73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
cd-galaxis.hu
-
CUCLI #65079 http://store.steampowered.com/
pl
-
és tudnátok olyan oldalcimet adni ahol meglehet rendelni a játékot? -
Itt nagyon nem fognak segíteni warez ügyekben, mert mindenkinek eredetije van. Szerintem szerezd be te is, nem nagy összeg. -
-
CUCLI #65075 "a crack mappába"
itt buktad el a supportot |: -
Bővebben? -
szevasztok segitség kéne steam-és ügyben !kérem szépen valaki segitsen.vagy éppen mondja el mit hogy kell csinálni.elöre is nagyon szépen köszönöm!várom válaszotokat -
Borg #65071 És még vannak is :)
Meg este lesznek is, legalábbis én megyek újra, majd 8 után. -
ma jo sokan voltak a seron jo volt! -
-
kosztalaci #65068 köszi... -
steamet állítsd vissza angolra -
kosztalaci #65066 1 pillanatra beugrik a kezdő kép és egybő elsötétedik....
Platform Error: module failed to initialize
Ez a hiba:-) -
mit ír ki? vagy mi a hiba ? -
kosztalaci #65064 segitsetek lécci......
áttértem a vistara, és nem indul a cs :-((((

-
Ez jozingnak szólt nagyrészt csat rád nyomtam replit Tea
-
Nekem speciel van filces pötty a monitor közepén 

de scouthoz jó csak (szkóp nélkül is belövök bárkit bármilyen messziről), mert az scoop nélkül is oda lő ahova célzol, míg az awp random scoopnélkül!!! szövegszerkesztésnél zavar néha de már megszoktam hogy lentebb olvasok nem középen 
az meg nem egymásután kétfejes hanem "vágás"! meg tudja hogy ki hol van??? ez a videó nem egy gameplay hanem vagy 100óra összegyüjtött anyagból kiszedett 5perc makkot! ilyet én is tudnék csinálni, ha vettem volna az eddigi összes gamét!
-
Új motd az SG szerókon ! -
Ez versenyen felvételek, egyébként ott is van ventri !
A filc meg butaság, én is lövök ilyeneket neked...Mindössze annyi,h őket azért fizetik mert játszanak... :/ A fény effect.
10:9 el játszok :) De nem tűnik furának.
-
igen, téged védtelek. nincs semmi baj a CFG-kkel. énis kicsir vezsem a célzót. de a szín így mliyen lesz, amit te írtál be. -
PunkZoli #65058 cfgben nincsen nem megengedett parancs(cheat).... amit meg ligák,versenyek stb nem engedélyeznek, az ottani kötelező server konfig blokkolni fogja, szóval nincs előny ugyancsak
aki csal az nem cfg vel csinálja :\ -
-
neked nagyon szájmenésed van minden fórumban ember. én is 2222-őn hazsnálom a célzót, meet úgy ksiebb lesz, ergó jobban felmérem hova lő.
a CFG-zés meg nem cheat, ha engedett kódokat használsz. -
PunkZoli #65055 :D buzi e vagy? -
csaljmég -
PunkZoli #65053 cl_crosshairscale 40000
cl_crosshairscale 5200
cl_crosshairscale 1985 :)))
én ezekkel játszottam, plusz hasznos még ez:
alias "color0" "cl_crosshaircolor 0; echo punk config > Crosshair Color Green; alias colortoggler color1"
alias "color1" "cl_crosshaircolor 1; echo punk config > Crosshair Color Red; alias colortoggler color2"
alias "color2" "cl_crosshaircolor 2; echo punk config > Crosshair Color Blue; alias colortoggler color3"
alias "color3" "cl_crosshaircolor 3; echo punk config > Crosshair Color Yellow; alias colortoggler color4"
alias "color4" "cl_crosshaircolor 4; echo punk config > Crosshair Color Cyan; alias colortoggler color0"
alias "colortoggler" "color0"
bind "f3" "colortoggler" -
középre nem kell egyáltalán filc... ha eleget gyakorol az ember tudja hol a képernyő közepe :P AWPvel viszont nem könnyű oda lőni... van rá valami trükk hogy a képernyő közepére lőjön zoom nélkül csak nemtom mi... scouttal sokkal könnyebb ^^ -
PunkZoli #65051 platform errorrrr -
ez a gyerek nekem enyhén hekk gyanús. azonnal udja kihol van. aimbotot kizárom, mert wp-vel enm scak fejrement, vagy van a monitorára filccel rajzolva egy célkeresz, így noscope is tud játszani :P. én töröm a fejem egy fel-le vehető célkereszten a fejem. akkkor jó kis fekete lenn, látám plusz sniperek is használhatóbbak lennének. és ezt a vac se szűri ki...
a videóra vissza kanyarodva: a vágás iszonyú profi, ha a csávó hekk nélkül nyomja akkor ős is faszagyerek. de a képarány meg a színek csak nekemtűntek furának? (16:10-esen játszok, 4:3-mason régen láttam CS-t) -
levegőből ;)
sztem simán makk...
vagy lan...
vagy nincs hax...
vagy van hax...
vagy nemtom :D -
*felére -
Jó a videó, de nem értem soha, hogy Desert-el hogyan lehet a pálya másik felé egymás után két fejest adni...
-
És mivan ha a T fejét rárakja a CT fejéra? :D
Kedvencem -
Kösz....gondoltam csak reméltem hátha van valami más megoldás. -
VIDENYÓ 
-
Nem beszólni...engem nem nyom el a szél.
Ülök arcodra...tudod mikor kapsz levegőt.
-
http://game.konzol.net/psychostats/Na ki az első :D -
ip-ket kimásolod txtbe -
Persze, csakis.