73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • armageddon666
    áááh tudtam hogy beírja valaki hogy "fejenlövöm" :DDD
    de az shotival absolut makk :\ mondjuk mikor 5ször egymás után csinálom akkor el szoktak küldeni a faszba :\ én meg onnantól halok... röhögve nehéz játszani xD
  • Borg
    Akinek van kedve, 20:30-kor jöhet maptesztelni.
  • IcE TeE
    Bazd meg nekem szilveszterkor nem kell a nagy felhajtás ... , átjön a csajom jót dugok vele azt ennyi , ő alszik én meg kockulhatok tovább ! Te meg nagy party boy fogdostad a nagyfiúk seggét , azt arra folyatod a faszod h este kiverheted magadnak !
  • jozing
    egyépként haver nem egyszer adott shotival headit shotival gödörből. iszonyú nagy szokott lnni, mikor kiugrik pumbával és grás közben AWP-sbe heccsát... lol de nagyot röhögtem.
  • IcE TeE
    Ak pontosabb, többet sebez, adja a hitboxot xDDD
    M4 jól tunkol
  • IcE TeE
    Nekem nem 8kor lövik a pizsit mint neked h fél 9kor má nézhesd már a tévémacidat de gyász ! -.-
  • armageddon666
    sztem azért nem... mikor olyat lövök hogy mp5 5 hit, ebből 2 fej, 1 chest, 2 kar, és aztán 28 hp marad :\ sztem itt nem a skillemmel volt gond ^^ simán szar volt a fegyó... vagy éppen nem volt elég a különbség köztem és a csávó között, mert megtudott fordulni és tudott lőni... ő fegyvere átvitte egyből a fejem... szal igenis számít a fegyver... az hogy aki jó az minddel jól tud játszani teljesen más dolog... de egy shotival nemtom mit csinálsz awp ellen... persze nem közelről...
  • armageddon666
    sztem elég alap (bár furcsa) hogy scout gyorsabb mint kés :\ (mondjuk eddig akárkinek mondtam csak nézte hogy hülye vagyok-e vagy mi :D mondjuk volt olyan aki meg azthitte pisztoly a leggyorsabb >.<)
  • Szega87
    kurva sok gyakorlással bármit lehet
  • Spészgószt
    Végre egy hivatalos bizonyíték, dejó!
    Tudtam eddig is csak még nem láttam leírva sehol!
    Hányszor megkaptam a csíterezést, amikor egy késsel futó ember mellett elfutottam scoutal!
  • Spészgószt
    Ez asszem hasznosabb és minden kérdés meg van válaszolva!
  • Borg
    Ez 1.6-os, nem source.
  • Spészgószt
    Mit találtam....LOL
    Ehun ni
  • Spészgószt
    Pont ezé a kedvenceim a gyenge fegyverek Régen a MAC10 volt a legnagyobb istenkedvenc (biztonsági okokból egy desertel elkisérve)
  • Lacccca
    Én meg azt mondom hogy aki tud az nem tesz különbséget, USP vel is aláz XD
  • Spészgószt
    Kalas powa !
    Bár... ha a földön hever egy M4, felveszem mert olyan szép és jó a hangja
    Tunkra könnyen rá lehet jönni, odamész egy falhoz (ne közel)és beleengedsz pár tárat egyből látod mi merre hord! Annyit tudok az első lövés az jobbra fel ránt...ha tunkolsz akkor elsőre jobbra fel aztán kb felénél átmegy balrafel nagypapinál főleg, ott van sok golyó lehet próbálkozni szépen látszik
    M4 Vs Ak.... örök vita...kinek melyik fekszik jobban a kezébe! De ha a számokat vesszük alapul AK több DMG és szerintem messzire is pontosabb (napersze egyesével lőve)!
  • armageddon666
    gyorsan tölt! ezaz :D ez lemaradt :D EZZZZ a kedvencem benne ^^ oooh :D
    ---
    kisebb ROF pedig rossz... mert gyors tüzelésből bármikor visszaveszel, a maximum az maximum, annál gyorsabban nem fogsz lőni...

Gödör vs A-nál én is AK párti vagyok, de ott meg ki fog rátenyerelni a gombra? :D ott pötyögés... és meg is szűnt a ROF >.< (mármint úgy mint ami...)
  • armageddon666
    Psychostatsos adatokból, én részemről:
    (AK47) ; [M4A1]
    (1.8KDR) ; [1.4KDR] /közel azonos a halálozások száma
    (49.77%) ; [47.71%] /headshot. AK-val többnyire messzire pötyögés >.<
    (18.74%) ; [18.09%] /pontosság. ebbe mondjuk benne van hogy kevesebbszer tunkolok AKval :D
    (16.33 S:K) ; [20.66 S:K] /lövés per ölés ^^ AK erősebb

