73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Randelz
    Kilehet valahogy menteni a szerver favorites listát?
  • Borg
    A grafikon része mindig az előző napi összesítést mutatja.
  • Lacccca
    Erre gondolok.

Most amikor ezt mutatja 12:35 van.
  • Lacccca
    Amit most kiír itt az a tegnap esti.
    Sőt ezen a grafikonon az utolsó állása(ahol a csík közelíti a 0-ás értéket az tegnap kb 22-23 óra. Ezért kérdeztem hogy milyen gyakran mert ez így nem ad valós képet.
  • Borg
    Pár percenként.
  • Lacccca
    Ez a gamtrackeres banner nem frissít kicsit későn és ritkán?
  • walkinG
    Itt lehet tevét venni ?
  • Lacccca
    Na neked már megint csak a szád volt nagy
  • armageddon666
    Ha WoWra gondolsz: ott sosem játszottam Armageddon néven xD

Örpi ne buktass le <_< 100 kiló, 2 méter ^^
  • kifli
    ha valakinek kell clan szóljon!! lehetőleg eredetis legyen és szervert is kell fizetni szal csak olyan jelentkezzen aki ezt tudja vállalni! am most 2 szerverünk van. És amúgy a magnetik clanról van szó. részletek privátban
  • Vajett Örp
    Te meg a fizikai erőszak?
    Ha nem figyelsz egy nagyobb széllökés kettétör!
  • Spészgószt
  • Norisz666
    Halljátok gyerekek? KIRÁLYOK vagyok megvan az unconn problémám és tök egyedül jöttem rá! jeeee \Counter-Strike Source\cstrike\resource mappában a ModEvents.res file volt a bűnös. Kicseréltem és királyul irja ki kit ölt úgyhogy léptem a warezos szarjaimmal na csoki!
  • Dodo55
    Te hallod, overpower...
    Véletlenül te nem vagy admin egy másik fajta játék szerverén, amiben konkrétan van olyan, hogy overpower? :D
    Mert van ott egy Armageddon nevű admin, aki állítólag már 15 éves kora óta admin ott, és így kb az életkorod is stimmel akkor.
  • armageddon666
    cheatereket overpowerelni kell :D arcon rúgni IRL <_< najó, nem vagyok a fizikai erőszak híve... de a gépek összetörnek még ha csak első emeletről dobják is le sztem :S
  • Norisz666
    DEBOCSDEBOCSMÁR Én is utálom a csítereket mint ti! Condition zeroban tolom neten csak.
    Ezzel a törtes verziómmal csak botok ellen és baráti körben lanon tolom. És nem szoktunk csítelni! A szorszból meg olyan verzióm van vagy patchem amivel még tört szerverre se enged fel.

De még senkise válaszolt arra hogy melyik fájl v konfig vezérli azt a killes bigyót.
  • pointer4
    Annak még sose csesztrék el a játékát.....nemtudja mekkora pofátlanság.... :(
  • jozing
    hát cheaterek mindig lesznek. de én próbálok olyan szerverekre járni ahol kevesen vannak, ha meg becsúszik egy-egy akkor admin büntet. ennél többet sajnos nem tehetünk.
  • P4czy
    Aki azon röhög, h elcseszi mások játékát azt csak sajnálni tudom..
  • zomgzerg
    botok nem kurvaanyáznak és verik a billentyűzetet amin lehet röhögni :>
  • Lacccca
    Aki cheatelni akar az játsszon botok ellen mert kb ugyanaz az élmény.
    Abba viszont igazad van hoyg ez a fő oka mert így nincs következménye a dolognak.
  • Narxis
    Lol, az azért már durván olcsó, több áramot zabál el a gépe. De én hallottam olyat is, hogy sokan azért törtöznek mert akkor következmények nélkül lehet cheatelni. Csak ip bant kaphatnak azt meg dinamikus ip-nél nem jelent gondot.
  • CheAteR88 #65017
    miafasnakkel600xbeírni?
  • Norisz666
    A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK! ELLENKEZŐ ESETBEN BÜNTETŐPONTOT KAPSZ.
  • Lacccca
    Tényleg nem értem ezeket a warezhuszárokat.
    Ott volt nyáron az 50% os akció, meg ugye a dollár is gyenge volt.
    1500Ft-ért vehetted meg a CSS-t. Azért ez már jóval a lélektani határon belül volt.
  • Spészgószt
    Vedd meg és a neved lesz ott kiírva!
  • Spészgószt
    Látod mi van ott pirossal fent??? (nem a FAQ )
    Wáháháááá
  • Guer
    - tf2 server up -

[SG][TF2 PUBLIC][HUN][TESZTUZEM]

87.229.26.68:28050

Akinek van Tf2-je az nézzen fel.
  • CheAteR88 #65010
    temegmármegintmitszolsbeleanagyokdolgába?:D
    IGYUNKMÁRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • jozing
    jó, de nem alt-tabbol hanem az az effekt van. de igazad van. a grafika nekem CSS_ben midnen 3-4ik ilyenre lesz hibás, TF2-ben már elsőre.
  • Nivea
    a cs nem tudja megnyomni a billentyüzetett max lekerüla tálcára mert mellete megy a winamp v vmi nekem akkor szokta kitenni tálcára. az nem is idegesit hanem utánna olyan kaki leszza garfika
  • Borg
    Van benne egy ilyen bug, hogy az motd megjelenítésekor alt-tabbol. Régebben nekem is csinálta, de nemtom mitől múlt el.
  • jozing
    azt nem tudjátok mért van az, hogyha fellépek egy szerverre alt-tabol a CS? kicsit idegel...
  • 5w0rdf15h
    2 tégla közt hova jelentkezzen be? :D
  • Nivea
    tanultam mester! munkahelyeden te enm szoktál bejelentkezni?
  • walkinG
    neszojÁbe !
  • CheAteR88 #65002
    éstanultállegalábbbelőlle?:D
  • armageddon666
    ja bocs :D tényleg most hogy mondod valami ilyesmit valahol írtál XD
  • Spészgószt
    Suli meg efféle netcafés helyeken soha nem adnám meg a sajátomat! Vagy ha volt is rá példa azonnal megváltoztattam a jelszót utána!
  • Nivea
    én sose voltam ilyen hülye! nem ugy lopták el h odaadtam hanem keyloggerel:D merta suli gépein iszonyatosan semmi védelem nicns!