73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
wittman #65643 Sziasztok!
Mivel a FAQ nem működik így betenném az alábbi problémámat.
kb 1 hónapja nem tudok a cs:source-el játszani az alábbi hibaüzenet miatt. Router mögött vagyok, de eddig jó volt. Volt reinstall is de a hiba nem szünt meg.
Próbáltam más érvényes accountal belépni, de a cs:source továbbra sem megy, az igaz csak az van feltelepítve.
A Hibaüzenet: "Ez a játék jelenleg nem érhető el. Légy szíves, próbáld meg újra máskor."
Köszi előre is...
-
a TSMC átlagosan 120-150°C -ra ad garanciát, szal addig bírniuk kel (persze nem foylamatosan) -
ati-t sem szabad referenciahűtővel venni, de olyat sem szabad ahol nincs borda rakva mindenre (ramok stb) nekem nem melegszik annyira hálistennek idle 38fok terhelve meg 60körül pl crysis-nál cs közben max 55fok -
Borg #65640 Gép oldalának levétele nem olyan jó megoldás, mert úgy nem fog áramlani a levegő a házban. Inkább kell 2 házventi, 1 be fúj elöl, 1 meg ki hátul. Vagy alul/fent. Aztán akkor nem reked meg a meleg bent.
Ezek a slotos videokártya hűtők nagyon össze tudják gyűjteni a port, inkább érdemes kiszedni és kitakarítani őket, 90%ban csak ennyi a gond. -
88GT nagyon melegedő kari. erős, de melegszik. referencia hűtővel nem is ajánlatos menni. anno haver már eleve váltott hűtést nézegetett, de aztán referenciásat vett. pluszba mellé egy jó hűtőt (vizes blokk)
állítólag az RV770 is melegszik, de erről ellentétes véleményeket halottam. valaki szerint egyáltalán nem vészes, valaki szerint durva.
az h a 96GT-m hogy megy, nem néztem... de még nem produkált fagyást. igaz a házam levegőmozgása sztem átlagon felüli.
a szörfözés amúgy tényleg nehéz... sztem pár nap kell amíg belejössz.
-
Melegszik a VGA karid. Nekem is ezt csinálta. Ha zárt a gép, szed le az oldalát. De célszerű valami rendes hűtőt rápakolni. Ja még valamit. Takarítani sem árt meg. A por marha jó hőszigetelő. 3 havonta célszerű kipucolni a gépet. -
milyen karid van? driver-t melyiket használod? esetleg próbálj meg egy korábbit -
Nekem van olyan problémám,h netezek firefoxal és egyszer csak ki és bekapcsol a monitor. (vga csinál v.mit) és ezt elismétli pár percembelül többször is. Addig amíg ki nem kapcsol a vga v. valami... és úgy jelenik meg minden ilyen progi ami használja a vga-t hogy szaggat. Addig amíg nem indítom újra a gépet.
Pár napja húztam újra a gépet, előtte is olyan volt :S
-
Surf beállitás - Ha csak olyan mappok vannak amik surfösök akkor a server.cfg-be írd be.
sv_airaccelerate 100 v.
sv_airaccelerate 1000
nem tudom, már hogy volt nekem...
Ha csak pár mapra akarod, akkor rakj fel (mani admint, vagy source mod-ot) és a mapconfignál írogasd be mindegyik maphoz ezt a parancsot, és amikor bejön ez a map beállitja automatikusan.
Asszem volt még sv_wateraccelerate valami... amikor még surföztem. -
Nekem 93-fokig birta a kartyam. Kenytelen voltam hutot cserelni rajta.
8800GT gyari vs zalman vf900:
-
Borg #65633 100-110 fokig is birják az újabb chipek általában. Ott lép be a védelem.
Videokártyának terhelésen a 70-90 fok teljesen normális. -
hááát, 8800GT alaphűtővel elvileg terhelés alatt 90°-ig is felmegy... viszont huzamosabb használat után lefagy. -
Jelenleg 56°C...ha le van véve az oldala és semmit nem csinálok, 3Dmark alatt 76 levett oldallal, ha rajta van a ház oldala lefagy....lehet ez az oka? Már nem tok mit kitalálni, CS közben is kifagyok, most keresem mi lehet a gyíkja. Kép,hang lefagy csak a reset segít :( -
VGA hány foknál okoz fagyást?
xfx9600Gt amúgy... -
VRAM ban neked 256 vagy 512 van az css szempontból tök mind1, maga a videókártyád és procid gyenge. -
WinXP VGA driverek a legutolsó nVidias december 12-és.
