73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • solo
    jaja..Nekem a reconba az a sok kis apróság jött be, mintpl a medvecsapda, a fán fennakadt ct akiből kilehetett lőni az m4 est stbstb..
    Kis kemp sátrak is ottvoltak.Oda berakod a segged wp vel az nagy: D
    Meg az is mikor valaki bepottyant oda egy granyót : D
  • Neoncsoves
    Ebből lehetne kivágni 1-2 részt és hangnak felrakni a szerverre! :-D
  • Lacccca
    Ez nagypoén, anno menyit szopattuk egymást ezzel a "képpel".
  • armageddon666
    már majdnem megnyitottam csak aztán elolvastam a linket ^^
  • walkinG

Kurva jó xD !
  • armageddon666
    AS_-t azt nem szeretem :CCCC
    meg a fun mapok is eléggé rétegpályák... jópofa egy darabig... de aztán megunja az ember.
  • Spészgószt
    Alóha!
    Nem olyan rossz a recon....szerintem a Face teszten én vettem el DSL kedvét fentről mindig kipötyögtem hangtompítóval :D aztán a sokadik próbálkozás után feladta :) , nem tom miért van az hogy ha valahol kicsinálnak következő körben direkt arra jön , hogy "NA MOST MAJD JÓL KILÖVÖM..." aztán megint szopó és megint és megint utána meg jön a sírás hogy szar a map menyjünk má innen.
    Fasza AS_mapok kellenének ott kell a taktik
    vagy esetleg fun mapok amik tényleg viccesek és sok használati tárgy van rajtuk, 1.5 be a cars and robots-al annyit baromkodtunk meg a jó kis tundra... :D régi szép UNQL-es idők
  • armageddon666
    pedig sokan örülnének neki :C
  • 5w0rdf15h
    nem lehetséges :(
  • solo
    gg_fortress , de az nem csak WP.
  • xNoodlex
    Nem tudja valaki mi annak az awp-s pályának a neve ahol a ct-k meg a terrorok is egy kis házikóból indulnak és egy kis tó van közöttük? A házban van pár doboz meg bentről lehet lőni egymást, körbe meg szföldön is átlehet menni a másik házhoz.
  • solo
    Hát, a recon az egy nagyon jó kis map..Mind a 2 oldalról lehet nagyon komolyan gyalázni, szóval, korrekt kis map..FPS is van bőven.
  • solo
    Azért, néha jó taktikolni is, nemcsak rambózni...

PLS, karácsonyi ünnepek idejére tedd fel minda 2-t, ha lehetséges.
  • Borg
    Az anno egy szavazás során került le. Mert többen voltak azok, akik nem bírták, hogy nem csak rohanni meg lőni kell.
  • armageddon666
    És a foresttel mi van? nekem csak a méretével van bajom... FPSem van...^^
  • Borg
    de_recon volt az SG-n... le is került egyből, mert kalap szar a de_forest-hez képest.
  • solo
    Naja, de ugyan olyan hangulatos, de sokan ott verik a nyéálukat p4 2,4 gigás géppel, hogy nincs FPS-.-"
  • solo
    f@cen fenn vót tesztelésre, de DSL nek rosszkedvevolt, és nemkerült fel: C

SG re mehetne..Nagyon hangulatos.
  • armageddon666
    rákerestem a reconra, marha jónak tűnik, nem kerülhetne fel? ^^
  • Borg
    A recon kurvára nem szép... sehol sincs grafikailag a foresthez.
  • solo
    Messze lesz az még: S
  • solo
    Miért?
    Szerintem egy kategória...Szép, rejtőzködös, hangtompÍtóval pötyögtetős pálya.
    Nem ilyen ráss-hecsát-kemp-hecsát-hecsát-rááss ....
  • armageddon666
    jajj, zoolee, majd valami fasza erdőset tényleg csinálhatnál :D de szép legyen, sok növény. ne túl sok, de ne is csak díszítésnek, hanem rendesen pályaelemnek rejtőzködni, fedezékekkel, és ne legyen olyan nagy mint a forest...
  • Borg
    A de_recon-t azért ne hasonlítsuk már össze a de_forest-tel. Nagyon nem egy kategória.
  • solo
    Nemtuccangolulmorely?!
  • IcE TeE
    Nekem tulajdonképpen az a bajom a VH Editorral,h angol :(
  • IcE TeE
    Az én wp-s mapomba volt teleport + gránátterem, ajtó nyitás :D szép medence kivilágítással, 2 torony. De nem raktam fel sehova...

Egyébként rájöttem,h lehet visszanyerni a bsp-ből a wmf fájlt ^^
  • solo
    Visszamennyé!!!!! XD
    Ami nagyon komoly map az a recon vagy mi a másik forest szerű.

Azon gondolkozom, hogy csinálok egy FPS barát forestet, ha már majd tudok ilyen domborzatot, meg sziklát, meg köveket csinálni..De arra még nemtért ki a toturial, szal azt még megkell tudakolnom.

• OrioN the S
    wanda ;D
  • Borg
    Semmi baj a mapoddal, meg a próbálkozással, de majd csak akkor tedd közzé, ha ilyen corse vagy wanda szinten lesz :)
  • solo
    Első mapom..Még csinálok 1-2-t, bár azt nemvágom, hogy hogy van a testek szávtágása, mert ugye 3x kell megnyoni a shift+x et, kijelölöm, semmi se történik-.-"
    Szal ajtó még nemmegy.
    De holnap már rájövök, hogy kell, és akkor csinálok valami "jót".
  • Borg
    Engem meg az ilyen mapokkal lehet a sírba kergetni... fpsb-n is minden vérpistike azt hiszi tud mapot készíteni, aztán feltol valami egyszoba+háromkocka fullbright förmedvényt...
    És 10-ből 8 map ilyen...
  • solo
    FRANCT! d2 vel a sÍrba lehet kergetni! xD
    Amúgy! Van egy program, amit elkell indÍtani, majd belépsz a játékba, és lerendereleni keled a pályát-.-" GTA SA topikban láttam egyszer...de nemtom mi a neve.

Off/Unalmamba, hogy Így már "tudom" kezelni a hammert csináltam egy idióta pályát xD
    Headshotyard a tisztes neve, nagy szoba, benne elválasztóval, betonkockák.....Lényege, hogy kezdő az középen van, ct-terror egymás mellett van....közvetlenül előttük van a soti, felvenni, megfordulni, eszetlenül tunkolni..A végcél pedÍg, hogy bejuss a pálya hátuljába a WP ért, és add a fejeseket az üvege n át : D
  • IcE TeE
    kéne egy de_dust2 wmf :)
  • armageddon666
    ami itt bannerban is van [SG][CSSURHE 100TICK]blablabla az az SG szeró, majd nézz fel ^^
  • jozing
    az a CSSürhe szerver az SG szerver? vagy a game.konzol.net-es / 87.226... ugye jól sejtem? megkuksiznám valamikor.
  • gergobaby
    Köszi mindenkinek!
  • Borg
    cs_meatlight
  • slimslim
    +dustmas
  • armageddon666
    xmas_lodge ugye jó
    shopping jó
    volt az a SWATos túszos pálya, az NAGYONJÓ
    volt a teleportos, azzal az a baj hogy megkéne tanulni melyik TP hova visz :S amúgy jó lenne
    volt valami nagy lowfps az kaki
    iceworldök jók voltak, bár a szép házas elég hülye helyen rak le, messze a fegyvertől...
    aztán nemtom mi volt még xD

de annak a SWATos túszosnak kell a neve :D az hihetetlenül jó :D