73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-

mikor? -
Borg #65121 Ezt megnézzük :)
-
Akkor amin a steam van, arra toljál egy defragot. -
nem -
És azon van neked a steam amin az xp?: C -
2 napos xp -
Hmm....Érdekes..TöredezettségmentesÍtés mikor volt a vinyón? -
nem
ha igen akkor mindegyik szar
én laggolok meg minden de nemis inkább laggolás hanem akadozikvagymi:S -
Szerverlagg? -
az mitől lehet hogy van 100fps-em 30-as pingem 0-csokim és mégis szaggat? -
Karmen #65112 nekem a cs soure-ban az emberek picit furák mintha a ruhájukon lenne vmi nejlon vagy vmi nincs ezzez vmien patch?? -
Business -
marketing ^^ -
Pénzért?
-
Miért írjátok bele mindig az ingyenes játékokat amit bárki letölthet? -
Drága:D
Vidd le 2000Ft-ra és talán megveszi valaki. -
Pedig a múltkor te kötöttél belém, hogy a 4.000 Ft milyen jó ár érte... Változnak az idők, mi?
-
Tagfelvétel!
Az SG Team tagfelvételt hirdet az újonnan induló [szin=orange]Team Fortress 2 és a már meglévő Counter-Strike: Source csapatába![/szin]
Beindítottuk a TF2 szerverünket. Újonnan alakuló csapatába és a már régóta aktív CSS teambe keresnénk új tagokat. Lehetőséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erősítsék.
Hogy miért jó ez neked?
-Saját CSS és TF2 szerver.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít (valamint finanszíroz), amelyek ügyeiből egyenlően kiveszi minden tag a részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézését/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a Team Fortress 2 és/vagy Counter-Strike: Source (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél TF2 és/vagy CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelező jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverekkel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegű feladatok a jelentkezési időszak utáni próbaidő alatt lesznek kiosztva.
-Lehetőség szerint nemkihagyni a team sörözést.
-18 év alsó korhatár.
Mi nem kizáró ok?
-Rendelkezned kell eredeti CSS és/vagy TF2-vel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat az SGTeam HQ
oldalon lehet megtekinteni.
Jelentkezés menete?
-Jelentkezel Guer-nél PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, életkorod, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 10 nap – dec. 11. 24:00 -ig, ez alatt, és ezután újabb 10 nap alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktív fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belső szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.
Akinek még bármilyen kérdése lenne az forduljon Guer - hez vagy(halál esetén
) IcE TeE - hoz az SG Team topikban.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
-
Jólvan, de téget az sem zavar németben ha angolul irod le az időt. :D -
arcade meg ilyenek az a merevlemez méretét meg talán a kiegeket jelöli.
Arcadeben asszem nincs merevlemez, de nem vagyok biztos benne :S -
stímon... -
tornác, erkély -
walkinG #65098 Egy kis off
Ha van valakinek xbox 360-a mondja már meg nekem van-e valami jelentése az 'arcade' szócskának ! -
Senki ne vegye meg, várjuk meg amig lejjebb megy az ára.
-
Én adom 2000é is, nekem van 2db 
steamon 10$
boltba meg 3800 Ft
Te mit akarsz???

-
álmodj... -
tudom de rájöttem hogy az sok érte -
nemsoká 2 lesz ^^ -
multkor még 4 volt -
3000 -
Hellósztok!
Eladó egy Counter Strike Anthology DVD + Steam account a következő játékokkal:Counter-Strike 1.6,Counter-Strike:Condition Zero (+deleted scenes),Half-Life 2 DM,Half-Life 2 Lost Coast,Deathmatch Classic,Day of Defeat,Ricochet.Akit érdekel írjon PM-t.
ár:3500Ft! -
off: mondjuk a szöveg szerint ha nem lennének tiltottak a warezkérdések MIND kapnánk büntetőpontot:D -
2Bálint #65088 mondjuk, ha rákattintok a FAQ-ra, nem történik semmi...
-
nem
-
meg lett neki mondva ,hogy no warez ,vegye meg. aztan megkerdezi ,hogy hol lehet megrendelni es leoltod ,hogy no warez. benezted? vagy ezzel akarsz kimaszni belole? :) -
igen, de az előtt nem volt egy warezos kérdése?
-
Az van ott h FAQ.
-
fail. -
??? meg akarja rendelni O.o mi a gond vele? -
nem azért, de isten nem azért teremtette a szemet, hogy nézz és láss?
mi van a bannerban nagy, piros vastagon szedett betűkkel kiírva? én (bár még csak 9. gimis vagyok) valami ilyesmit olvasok ott: "A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK! ELLENKEZŐ ESETBEN BÜNTETŐPONTOT KAPSZ." hm. néma értő olvasás.
sztem ez elég egyértelmű felhívás.