Win Vista 32bit VGA driverek
Most nézem, nekem is kiadtak egy újabb ATi-t, 26-án. -
A RAM még lehet jó, nekem is 512-es, persze simán hozzácsap a 3GB rendszermemóriából ha kell. -
sehogy :) állítsd át a jobbra nyilat balra és akkor menni fog!
-
Vágom vágom, mert a mobil kártyában pl 256 Mb van a többit csak összeszedi így az 512 amolyan dinamikus memória érték persze a kártyára azt vésik rá! A lényeg hogy ez az fps érték akkor is nagyon kevés, meg minden játék még a régiek is szaggatnak rajta!
-
miki10 #65624 Sziasztok!
hogy lehet a counter strike-be be állitani hogy a szörfös szeron rendesen lehesen szörfölni? -
Nem csak az számít, a mobil kártyákban lényegesen kevesebb a számítási kapacitás az asztalihoz képest. Nem nagyon értek hozzá de pl. azt olvastam, hogy a HD2600 asztaliban van 120 processzor, mobil változatában meg csak 60 így az órajele is lényegesen kisebb. De van valami notebook VGA erőlista is valahol, csak nem tom már a címét. -
Hááát nem tudom...régi PC-men is hasonló vagy még gyengébb konfig volt és 100fps simán megvolt 20fős szerón c2d E6300 (1.8Gh) + 1G ram és Geforce 7600GT 256os
Ebben ugyan ennyi a ram ugyan ilyen a proci és duplája a VGA mert 512-es!
és még FPS config is van rajta!
a 100FPS-t tegnap egy 40 fős német szerveren D2-n írta ki spectába amint beléptem lett 60 T kezdőn és ahogy futottam közép felé bele a harcba :D lett 10 és még kevesebb :( -
Naja... -
botok ellen meg 6 főnél lehet de 20 főnél . . . -
Tényleg gyenge, de szerintem mennie kéne 30-40 fps-t. -
szerintem meg 7300GO 1 gigás ram tök reális hogy 10 fps, laptopnak is elavult már -
Először is csinálj egy Defragot a vinyón.
Ha nem, akkor.
Aztán driver cleanerrel szedd le a drivert, majd tedd fel a legfrissebbet.
Ha ezsem, akkor ad aware-rel keress spy ware-t, noddal vÍrusokat stbstb..
VÉgül ha ezse akkor húzd újra az egészet. -
Kellemetlen. :S -
BUÉK mindenki..Máris megyek Cs zni, ahogy sikerül a 4850 CF et beüzmelni a driverhibák miatt: CCCC -
legfrissebb van fent, ami az ASUS oldalán található
-
Nem jó driver. -
Halló emberek!
Újévi kérdés:
Van egy Asus F3Jseries laptopom GeForce Go 7300 (512Mb),C2D T5600 proci, 1Gb Ram.
Mitől van az, hogy spectátorban van 100 fps, de amint belépek játszani lemegy 10 re vagy még az alá!

Strestestben is átlag 70-et ír!
-
Te kocka fél 7kor még fenn voltál ? :D
Vagy már felkeltél ? :/ -
Megvan a megoldás a fordítási problémákra ICE XD.
Baromi egyszerű volt a megoldás, majd ha felkeltél elmesélem. -
Ismét egy terrorista hanyatlik a sírba,
Nézhetünk utána XD-zve vagy sírva.
Sokan biz skillesen búcsúznak el tőle,
Azt várják, hogy különb lesz a követője.
Itt állok magam is, azt óhajtom itten,
Jobb frageket kérünk, mint az elmúlt évben.
A mapokon áldást, a lerakókon békét,
Az CT-és a T-k szívében boldog egyetértést.
Ezért fohászkodunk, ezért ver a fegyverünk,
Adjon az Úr Isten Boldog,Fragekben Gazdag Újesztendőt nékünk. -
BUÉK
-
Sikerekben gazdag BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok mindenkinek!!!!!!!
JA és minél több 75%-os Steam leértékeléseket!!!!!!! -
Buék mindenkinek-.- -
BUÉK! :) -
BÚJJJÉK