73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    Akinek van kedve, 14 órakor jöjjön maptesztelni.
    Néhány új map is van, és néhány régi visszatérő, a kérések szerint.
  • slimslim
    Támogatom ezt az SG map ötletet.
    Meg azt hiszem fent van még az xmas_lodge, de ezt se szavazzág meeeeeeeeg ugyanolyan okokból, mint a winternights-t.
  • solo
    Gokdolkoztam már :)
    Nekem az tetszik most nagyon, amin a kép van, asszem ice, vagy szőke szobája, ahol fennvan a csoki a zso meg a szőke a falon egy képen xD
  • armageddon666
    Ha már ennyi pályaszerkesztő tehetség van itt... Mi lenne ha csinálnátok egy SG-s mapot? :D lehetne közvélemény-kutatás, hogy ki mit szeretne rajta, hogy milyen legyen ^^

Meg ha már mapokról van szó: szerveren nagyon rövidek :S 8 kör lemegy egyik oldalt, csere, és kb. 3. kör után elvált...

Meg kellenének téli pályák a szeróra. Most szerintem csak cs_winternights meg xmas_nipperhouse van fenn, de winternightsot nem szavazzák meg soha mert van mellette valami szebb nevű map mindig :\
  • solo
    Mentettem, semmi baj, csak idegesÍt, hogy most akkor átlépni xp be stbstb...
    Na mind1...A baj az, hogy dühömbe deletet is nyotam.
  • Roger6
    Nem mentettél munka közben?! Pedig alap.
  • IcE TeE
    Én átraktam a steam-et az E meghajtóra,h windows telepítésnél ne vesszen el. De a source sdk- a c meghajtóra hivatkozik :/ probáltam már újra rakni de sikertelen :]
  • solo
    :]
  • solo
    Hmmm....Belefogtam,megtetszett a dolog, kész a map, menne a konvert, erre a vista kiÍrja, hogy pwned, program leállt...fail...anyád!2 órás meló kuka: C
    PedÍg jókis tunk map lett vóna :)
  • IcE TeE
    LoooooooL
    Dodo írta :D
    Milyen kicsi a világ
  • IcE TeE
    Én ezzel tanultam az elején
  • IcE TeE
    Tudom :D
    Átküldted :)
  • Nivea
    na ezeket a bulikat nevezem joa buliknak 2ropi volt mondjuk:S de teli volt joarc emberekkel, konceretken hatalmas hangulat, volt jo verekedés is és végül de nem utolso sorba megfogtam dobos szerencsehozo jobb oldali cicijét a jobb kezemel:P és még vannaka szervereken is!:)))
  • xNoodlex
    ITT VAN egy elég egyértelmű tutorial ha értesz angolul..
  • Nitramk
    Jaja, nem nehéz, nekem is van 2 TFes mapom :)
  • IcE TeE
    Valve Hammer Editor, Source SDK (steamen)
    Nem nehéz egyáltalán csak az elején, mint a photoshop. (Minden kezdet nehéz)
    Nézz utána tutorialoknak azok mindig segítenek :)

Van egy Wp-s mappom ^^ tök jó közepén medencével :)
  • gergobaby
    Sziasztok! Karácsonyig szeretnék művelődni picit a pályakészítésről! Mivel lehet ilyet csinálni???
  • IcE TeE
    Én csak azt tudom,h minnél kevesebb a choke annál jobban adja
  • Lacccca
    Ennek is van oka
  • jozing
    igen, a lagg, a ping/latency értelme világos. de ckoke-ot pl nem láttam quake-ben.
  • Spészgószt
    Áhh basszátok meg! majdnem tele a szerver! Rohadjon meg aki ilyenkor játszik!
    Én meg még itt rohadok a munkahelyen!
    Na jó, egye fene, dél óta csak iszunk
    Aki tudja kerülje le a közigazgatást január 5-ig
  • Spészgószt
    "a kliens és a szerver is tud kompenzálni." na itt kezdődik a netes FPS-ek problémája :(
    van aki ezt használja is
  • Borg
    Loss azt jelenti, hogy a küldött/fogadott csomagok elvesznek. Ez vagy attól van, mert szar a szolgáltatód, vagy valamelyik hálózati eszköz/kábel nálad szar.
    A choke pedig azt jelenti, hogy a szerver x adatcsomagot küldött, de a kliensed nem tud annyit feldolgozni, vagy éppen a kliensed több adatot várna, mint amennyit a szerver küldött (custom mapokon elég gyakori, főleg 100 ticken). A feldolgozatlan "kárbavesző" csomagokat számolja a choke-nál (x/mp).

A lossból már néhány is okozhat lagot (mivel ezek általában egymásutáni csomagok), viszont a choke felmehet akár 30-50-ig is mielőtt érezhetővé válna, mert a kliens és a szerver is tud kompenzálni.
  • xHeDex
    Észrevettem, hogy miközben játszom felmegy a 'loss'-om 20-ra ilyenkor laggolok és olvastam egyik külföldi oldalon hogy ha a 'choke' magas akkor hálózati problémám van.Így gondolom a 'loss' nem hálózati probléma lesz,tehát valakinek van valami ötlete hogy mi huzogatja állandóan föl a 'loss'-omat magasra?Próbáltam már hogy mindent leállítottam amiről tudtam hogy micsoda de nem segített
  • Spészgószt
    Én ezt már nem hiszem el!
    Ennyi erővel míg ide beírsz egy rohadás hozzászólást 6X beírod google-ba és kidob 1000+1 leírás rá, hogy mit és hogy kell csinálni!
    Lépésről lépésre leírások ezrei vannak a neten a hasonló problémákra!
    NE LEGYÉL MÁR LUSTA !!! Járj UTÁNA !!!!!!
  • Kandurex
    Adatveszteség, magas értéknél lagolsz*, mint állat.

*(a lag időveszteségi zóna a szerver és kliens között.)
  • jozing
    azt vaaki megmondaná, pontosan i is az a choke ott a ping meg az fps melett?
  • Lacccca
    Ha eredetid van és átállítottad a steamedet magyarra akkor tedd vissza angolra és menni fog.
  • Lacccca
    Gyerek itt nem warezolunk.
    Amúgy meg ha ilyet mondasz hogy nem tudod hogy eredeti e akkor tuti tört.

Amúgy meg én tudok egy jó megoldást rá, vedd meg eredetiben és akkor nem lesz baj.
  • wolf killer
    hali felraktam a játékot de valahibát kiirt eszt irta ki: engine error valaki tunja hogy lehet kijavitani hogy menyen a játék????
  • Máté12
    Azt nem tudom :S Nah sebaj maradok az 1.6-nál.
  • armageddon666
    nem oldja meg a gondot. eredeti egyáltalán ? :\
  • Máté12
    Valaki nem tudná valahova feltölteni a hl2.exe-ét???:$
  • Lompi73
    vedd meg eredetiben
  • Máté12
    Ujra raktam és most se jó:( De már csak rákantittok az Advanced gombra és már akkor irja a hibát :S:(
  • Máté12
    Akkor telepítsem ujra a CS:S??
  • Lacccca
    Próbálj meg drivert frissíteni meg directx-et esetleg.
    Meg töröld ki az egész CSS mappádat hátha abban van valami gubanc.
  • Máté12
    Az egyik beállítást se?
  • FTF2mg
    talán a videokártyád nem támogatja azt a beállítást amit akarsz, vagy a monitorod.
  • nameless1229
    A „0x10d13e2c” címen nem található utasítás a „0x0eaaa1a0’ memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read”.
    Ilyennel találkozott már valaki?
    Eredeti játék, steamen dobál ilyen hibaüziket.