapja esetleg teljesen igaz. mert sok helyen hallom h hibox volt meg ilyesmik, de nemtom kinek higgyek. -
Balci HB #64952 Ezer kösz
. Már műxik
-
SzocsA #64951 hát szervereken is lehet látni hogy a ha mellé lövök a levegőben fröccsen a vére!
amugy meg botokkal próbáltam ki! ott jóval előtte van ez azért szívás! -
Rakjad vissza angolra a steam-et. -
Balci HB #64949 Üdv!
Az a gondom hogy nem indul a css. 1 év után ujratelepitettem, leszedte a frissitést és amikor inditom a játékot behozza a loading képernyőt, aztán ilyet ir ki, hogy: "Platform error: module failed to initialize". Valakinek ötlete? -
jaja nem volt semmi gond -
ezt honnan veszed? 4 éves youtube videókról, vagy most tapasztaltad netes serveren? -
SzocsA #64946 miért van az hogy a hitbox az ember előtt megy úgy mintha egy másik ember menne előtte! így hogy lehet oldalbalőni a csávót?
nicns valami netbeállítás erre vagy valami? -
Köszi Devi!
Édesapád hazaért már San Franciskoból?
-
Sziasztok!
Senki sem tud egy működő Zombie modot a gémhez? -
Boldog Szülinapot!!! -
sg -
Nekem xp van rajta,én azt javaslom.Haver csak kínlódik vistával.Sok progi nem kompatibilis vistával.(CSAK FELHASZNÁLÓ VAgYOK) -
Egyébként pontosan az van ráírva, hogy Permanent Snap-Fit Cap, de úgy tűnik tényleg alkoholos.
Nah bocs az off-ért további jó heccsátokat! -
Akkor jó lesz az xp...(nagypapinak kell a kórházba(76 éves)). -
Sziasztok!
Letöltöttem egy Zombie modot, bemásoltam stb...de nem indul...
Mit ronthattam el?
Esetleg vki privátba tudna segíteni? -
Borg #64937 Attól függ milyen hardver van benne.
Asszony toshiba notiját (dual core proci, 1gb ram) vista home premiummal szállították, és tökéletesen megy minden rajta. Netezés, filmnézés, munka... -
Na én is kérdezek. Notebookra mit javasoltok rendszert? Mehet rá az xp pro vagy érdemes valami mást rájatenni? Igazából film nézés a fő profil. -
Noodle, úgy veszem ki a szavaidból, hogy már feliratoztad a CD-ket. Ha eddig nem baszta szét akkor nem is fogja. Nem kell kidobálni. -
"nem törlődő" lehet alkohol bázisú de (nem biztos) az általában rá van írva. Pl.:OHP marker alkohol bázisú rostírón , permanent marker alkohol bázisú.
Inkább a nyomtatható cd-dvd ami szvsz. jó.Én nyomtatóval rá nyomtatom , és kész. -
Kis update mielőtt kidobom azt a 22 DVD-t amit azzal feliratoztam...
Ha az van ráírva, hogy permanent akkor az alkoholos? -
szóval azok mehetnek kukába vagy mi? -
mint a havat az asztalisó
csak nem biztos, hogy jót fog tenni neki
én azt mondom, karcold bele a dolgokat
-
A-aaa, savas azért kérdem, de nem az írható felületére írtam.. Csak olvastam valahol, hogy nem lehet savassal, de hát csak nem marja át azt az 1-2 mm-t egy gyenge savas filc vagy igen? -
Alkoholos lesz az a filc...remélem. Akkor semmi baj nem lesz. De ha savas akkor nagy a gáz. 
-
OFF
Szerintetek gáz, ha egy vékony savas filccel feliratoztam a kiírt DVD-ket?
/OFF -
Sziasztok!
Metamod - ot vagy mi a tökömet, hogy kell használni?
Vagy ez Wareznak számít? -
küldsz 2000Ft? kurvajól jönne most :S majdnem meglenne a pénz Left4Deadre ^^ -
"akkor felpatcheli" ből néztem- mert régen tudtommal a törtet kellett mindíg patchelni ha volt steam frissítés!
de nem tom me sose toltam tört verzióval!
Lompi: Én még a MédiaMárk-ban(miskolcon csak az volt 576ot nem tudtam) is sorban álltam a megjelenés napján a HL2ért sőt a HL1et is megvettem annó és úgy csztem 1.5el ! Az antologyt poénból loptam el a Tescóban me csajom szórakozott és kibontott egyet, hameg már úgyis kibontotta mé ne hozzam el
abszolult poén volt került vagy 2000 ft-ba ami semmi!
-
ClientRegistry.blob
Ez a megoldás annyira régi, hogy szégyelem ide tenni.... Hátha segítséget jelent.
Töröld a fent említett filet és índitsd újra az egész kocerájt. -
"CamperChris: szeva! tudnál nekem segíteni? életbevágóan fontos lenne"
erre te, hívom máris a 104-et :D -
CamperChris: szeva! tudnál nekem segíteni? életbevágóan fontos lenne
Lompi: nem adom az accom kölcsö
Lompi: pápá
-
csak copy-ztam -
ahh szőke msot olvastam vissza :D bocs Noob avgyok még : Legutóbbi utpdate óta ez jöhet elő az esetben ha nem a windowos particióra van telepítve a steam, vagy ha oylan mappában van hogy "Játék".
Megoldás:
1. létrehozol egy "Games" mappát azon a partíción amin nincs windows
2. megkeresed a "Steam" mappát majd kivágással áthelyezed a "Games" mappába
3. belelép a "Steam" mappádba és kitörlöd a clinet.registry.blob filet
4. Indítod és mindenki happy.
Tényleg Sikerült ezer Kösssz! CS:S for ever :D -
biztos sokban különbözik az as_recon-tól 
böff