73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
te? jajjdejó... kéne egy warra megkapom? :S 10 perc, addig odaadom enyémet 
(mostmár ugye jobban fogsz vigyázni rá? :D ) -
na kia kapta vissza az accountját a legeslegjobb fej punkzoli segitségével?:) -
http://cdgalaxis.hu/PC/15847/left-4-dead.html -
Sziasztok!
Tudom, h már kérdeztem párszor....
De valami működő Zombie modot nem tud senkise? Nekem sehogyan se sikerül betelepíteni, amit leszedtem...
Légyszike valaki -
ebbe most mivolt a l0l? csak feltételezés volt... -
LOL
NC
-
Bakker, erre meg nemválaszoltam: C
Azt csináld, hogy bemész driverbe, és átállÍtod , hogy ne minőségre, hanem teljesÍtményre állÍtsad, és a beállÍtásoknál szedd ki a filtert, simÍtást. -
Borg #64991 Próbálj meg valakit törhetetlen üvegen át mp5-el megölni :D Nekem volt már 90 in 90 is :D -
pedig de -
és az nem lehet h ha túl gyorsan lövöd akkor nem ír ki mondjuk h 2x10dmg hanem 1x20. tehát hogy összevonja. ezt elképzelhetőnek tartom, mert ha kilősz valakinek a lábujjára egy egész tárat nem fogja kiírni pl h 60dmg is 20 hits... -
túl sok fpsel játszik
-
winrar? -
már nem hat meg! Annyiszor lövök ilyeneket!!! Egy az egyben látom ahogy eltalálom 3 vagy 4 x és föccsen ki a vére, még a falon is meg lehet számolni a tócsákat és megnézem consol-ban és 2 hit pl.
-
nézegesssssééétek -
off: mivel lehet nagy fájlokat szétdarabolni, aztán rar???? -
OKé :) -
melyik map?
-
Borg #64981 Nemsokára mapteszt SG-n :) -
pontosabban? hát sztem nem... mert Kar98 az egy pontba lő nem kicsit mellé meg ilyenek (cod2), UTben meg ott a Shock Rifle ^^ ami szintén zéró szórással rendelkezik... céloz, nyom, és már ott is lövedék... -
ha a cs-n belül gondolod minden lowon van sőt még egy fps configot is betoltam cfgbe! 

-
Filtereket kapcsold ki. -
Na egy gyors kérdés! Laptopomon (Asus F3Jc) c2d T5600 (1,8Ghz) Xp-vel geforce go 7300 (512Mb)
1G ram al a csben 4 fps van
driver a legfrissebb amit találni lehet az ASUSnál (a nvidia GO miatt más nemjó hozzá :P )
Mitől lehet ez az fps vesztés???? Amikor annó felraktam rá a cs-t még simán futott 100 fölötti fpsel!!!
-
igazából én azt vettem észre, hogy ha nem vadászol ezekre a hitbox dolgokra, nem vészesek. vagyis szerintem... nekem volt 1-2 butál ilyen hitbox csúszásom, de a legtöbb csak nagy pinges szervereken. attól nekem a css még mindig az egyik legjobb játék marad. -
mert cs-be sokkal pontosabban kell lőni.
Am a hitbox elmászása nem a ping miatt van botoknak is elmászik megnéztem. És szerintem a botok nem online kapcsolódnak szal pingjük sincs -
Borg #64974 Azért, mert a Source Engine mindent szerver oldalon számol, és értékel ki, hogy cheatelés esélyét lecsökkentsék. Ezáltal fényévekkel kevesebb cheat lehetőség van benne, mint más játékokban, de cserébe a forgalom is megnövekszik a kliens és a szerver között.
A cl_smooth pedig kliens oldalon kozmetikázza a szerver "saccolási gondjait". A parancs alapból 1, méghozzá ha jól tudom jóideje nem is lehet 0-ra rakni (eleinte a parancs bugos volt, és jóformán fordítva működött). Ennek már több éve... A hangsúly amúgy a kozmetikán van. Valójában semmit se javít, vagy ront, csak a látvány "akadozását" simítja ki, köztes számított átmenettel. Szóval a gond ettől még gond is marad. -
amúgy azt vettem észre cl_smooth 1 sokat segít... -
de mégis ez a hitbox csúszás feltűnőbb CSben mint máshol... szal ez miért van? ... mert CoD2ben (de utálom áááh) ha emberre lőttem akkor meghalt... UTben ha emberre lőttem akkor meghalt... szal :\
-
Borg #64971 Az csak 1 dolog, de valóban előbbre visz.
Attól még maradnak a szar hálózati eszközök, főleg user végen, amik a problémák többségéért felelősek. -
Mondjuk 4-5 éven belül a lag, elveszett csomag stb. megszűnik ugye addigra kiépül a TréCom általi optikai kábelezés. -
Borg #64969 Soha nem is fog a helyére kerülni, amíg a netes adatforgalomban van olyan paraméter, hogy _válaszidő_, lag, elveszett csomagok, hibajavítás, és társai.
Mindaddig amig ezek jelen vannak, a hitboxot csak interpolálni lehet, vagyis saccolni, hogy a következő kvantumban hol lesz. Ez pedig sosem fog 100%-osan működni.
És akkor még nem említettük a rendszer futtatásához szükséges processzor teljesítményt, valamint a rendszer bonyolultságából adódó esetleges bugokat, számítási hibákat, amik megintcsak korlátokat szabnak a tökéletességének.
Ez egy olyan velejárója az internetes játékoknak, amit belátható időn belül aligha tudnak kiküszöbölni. -
A hitbox mozgás közben nincs a skinen. Ezt javítgatják de még nem sikerült nekik. Álló vagy kempelő emberkének a hitboxa a helyén van. Ezt illene tudni.
Itt meg is nézheted.
http://www.youtube.com/watch?v=fdRpYaQA8cU&feature=related
Meg hát kicsit keres rá. -
Lőttem földbe kapott fejest is már valaki: D
-
hát egen, de néha a lagg meg a ratek is produkálnak érdkes dolgokat. én már lőttem a csípője mellé amit fejesnek adott
-
Nem fejest kapott....Testet... -
Bn rakta a bombát és An megkéseltem
(no nemám)
-
a-n rakta a bombát és még hosszun kellet löni? -
én tapasztaltam :C olyat is hogy ellennek van elcsúszva olyat is hogy nekem ^^ -
mondjuk ha áll akkor nem hiszem h szétlenne csúszva a hitbox, maximum azért találtad el mert a fejét ugye nem gömb alakú hanem kocka alakú hitbox veszi körbe, és ezért az egyik csücskét eltaláltad.
de én ezt sosem értem, mert sokan mindig reklamálnak hogy hitbox-hitbox, de én még sosem tapasztaltam olyanfokú torzlást hogy idegesítő lenne... -
Idemár haxorokat is beengednek? 
-
Na ezt jól megmondtam. :D