73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • armageddon666
    mond hova mész, megyek én is
  • Seth
    "Győri" Devi
  • jozing
    devi te honnan valósi vagy? csak mert ismerünk egy prő CS-s devit, aki néha feljön hozzánk játszani. az ő vagy?

letöltöttem crscs-t vagy mi a neve (az a hldsupdate toolt). és haver megcsinálta hogy letöltött egy sok csomó fájlt (úgy 1 gigányit). aztmondta, hogy ezzel tok pro szervert csinálni (admin plugin, meg mindenféle hang beálítás, ami kell).
    kérdés:
    hogy kell konfigurálni (hangok, admin plugin meg úgy eleve az lap kezelések hogy lennének).
  • Seth
    Akkor 18.-ban vagy,lényegtelen XD
    [lvl 18 omg,vki túl sokat játszik XD]
  • Győri Devi
    17 vok már megbocsáss :D lvl 18as csak jövő tavasszal :D
  • Roger6
    Okés, te értesz hozzá, ezért kérdeztem. Akkor belevágok egy 64 bites rendszerbe, köszönöm a segítséget.
  • Seth
    Jaj de pattog itt vki a 18 évével XD
  • Lacccca
    Sztem megy. Linux alatt is futtatták már pont a 64 bit lenne kivétel?
  • solo
    Visszamennyé: D

Akkor is belobbyzom magam valahova: D
  • Roger6
    Igen, pont azért. Van 4*2 Gb RAM-om, azt akarom beletenni (munkához kell). Szóval akkor fut rajta a CS?
  • Lacccca
    Hülye kérdés... de miért akarsz 64 bites Xp-t használni?
    Szükséged van 4G+ ramra?
  • Roger6
    Valaki használta már 64 bites XP alatt a CS-t? Fut egyáltalán?
  • Lacccca
    Minek ez a 18 as korhatár?
    Hogy még kevesebb jelentkező legyen?
    Legyen normális, és megbízható.
    Ott van nálunk pl Mahoni van egy két felnőtt aki megirigyelhetné, vagy Swing. Ők se múltak el még 18 és tök normálisak.
  • 2Bálint
    Több ok is lehet
    1: valami gáz van a hálózatoddal. Hívd fel az ügyfélszolgát, stb. De előbb győződj meg a spyware, vírusmentességről.

2: ha olyan neted van, mint nekem (beltáv, helyi lan hálózat) ami azt jelenti, hogy a padláson van egy swich, az osztja el a tyúkbelet az összes lakónak. Nekem rendszeresen előfordul, hogy a saját wlan routeremig hibátlan (2-3 ms), a swich-ig is hibátlan, viszont annál távolabb 600-700 ms a ping. Gondolom 2-3 szomszéd elkezdett tölteni.
  • Guer
    Az SG Team tagfelvételt hirdet az újonnan induló [szin=orange]Team Fortress 2 és a már meglévő Counter-Strike: Source csapatába![/szin]

---
    Tagfelvétel meghosszabbítva 15.- ig.
    A vizsgaidőszakra és az ünnepekre tekintettel nem fogunk feladatokat kiosztani a jelentekzőknek, mindössze egy bemutatkozást várunk a PÜ-ben.
    ---

Beindítottuk a TF2 szerverünket. Újonnan alakuló csapatába és a már régóta aktív CSS teambe keresnénk új tagokat. Lehetőséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erősítsék.

Hogy miért jó ez neked?

-Saját CSS és TF2 szerver.
    -Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít (valamint finanszíroz), amelyek ügyeiből egyenlően kiveszi minden tag a részét.
    -Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
    -Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
    -Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézését/bonyolítást vállaltam)
    -Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?

-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a Team Fortress 2 és/vagy Counter-Strike: Source (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
    -Állandó, és aktív játékos kell legyél TF2 és/vagy CSS-ben.
    -Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani.
    -Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
    -Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
    -Lehetőség szerint nemkihagyni a team sörözést.
    -18 év alsó korhatár.

Mi nem kizáró ok?

-Rendelkezned kell eredeti CSS és/vagy TF2-vel.
    -Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
    -Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
    -Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat az SGTeam HQ
    oldalon lehet megtekinteni.

Jelentkezés menete?

-Jelentkezel Guer-nél PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, életkorod, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív és küldesz egy rövid bemutatkozást. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
    -A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak meghosszabítva – dec. 15. 24:00 -ig, ez alatt, és ezután 10 nap alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktív fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
    -Ezután belső szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Akinek még bármilyen kérdése lenne az forduljon Guer - hez vagy(halál esetén) IcE TeE - hoz az SG Team topikban.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

SG Team
  • Nivea
    véletlenül nem rádios routered van és nem csatlakozott rá vki? ha igen akkor macadres alapján osszál jogosultságokat!
  • Győri Devi
    15? :D kis pöcs XD
  • Narxis
    Vírus, spyware stb.
  • xNoodlex
    Korábban soha nem volt ezzel gond és netet se váltottam mostanában.
  • xNoodlex
    Sziasztok!
    Mitől lehet, hogy akkor is megy a netem, mikor nem megy semmi progi ami használja???
    1 hete folyamatosan 150-es a pingem is minden szerveren és ezért term ki is rugnak mindenhonnan....
    Nem tudja valaki mitől lehet ez?
  • Nivea
    mi van morcal? hiányzika kis nayvajás!:D
  • armageddon666
    énis :D
    mondjuk először Zooleera is azt hittem hogy legalább 16... azt kiderült hogy nem xD

lehet hogy morc tényleg meg van 14? :DD
  • Narxis
    Aszittem idősebb vagy. :D
  • Nivea
    hazucc láttalak élöben! egy szöke daliás bajszos férfi vagy!:D
  • solo
    : O
    Kabbe, én 15: D
  • SCITEK
    A kivetel erositi a szabalyt! :)
  • IcE TeE
    Annyi !
    Én is csak 16 vok :D
  • solo
  • solo
    Majd szólsz ha lesz?
    Sg re 18 a korhatár :(
  • Lacccca
    Nagy volt felháborodás az biztos :)
    Valszeg valami privát fizetős cheatje lehetett. Unconnected status, név nélkül de a bannt így se úszhatta meg.
  • Nivea
    meséljétek el mien csiter volt ma facen?
  • Narxis
    zolival kivételezni fognak, mindenhova protekciója van. :D
  • Lacccca
    Nálunk most nincs.
    SG-be viszont van CSS be is, de ha jól emlékszem van korhatár.
  • Lacccca
    Szánalom.
    Még a nevét sem tudod megjegyezni.
    Ez magas fokú intelligenciára utal.
  • Narxis
    SG-be most felvétel van, de lehet csak TF2 részbe. :D
  • solo
    Fu, erről jut eszembe, nÍd klán: D
    Csak a gáz, hogy nemsokhelyen látnak szÍvesen XD
    Szőkét megkéne bombázni egy kérvénnyel: DDD
  • CUCLI
    kb
  • solo
  • solo
    THX borgmester: D
  • Borg
    Visszaraktam nektek a szerverre :)

(1-2 hónapja lett kivéve, mert túl sokat futott, aztán mindenki unta már)