73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Lacccca
    Most komolyan.
    Mi a faszért IPt használsz amikro eredeti CS-d van?
    Használjál STeam ID-t
  • Narxis
    Add fel.
  • jozing
    tök jó! most visszaállt .100-ra az ip-m vége, de most nem megy az admin plugin! pedig mindhárom ip bentvan (külső és két belső), nem változtattam semmit, csak úgy nem megy. KIRÁLY!
  • Lacccca
    JA pl.
  • jozing
    hát... nemtom. néha megy néha nem. azt h érted h a router mögött? az h a 192.168.1.100 néha 100-101-102?
  • Randelz
    jaja...azvolt a hiba
  • Lacccca
    Azért mert gondolom nem fix az IP címed a router mögött.
    Állíts be fix IP címet majd arra a címre nyisd a portot.
  • jozing
    ár volt elkiabálnom. megint nemjó...
  • jozing
    köszi a választ! az adminosat az egyik barátom megjavította, a motd-öt majd megnézem. a portokkal volt emúgy a baj. a 27005-ös portra raktam és kiderült h a routernél nem volt UDP-re állítva.

ezer köszönet!
  • slimslim
    akkor talán azért, mert letiltott minden ilyen külső érintkezés.
  • Randelz
    Akkor lehet hogy az a hiba hogy még nincs community-ba profilja. Legalábbis ha rákattintok hogy view profile akkor aztírja hogy még nincsneki.
  • IcE TeE
    hát a community-ba elkell fogadni, ( error) ?
  • Randelz
    Ő is próbálta már neki is ugyanez a helyzet. Már kaptam emailt a steamtől hogy kattintsak a linkre ha elakarom fogadni a invitationt, de az se működött.
  • pointer4
    Próbáld hogy ő hív meg.
    Nekem olyan is volt hogy nincs is ilyen felhasználó, persze miután ő megtalált simán láttam hogy jónak kellett volna lennie amire kerestem.
  • Randelz
    Voltmár valakinek gondja a steam friends-el? Mert semmiféleképpen nemtudom felvenni ismerősnek a havert. Előszöris felvettem és semmi...utánna pár próbálkozás után berakta a invitations közé.... mostmár csak error :). Valaki tud megoldást?
  • Lacccca
    JA meg a hálókártyához is.
  • Lacccca
    Nézz egy tracet-t az IP-re. Azt ha valahol nagy a ping akkor ott van a hiba a szolgáltatónál.
    Próbálj meg újabb drviert felrakni a hanghoz.
  • CheAteR88 #65266
    Sérült:D de büntet és aláz:D
  • CheAteR88 #65265
    a pingemet sehogyse tudnám lejjebszorítani?
    mert sg-n jo és fasza még beszélni is tok de fészen má nemtok pl játszni ésha megszólalok akkor kánaán van ezé csak úgy megy hogy voice_Enable 0 de ugyse mindig
  • Lacccca
    HA eredeti a játékod miért használsz IP-t? Használd a stam_id-t ja és ha Sourcemodot használ nem simpleadmins.txt-t használd hanem az admin.cfg-t.
  • Lacccca
    EGy weblap szerkesztővel pl.
    Összedobsz egy webodlalt feltölötd táhelyre a motd nem meg csinálsz egy htlm kódot ami arra a webalpra mutat.

Azt hogy nem látják, nézd meg a tűzfal beállításokat, routernél is ha van. Meg hogy a szükséges portok nincsnek-e blokkolva.
  • jozing
    valaki segítene? megvan SRCDS. de IP alapján akarom betenni az admin jgomat. ez nem működik. plusz nem talaálják kívülről a játékot. dzsozi.myip.hu subdomaint hoztam létre de semmi. néha megtalálják néha nem.

egyelőre ezek a problémáim vannak, bár ha ezeket kiküszöbölöm, akkor motd-t hogy lehet szerkeszteni? help!
  • IcE TeE
    Jó, megvettem egy kis segítséggel :D
    Így megfelel Mr. Szöke, akarom mondani Msz. ^^
  • Lacccca
    Azé pontosítsnuk
    Ki is vette meg?
  • IcE TeE
    Ugye ?
  • Narxis
    De rendes vagy. :D
  • IcE TeE
    Aki megakarja/szándékozza venni a Team Fortress 2-öt, az most tegye meg hiszen 10$+ áfa ! (2000ft+áfa)
    Megvettem karira a haveromnak :) Azt azzal tolja a csóka ^^
  • Roger6
    Gratulálok, rendkívül ügyes vagy...
  • DJS8
    elkelt! 3000ft-ért
  • GaBenc
    Nem kéne prolongálnod. Tudod mit...kérek egy rendes procit a gépembe...na sporolj az öcsikédel. Lehet szaladgálni....old meg.
    Miért itt beszélem meg veled? Ha valami gondod van itt vagyok a másik szobában...gyere probálkoz.
  • jozing
    azért nekem se mindig 300 FPS-em van. az átlag 150-160 körül van, de ehhez számold hozzá, hogy én natív felbontásba, mindent maxra tekerve nyomom, plusz még használók AA-t meg anizót! amúgy megpróbáltam mivan ha alacsonyabb felbontásra rakom meg butítom. semmi. ugyanolyan maradt. source-os játékok csak nekem tűnnek CPU orientált, CPU limiteseknek? pl azt halottam, hogy a sok patch ellenére se sokat profitál a több magos rendszerekből. a haverom 1 magos gépén szinte ugyanígy hasít. bár érdekes, h TF2-be ugyanígy ugyanennyi FPSem van (szal lényegében szebb grafikát kapok ugyanannyiért), úgyh lehet hogy dolgoznak ezen.
  • armageddon666
    így is ki fagy néha, de persze tudnád :\ a 90nmes régi szutykok nagyon nem erre vannak... nemkicsit melegszik az szerintem...
  • GaBenc
    Pontosan. 100 nem müxik. Tudnám húzni a procit 4 GHz de mivel a PCIE nem jó a lapon így nem lehet. 3.5GHz a max amit elfogad. :D
  • armageddon666
    de 100on el sem indul neki...
    GaBencnek is ilyesmi lapja van és asszem nála sem megy ha fixálja...
  • Borg
    115-ös PCIE frekivel ne csodálkozz ha szar.
    DS3-ból meg L-eset ne vegyél. Az a gagyi széria. Igaz ócsó is.
  • Lacccca
    HLSS programot letölötd és elolvasod a manualjat.
  • gergobaby
    igen, csak fele annyi

Újra megkérdem: Hogyan kell zenét be bindelni??
  • gergobaby
    Ez így mind szép és jó, de ez a rohadt 945 GC csipszetes alaplap ha lefixálom a PCI_E freq-et 100ra be se indul, 115-ön, megy 250x9 ( 2250 Mhz-et ), de ennél feljebb sehogy se, ja és itt is instabil, rosszul indul el stb. Esetleg egy p31-ds3l lap amiben tudom húzni az megérné?
  • Borg
    Ha css-re kell, akkor felhúzod a procit 3ghz-re, és ingyen van 2x annyi fps-ed. Videokártyával nem mész semmire, a CSS-nek nem kell.
  • Lacccca
    Én a procit venném.
    A VGA már bőven elég ahhoz hogy ha nem raksz rá élsimítást és egyéb hasonló effekteket akkor simán kitol magából jópár FPS-t.
    Ellenben a procid L2 je asszem kisebb mint a e4xxx szériáé (habár lehet rosszul tudom) és ez elég kedvezőtlenül hat.