Ebből az jön le hogy AK jobb mint M4, amit nem szerettem volna... valami olyat akartam kihozni mit írtam előbb hogy kiegyenlített :D mondjuk én AKval többet vagyok, jobban szeretem, jobban megy vele... amikor tehetem azzal megyek :D
    ---
    oh, 2009 pont x)) ott be is fixálom magam :D majd jövőre 2010 xDDD
  • jozing
    az hogy a ROF nem iztos hogy rossz. kevesebb idő alatt ürül a tár(és gyorsan is tölt) így ez előny is lehet mondjuk egy gödör vs A-s párbajban. én is AK párti vagyok. bár nekem 8... ami van oszt kész.
  • armageddon666
    tunkot nekem M4 adja :) AKnak kisebb a tűzgyorsasága ... vagy csak úgy tűnik... de azzal jobban megy :D messzire mindenképp ^^ nagyobb DMG...

amúgy az a jobb amivel jobb vagy... eléggé ki van balanszolva szerintem... szal stílustól függ... szal nem hiszem hogy a silencer kerül 600ba :D M4 gyorsabban lő valamivel kevesebb sebzéssel, illetve kisebb szerintem a spray is... AK jobban elhúz tunknál, viszont nagyobb a damage... a ROF szintén mintha alacsonyabb lenne... ha tudod a szórást irányítani (rá lehet érezni) akkor közelre is durva, de van mikor az alacsonyabb ROF megérződik... olcsó ^^

• balvin
    én ugy tom hogy az m4 gyorsabban az ak erősebbet lő
  • kifli
    ak nagyobbat ránt mint m4, m4 azé pontosabb
  • kifli
    ha van az ellenfelen helmet m4 84-eket sebez fejre ak meg megöli. most volt am kitárgyalva és a végeredmény az lett hogy m4 pontosabb ak erősebb szal m4 távolra ak közelre jó. ja és m4-el gyorsabban lehet szaladni me könnyebb én ak-t jobban szeretem...
  • Borg
    Egyértelműen az AK jobb. Pontosabb, erősebb, jobban is adja vele a tunkot is.
  • jozing
    sztetek melyik a jobb? kalashnikov vagy M4? csak mert mintha hosszabra kalas pontosabb lenne, de sorozatokban M4 nem hord annyira (pl tunkban közelharcnál nincs akkora lökése). meg kalas erősebbnek tűnik. ebben van valami?
  • slimslim
    És te hány éves vagy?Hogy még ez ilyenbe is belekötsz?
  • jozing
    tökéletesen igaza van... nem mindegy mikor ír?
  • Nitramk
    Na ezaz. Nem attól lesz valaki nagyfiú hogy fentmarad 2 napig egyfolytában. Vagy ha te így érzed, az már rég rossz.
  • walkinG
    Kösz, segített.
  • armageddon666
  • jozing
    és az mért baj hogy ilyenkor ír? én szilveszterkor kábé már fél egykor szunyálok. persze ha a sok hülye petárdázik akkor aludnék. bár úgyis hamar fejbelövik magukat (az utcában pár gyerek tavaly részegen seggbe lőtte magát :P - perfect asshot!)

amúgy ice tee SG közösség tag, és ott van korhatár (16 vagy 18 év).
  • Lacccca
    Próbáld ki ezt a progit hátha kitakarít neked:
    http://www.ccleaner.com/

A tisztításnál vedd ki a használt böngésződet a tisztítani valóktól, vagy ha nincs elmentett jelszó akkor hagyhatod.

Másik lehetőség hogy kapcsold ki a rendszer visszaállítási pontokat.
    vezérlőpult/rendszer > rendszer visszaállítása fülön a "rendszer-visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón"-négyzetet be x -ni és alkalmaz.
  • walkinG
    Az mitől van, hogy 6gb helyett kb 300 mega helyem van C meghajtón ? Végig néztem egyesével a mappákat de nem találtam olyan fájlokat amik ilyen drasztikusan elfoglalnák a helyett.
  • Szega87
    [#bológat]
  • Mozzanat
    kuany
  • Szoki333
    Ice Tee! te hány éves vagy? gondolom 14 alatt lehetsz hogy ha ilyenkor irsz: 2009. jan. 01. 00:42
  • Lacccca
    Routered van?
    HA van akkor nézd meg hogy nem e tiltja a szükséges portokat.
    Ugyanígy megnézheted hogy a tűzfalban engedélyezve van-e program.
  • Bambbu
    Semmijen szervert nem talál ez itt a gond és lehet hogy a netem miatt és azért írok hogy ha van valaki aki multizni tudd a mikrohullámú nettel az szóljon már mert akkor vmit csinálnom kell mert ez így halál :(
  • Lacccca
    Konkrét hiba?
    Nem tudsz felcsatlakozni, nagy a pinged stb...
  • xNoodlex
    AWP testlövést elég gyakran túlélem :D