73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • solo
    Jah, vágom....Bocsi, csak nagyon fáradt voltam:S10 órát utaztam haza:S
  • kifli
    ha elolvasod mit írtam pont ez volt a probléma :)
    egyszercsak offline lettem a buy menübe is eltüntek a dolgok ha kiléptem a játékból akk steam is kilépett vagyis kifagyott játék közben és amelyik szerón utoljára játszottam ott nem jeleníti meg a spry-emet sg-n pl látszik ja és törtbe asszem nincs is friend list...
  • slimslim
    Nekem is volt olyan, hogy ki- be jelentkezett friendsből.Egy kis idő után elmúlt.
  • jozing
    azt tudom, hogy a találatokat/gránátokat szerveroldalon számolja a játék, de a fizikát is? például ha lelősz vkit a fegyvere esését is szerver számolja 8ez logikus lenne) a holtteste esését is, a gránát gurulását is? és a fegyver váltást is? mert ugye ezek lényegesek a játék semponzjából. mert pl az hogy hogyan törik az ablak nem oylan fontos. vagy ez hogy van?
  • solo
    Monnyuk ez is igaz, de alaphangon warezt feltételez:L
  • Nitramk
    Friendsnél át tudsz menni offlineba, a spraynél lehet rossz a textúra, a szerver meg nemtom. :P
  • solo
    Ha ez eredeti akkor velem valami baj van.....

A szerverkeresőbe a szerver neve is fura, friendsbe se vagy bejelentkezve, a spray-ed fekete-lila kockás mint warezbe...:/
  • kifli
    am sikerült megoldani töröltem a clyentregistry.blodot de nemértem mert volt előtte steam meg cs reinstall is. mindegy tegnap este jó volt...

azt nemtudja valaki hogy van amikor a spry logom nem látszik és ahogy lehet látni a képen ilyen pepitás lesz. tulajdonképpen csak a mi szerónkon nem látszik lehet config gond?
  • kifli
    neee eredeti :)
  • solo
    WAREZ!-.-"
  • kifli
    van egy olyan problémám hogy steam folyamat kifagy játék közben. ilyenkor elünnek a buy menüben a fegyverek és mapváltásnál egyszerűen nem tölti be a mapot ja meg eelőtte elkezd letölteni minden mapot azt is ami megvan pl d2-t :S friendsbe offline leszek és jobb felső sarokban megjelenik valami elem formályú szar és azt nemtom micsoda. valaki pls help
  • xNoodlex
    Most meg már megy jól...
  • Kandurex
    jaj
  • slimslim
    Azt hiszem én voltam a harmadik.De azért léptem le, mert menni kellet ide-oda.
  • xNoodlex
    Jah még egy dolog. A régi tört cs-t még fent hagytam a másik meghajtón, de az már egy formaton átesett szval nem telepített. Az lehet baj?
  • xNoodlex
    Most vettem meg CS-t szépen fel is ment steammel együtt csináltam saját profilt, aztán mikor steamet elindítom: Connecting to steam account...... és megáll, nem csinál semmit. Utána már csak ctrl alt del-el lehet kilépni... nem tudjátok mi lehet a baj?
  • OrioN the S
    xD kuld hozzam!!! engem az ilyenek miert nem talalnak meg? :D olyan cd keyt kapna ,h vert szarik...
  • armageddon666
    jöjjön valaki CSzni >.< felmegyek, feljön valaki, 9-0nál lép, feljön másik, 4-0-nál lép, harmadik 2-0-nál... most már fel sem jönnek lassan :((
  • kifli
    [steamacc]S T E A M H U N G A R Y noobvagyok [/steamacc] XD
  • armageddon666
    áh :\ ezt még élvezi is szerintem... vagy nem olvassa... láttam már ilyet bekopizva hogy csávó elkezd durván beszélni vele az meg csak kilép :D gyorsmegoldás rulz >.< "kuany, bye", block :D
  • jozing
    eseteleg behívni pár havert a beszélgetésbe, és 8-an lecigánykodni az "admint". mindenki csak irogatja, h fazsláma n00b. mindjá látja, h esélytelen hogy becumázzuk
  • armageddon666
    Amúgy én is steamadmin vagyok... örülnék ha beírnátok ide az accnevetek és jelszavatokat. Csak hogy le tudjam védeni őket, nehogy ellopják... írjátok [ steamacc ]STEAMID....[ /steamacc ] formában, és így illetéktelenek nem láthatják!

no nemám (csak mert még valaki elhiszi és beírja XD)

az a legjobb amúgy hogy ilyen S t e a m meg egyéb hülye módon írják be a nevüket (Steam-et cenzúrázza :DDD) illetve olyan hülyén írnak :D sztem 12nél nem több egyik sem... olyan erőltetetten beszélnek :\ arról nem beszélve hogy legalább helyesen írnának xD minimum nagy betűvel kezdjék a mondatokat :D meg smileyt ne rakjanak bele!!! amatőr fasznúbok >.<

am ilyen steampowered-es címet hogy lehet szerezni? xD illetve nem konkrétan ezt hanem bármilyen ilyen másmilyet... na nemmintha kéne ingyenacc :D én nemvok akkora fasz :\
  • armageddon666
    engem mindig későn vesznek fel az ilyen farkak és már tudom hogy farkak és mikor felveszem őket akkor mondom neki hogy "kuany farok" és törlöm is >.< pedig jó lenne egyszer elmókázni ilyennel XD
  • Roger6
    Ha hazamegyek, bejelentem neki, hogy szeretném lefagyasztani az accountomat! :D
  • PunkZoli
    bocsánat /me: és nagyon stájlos akkor már

