73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Ha alergiás vagy valamire, akkor rántsd fell magad ,vagy ugorj ki a 10 rÖl vagy t........valami helyesirási topikbe te ..........:)))))))))) -
Boldog karácsonyt! -
Boldog Karácsonyt kívánok! -
ÉshaNemNagyBetüNekünkÍgyaJÓ:D
Ja és az új mondatokat nagybetűvel kéne kezdeni :)) -
Boldog karácsonyt mindenkinek. -
lololololol.
Kelemmes karácsonyi ünnepeket.
A karácsonyi/ünnepek/új év/boldog/kellemes szók nem nagybetűk. még a karácsony sem. a többi meg végkép. ezt a szabályt mindenki elfelejti. allergiás vagyok rá :P -
Kívánok Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek.(még neked is ZSO)
-
Zolika inkább ma nem irok komentárt:)))) -
ULOW oknak nemszabad ide Írni!!! 
-
Kellemes ünnepeket kivánok minden szarfaszúnak
-
Cheatermentességet nem biztosÍtotok a szerverre?: D 

Amúgy viszont :) -
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! -
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kíván a F@ce csapat a játékososnak.
Kívánunk mindenkinek boldog és nyugodt ünnepeket, és sikerekben gazdag Újévet -
boldogat! de tényleg! -
Boldog Karácsonyt mindenkinek! :) -
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK !!!! -
Kellemes Karácsonyt mindenkinek! -
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!! -
-
Kellemes karácsonyt mindenkinek! -
Na próbáljuk a te szinteden hátha úgy megy. Ha az utcán szólnak hozzád akkor elvonulsz és ott válaszolsz?
Téged ne zavarjon, hogy mi "beszéltünk" egymással és te belepofázol mert neked nem tetszik. Ezt azért a valós életben (az utcán) ne nagyon próbálgasd ki.
Mint említettem ha valami baj van kérdez segítek. -
ez jobb -
Olyan ismerős... -
Jobb oldali csaj ! :D
-
-
Viszont! -
Köszi :) Viszont: P -
Köszi, viszont! -
walkinG #65455 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok !
-
nyilvános fórum. nekem azt tanították, hogy ha valami nem értelmeset akarok mondani, maradja csöndbe. ha rám nem tartozik, akkor miért nem annak íreod, akire tartozik? kiállok az utcára, elkezdek üvöltözni (mivel ugye nyilvános hely) és akinek szól az majd válaszol, a többi ember meg tűri majd az üvöltésem.
jaj... -
akkor jól sejtettem ^^ -
Borg #65452 A nevedből a klántagot automatikusan állapítja meg. Oda sorol be, amivel többször regisztrált eddig. -
Psychostatsban mi alapján ossza ki hogy melyik klánban van az ember? -
Meg hát ez tényleg csak egy fórum. Vannak itt olyanok akik ezt a vitát élvezik. (hozzák a popcornt
)
Meg én is elszórakozom veletek, de mi az értelme? Te mondtad, a marhaság az privátba való...ítt komoly dolgokról kell beszélni.
-
Drága arany barátom. Mivel nyilvános ezért írom itt. Nem azt mondtam, hogy titok. Azt mondtam, hogy Ő nem érti. Akinek írtam (és még vagy 30 ember értette). De érdekesen egyik sem hisztizett. Ez a fórum mint mondtad nyilvános.....folytassam?
Tudod a nyilvános fórum az olyan, hogy ahoz szólok hozzá ami érdekel vagy értem. Ha nem érdekel és még nem is értem, akkor ha beszólok abból csak baj lesz. Ez a nyilvános. De ha komoly dolgokról akarsz beszélgetni, szívesen teszem. De ez egy játéknak a fóruma. A játszó pajtásomnak meg hagy válaszoljak itt ha itt "kérdez". Ennél bővebben nem tudom neked kifejteni, mert ezt még a "dráma" kedvelő közönség sem díjazná.
-
De ha nem tartozik rá akkor miért nem privátban írod? Ember, ez egy nyilvános fórum. -
Ha nem érted, ("értelmetlen") akkor ne válaszolj rá. Szerintem.
Nem neked szólt, ezért nem is kell értened. Majd ha értened kell akkor neked és úgy írom. -
Borg #65446 Igen. -
ja, mert melyik értelmetlen bejegyzésre válaszoljak?
kifli: én is kirakom nagyképernyőre és behozom a chipset. (nem nVidia/intel chipset, hanem chio chipset).
-
Nézd már meg mire válaszolsz...pls.
Ha nem értesz valamit, kérdez szívesen segítek.