73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Sziasztok!
Felraktam a CS:S-t és amikor a Video opcióknál akarok átálítani valamit, akkor mindig hibát ír ki a hl2.exe-re.:S Mi lehet a gond??
Köszi elöre is a helpet!!! -
http://www.ipon.hu/webshop/product/microsoft_windows_2003_enterprise_r2_sp2_64bit_25_cli_angol/28504
OMG XD
Olyan szerógépet lehet ezen venni,h beszarsz :D -
azta mindenit most visszaolvastam a tápigban és hát jókat nevettem :)
vazzeg nem ma kezdtük már.... -
Holnap, legkésöbb hétvége. -
Úgy tudtam szerda az időhatár.Jó hogy ilyen pontos emberek vannak.Lehet kiegészítéseket is küldeni?Ha már minden így elcsúszott kb. mikorra várjuk a döntéseket? -
Mindjárt megpróbálom, de így is úgy is váltok netet, csak járjon le a hűségnyilatkozat. -
lolmár és mindenki most jelentkezik
Aki még esetleg szeretne jelentkezni az MÉG MA tegye meg PÜ-ben nálam és vmi nagyon jót írjon (extrák jöhetnek ha van) -
Borg #65316 Tedd le 20.000-re a rate-edet, hátha segít. Az a minimum amit még enged a szerver. -
Borg #65315 18 év az alsó korhatár. -
*sok ban-t NEM láttam
Írni se tudok már. -
STON3 #65313 Mer ma van az utolso alkalom! -
Jó hát, nem tudom mit csináltok de még nem sok ban-t láttam a szerveren. :D Lehet van valami pánik gombotok? Alt+F4 bindelve valamire?:D
Amúgy ez a kisebb baj, továbbra is szar a netem és hiába próbáltam intézkedni invitelnél, hogy adják ami az adsl vonalon kifér és többet fizetek akkor, azt mondták nem lehet, csak az 1megabitet tudják biztosítani. Ma is fent voltam szerveren és kaptam a figyelmeztetéseket mert felugrált 110-re a latency. Valamelyik nap autokick is volt. Pedig esküszöm letiltottam nod-tól kezdve mindent ami netre mászhat a háttérben. Úgyhogy várok júniusig aztán váltok egyből t-online kábelnetre. -
Guernek küldesz privát üzenetet. -
STON3 #65310 Amugy akkor hol tudok üzenni Borgnak ugy hogy pontosan leírom a dolgokat
és nem csak igy forumba? -
STON3 #65309 Rendben. -
Hát szerintem kezd azzal a dolgot, hogy megtanulsz írni értelmes egész szavakat egymás után, amelyből egy értelmes mondat lesz. Ez nem baszogatás, hanem tanács. Ennyit igazán megtehetsz. -
STON3 #65307 14 éves vok css-es clan ba szeretnék jelentkezni,am toom h fun és nincs war,és am hogy értve h mihez értek? -
én má írtam is :) remélem a legjobbakat -
Borg #65305 Asszed egyedül lennél ezzel?:D -
Nem kell, kösz. Rövid életű lennék a klánban, mert tényleg néha elszáll az agyam. -
Borg #65303 Még írhattok Guernek, mivel a jelentkezők elbírálását még nem fejeztük be. De ma van az utolsó alkalom. -
az hogy mindenki kiveszi a részét a dolgokból gondolom azt jelenti hogy a szerver befizetéséből is...
de azért írok neki :) -
Én is lennék sg-s, szeretném bannolni azokat akik folyton lelőnek.
-
Borg #65300 Irj Guer-nak ha komolyan gondolod. -
am én is lennék sg-s mivel azt írták nem baj ha van clanom de 3 szerót fizetni már sok lenne ugyhogy csak néha játszok ott ha custom mapot akarok :) -
Egy kis javítás: az SG nem klán, hanem fun Team. Szóval warokra ne számíts, csak jó hangulatra. -
én értek a véséshez meg kicsit az elektrohoz felvesztek?
-
hát barátom ez édes kevés!:S egy levelet kell irnod borgnak v guernak attol függ h tf2 v css. és akkor majd ha lezárultak amostani tag felvélteli szavazatok akkor sorra kerülsz kb 1-2 hét és döntünk. levélbe ird le hány éves vagy meg mihez értesz mennyibe tudnál hozzájárulnia team munkájához meg ilyenek! köszi -
Sok kis 11 éves kiszabadult a suliból-.-" -
STON3 #65294 Hello és az SG clan ba jelentkeznék LoL néven játszok(csak az o betű hülyén néz kiXD)
Remélem fölvesznek. -
na végülis csak feljutottam :D csak ma low vagyok :\ -
tf2 is :D -
nem semmi :c -
tele a szeró :C -
www.hardverapro.hu -
Hy! CS-s accountra cserélem cod2 és cod4 origimet(cb-n nem regelt)!
Akit érdekel PM be irjon% -
komolyan? csak mert aki megcsinálta az IP-s konfigot, ő aztmondta h a törtön megzavarodik az ID rendszer. de akkor kipróbálom, köszi a tanácsot
-
Mivel a törteseknek mindig más lesz az ID jük vagy 0:0 de neked jó azaz a sajátod így nyugodtan hasznlahatsz ID-t. -
attól még adhatsz id-re admint mert tört a szeró -
höh... az az igazság h nekem meg akik járnának a szerverre erdeti a cséjük. de a szerver tört, mert 1-2 ismerősömnek az van... ponotsabban egynek. és nem akarom megsérteni.
feladni meg nem fogom.