73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #65363 Akinek van kedve, 14 órakor jöjjön maptesztelni.
Néhány új map is van, és néhány régi visszatérő, a kérések szerint. -
Támogatom ezt az SG map ötletet.
Meg azt hiszem fent van még az xmas_lodge, de ezt se szavazzág meeeeeeeeg ugyanolyan okokból, mint a winternights-t.
-
Gokdolkoztam már :)
Nekem az tetszik most nagyon, amin a kép van, asszem ice, vagy szőke szobája, ahol fennvan a csoki a zso meg a szőke a falon egy képen xD -
Ha már ennyi pályaszerkesztő tehetség van itt... Mi lenne ha csinálnátok egy SG-s mapot? :D lehetne közvélemény-kutatás, hogy ki mit szeretne rajta, hogy milyen legyen ^^
Meg ha már mapokról van szó: szerveren nagyon rövidek :S 8 kör lemegy egyik oldalt, csere, és kb. 3. kör után elvált...
Meg kellenének téli pályák a szeróra. Most szerintem csak cs_winternights meg xmas_nipperhouse van fenn, de winternightsot nem szavazzák meg soha mert van mellette valami szebb nevű map mindig :\ -
Mentettem, semmi baj, csak idegesÍt, hogy most akkor átlépni xp be stbstb...
Na mind1...A baj az, hogy dühömbe deletet is nyotam.
-
Nem mentettél munka közben?! Pedig alap. -
Én átraktam a steam-et az E meghajtóra,h windows telepítésnél ne vesszen el. De a source sdk- a c meghajtóra hivatkozik :/ probáltam már újra rakni de sikertelen :] -
:] -
Hmmm....Belefogtam,megtetszett a dolog, kész a map, menne a konvert, erre a vista kiÍrja, hogy pwned, program leállt...fail...anyád!2 órás meló kuka: C
PedÍg jókis tunk map lett vóna :) -
LoooooooL
Dodo írta :D
Milyen kicsi a világ -
Én ezzel tanultam az elején -
Tudom :D
Átküldted :) -
na ezeket a bulikat nevezem joa buliknak 2ropi volt mondjuk:S de teli volt joarc emberekkel, konceretken hatalmas hangulat, volt jo verekedés is és végül de nem utolso sorba megfogtam dobos szerencsehozo jobb oldali cicijét a jobb kezemel:P és még vannaka szervereken is!:))) -
ITT VAN egy elég egyértelmű tutorial ha értesz angolul.. -
Jaja, nem nehéz, nekem is van 2 TFes mapom :) -
Valve Hammer Editor, Source SDK (steamen)
Nem nehéz egyáltalán csak az elején, mint a photoshop. (Minden kezdet nehéz)
Nézz utána tutorialoknak azok mindig segítenek :)
Van egy Wp-s mappom ^^ tök jó közepén medencével :) -
Sziasztok! Karácsonyig szeretnék művelődni picit a pályakészítésről! Mivel lehet ilyet csinálni??? -
Én csak azt tudom,h minnél kevesebb a choke annál jobban adja -
Ennek is van oka
-
igen, a lagg, a ping/latency értelme világos. de ckoke-ot pl nem láttam quake-ben. -
Áhh basszátok meg! majdnem tele a szerver! Rohadjon meg aki ilyenkor játszik!
Én meg még itt rohadok a munkahelyen!
Na jó, egye fene, dél óta csak iszunk

Aki tudja kerülje le a közigazgatást január 5-ig

-
"a kliens és a szerver is tud kompenzálni." na itt kezdődik a netes FPS-ek problémája :( 
van aki ezt használja is
-
Borg #65341 Loss azt jelenti, hogy a küldött/fogadott csomagok elvesznek. Ez vagy attól van, mert szar a szolgáltatód, vagy valamelyik hálózati eszköz/kábel nálad szar.
A choke pedig azt jelenti, hogy a szerver x adatcsomagot küldött, de a kliensed nem tud annyit feldolgozni, vagy éppen a kliensed több adatot várna, mint amennyit a szerver küldött (custom mapokon elég gyakori, főleg 100 ticken). A feldolgozatlan "kárbavesző" csomagokat számolja a choke-nál (x/mp).
A lossból már néhány is okozhat lagot (mivel ezek általában egymásutáni csomagok), viszont a choke felmehet akár 30-50-ig is mielőtt érezhetővé válna, mert a kliens és a szerver is tud kompenzálni. -
xHeDex #65340 Észrevettem, hogy miközben játszom felmegy a 'loss'-om 20-ra ilyenkor laggolok és olvastam egyik külföldi oldalon hogy ha a 'choke' magas akkor hálózati problémám van.Így gondolom a 'loss' nem hálózati probléma lesz,tehát valakinek van valami ötlete hogy mi huzogatja állandóan föl a 'loss'-omat magasra?
Próbáltam már hogy mindent leállítottam amiről tudtam hogy micsoda de nem segített
-
Én ezt már nem hiszem el!
Ennyi erővel míg ide beírsz egy rohadás hozzászólást 6X beírod google-ba és kidob 1000+1 leírás rá, hogy mit és hogy kell csinálni!
Lépésről lépésre leírások ezrei vannak a neten a hasonló problémákra!
NE LEGYÉL MÁR LUSTA !!! Járj UTÁNA !!!!!!

-
Adatveszteség, magas értéknél lagolsz*, mint állat.
*(a lag időveszteségi zóna a szerver és kliens között.)
-
azt vaaki megmondaná, pontosan i is az a choke ott a ping meg az fps melett?
-
Ha eredetid van és átállítottad a steamedet magyarra akkor tedd vissza angolra és menni fog. -
Gyerek itt nem warezolunk.
Amúgy meg ha ilyet mondasz hogy nem tudod hogy eredeti e akkor tuti tört.
Amúgy meg én tudok egy jó megoldást rá, vedd meg eredetiben és akkor nem lesz baj. -
wolf killer #65334 hali felraktam a játékot de valahibát kiirt eszt irta ki: engine error valaki tunja hogy lehet kijavitani hogy menyen a játék???? 

-
Azt nem tudom :S Nah sebaj maradok az 1.6-nál. -
nem oldja meg a gondot. eredeti egyáltalán ? :\ -
Valaki nem tudná valahova feltölteni a hl2.exe-ét???:$ -
vedd meg eredetiben
-
Ujra raktam és most se jó:( De már csak rákantittok az Advanced gombra és már akkor irja a hibát :S:( -
Akkor telepítsem ujra a CS:S?? -
Próbálj meg drivert frissíteni meg directx-et esetleg.
Meg töröld ki az egész CSS mappádat hátha abban van valami gubanc. -
Az egyik beállítást se? -
talán a videokártyád nem támogatja azt a beállítást amit akarsz, vagy a monitorod.
-
A „0x10d13e2c” címen nem található utasítás a „0x0eaaa1a0’ memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read”.
Ilyennel találkozott már valaki?
Eredeti játék, steamen dobál ilyen hibaüziket.