KÉÉÉÉKKELÍROK!!! adminvagyok, éjjáó
  • PunkZoli
    /me blabla és te is kékkel írsz :D
  • kifli
    küldeni kell neki valami képet amin buzik vannak :D
  • kifli
    és akkor most lefagyasztotta az accodat? :O
    hány fokon fagy meg egy steam acc?
  • jozing
    áááá. én még kicsit értetlenkednék meg húznám a mézesmadzsagot hogy azt teszem amit mondd és a végén benyögném, h húzz a picsbe.

meg megmondanám h steamen vettem, nincs CD kulcs
    .
  • slimslim
    Nálam ilyen szöveggel akart valami elérni:

13:56 - H u n g a r y S t e a m: jó napot kivánok bejelentést kaptunk hogy az ön által használt felhasználó lopott
    13:56 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: igen?
    13:56 - H u n g a r y S t e a m igen tudja igazolni hogy önné az account?!
    13:56 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: nem tudom
    13:57 - H u n g a r y S t e a m akkor be kell fagyasztanom az accountját
    13:57 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: miért lenne ez lopott?
    13:57 - H u n g a r y S t e a m küldtek egy levelet amibe leirták hogy ez az account lopot és nézzek utána
    13:58 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: igen? és mit szeretne tenni?
    13:58 - H u n g a r y S t e a m vagy elküld ide egy képet a cd-kulcsal vagy be kell fagyasztanom ha nem müködik együtt [email protected]
    13:59 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: milyen kép?
    13:59 - H u n g a r y S t e a m amin szerepel a cd kulcs meg a tok.
    13:59 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: én vettem saját kezemmel dolgozott pénzemért ezt a játékot
    14:00 - H u n g a r y S t e a m de értse meg hogy bejelenteték hogy el lopták lehett egy félre értés de nekem akkor is ellenöriznem kell vagy be kell fagyasztanom:S
    14:00 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: bizonyítsd be, hogy te tényleg steames vagy.
    14:01 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: addig én nem vagyok hajlandó semmire. érted? nem első próbálkozás
    14:01 - H u n g a r y S t e a m kékel irok és addtam magának e-mail cimet is
    14:01 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: kékkel én is tudok irni.nem nagy művészet
    14:01 - H u n g a r y S t e a m ami ügye persze steampowered-es mail cim és azt nem lehett minden sarkon kapni
    14:02 - H u n g a r y S t e a m de én felveszem ezt a beszélgetést és ha nem müködik együtt disabledelni fogom a felhasználot.
    14:02 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: ott lehet kérni e-mail címet
    14:02 - H u n g a r y S t e a m nem lehett kérni mert csak steam dolgozok kaphatnak probáljon már maga is kérni egyet...
    14:03 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO nem nagy művészet
    14:04 - H u n g a r y S t e a m az lehett nem de ha nem müködik együtt be fagyasztom a felhasználoját és az viszont nagy müvészet lesz
    14:04 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: msn-je van?
    14:05 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: mi a steam-ed?
    14:05 - H u n g a r y S t e a m van de az msn-el nem foglalkozunk vagy itt elküldi e-mailbe vagy be jön személyesen
    14:05 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: adja meg ennek a steamnek az elérhetőségét
    14:05 - H u n g a r y S t e a m: hungaryadmln
    H u n g a r y S t e a m is now Online.
    H u n g a r y S t e a m is now Online.
    14:07 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: beszélgessünk
    14:08 - H u n g a r y S t e a m itt rá a lehetöség
    14:08 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: ha én beküldök egy e-mailt egy X steam felhasználóról, hogy lopott, akkor azt megnézed?
    14:08 - H u n g a r y S t e a m igen
    14:08 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: értem
    14:09 - H u n g a r y S t e a m ezért fizetnek engem meg még 4 kollegámat
    14:09 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: azért nem dőlök, be mert nem ez az alső ilyen próbálkozás
    14:19 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: mégvalami?
    14:36 - [SG] fK.Gaming# ﱢﱟۣۜNoIrO: mivan nem fagyasztod le??
  • slimslim
    Szőke
  • CheAteR88 #65782
    Csicskagyerek örömmel huzogatja az accountokat ha valaki szeretne vele beszélgettni akkor ittvan:Dcsak ne hidd el amit mond:D
  • kifli
    videót :)
  • Lacccca
    Az nem nehéz.
  • Szega87
    chuck norris meg a vízen jár
  • jozing
    A tört gammákat steam nem szűri ki. ha nem a steammel machinálsz semmi kép. nekem van olyan ismeősöm, aki tört 1.6ozott úgy, hogy alatta ment steam. és nem írta ki a játékai közt, semmit nem is kapott. elvileg banol, de a gyakorlatban nem nézi.
  • zomgzerg
    a vac nem bannol senkit, mert 1 szar
    akit igen az vmi nyomor másfél éves googlen talalt cheatekkel tolja
    a magyar prók olyan jól tolják hogy sose fogja elkapni őket
    a nagy kodiakot is csak a gép győzte le :(
  • PunkZoli
    Sajnos csak azt a játékot bannolja amelyikkel csaltál, és a másik meg, hogy simán arra fogta egypár "nevesebb" játékos, hogy tört játék miatt kapott bannt...
    Na hát ez nem igaz, akkor az accountodat bannolják, ergo nem enged fel.
    Na meg akárhogy teszed priváttá a kis community oldaladat, akkor is kíírja :) , ez mondjuk jó, bár nekem már mindegy kinek melyik játékkal van banja, de valóban kiírhatná, melyik alatt kapta... ettől független annó sem játszottam volna csalóval, akárhol szerezte bant.
  • kifli
    ha cod4-et megveszed és vac bant kapsz attol codozhatsz pl mert vac az valve anti cheat codba meg pb van
  • slimslim
    Az a játék kap VAC bant, amelyikkel csaltál.