73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • solo
    Mondom, ha eredetid van, akkor ha kitörlöd indÍtásnál a steam egyből letölti, hameg nincs steam akkor warez :)
  • Scott8
    Csak egy általános szövegfájlt szeretnék kérni valakitől.
  • Scott8
    Ez most mitől Warez???
  • solo
    Barátom.....Látod mivan kiÍrva pirossal a bennerba?
    Szerintem tartsad ehez megad, mert hogyrsan kileszel innen b@szva, ha nem ^^

HapedÍg eredetid lenne mégis, akkor töröljed ki, és mikor legelsőnek indÍtod a gammát, akkor letölti megint a steam.
  • xNoodlex
    Hát qrvára nem böngészőből akarom. Steamben vagyok bent és eddig is így csináltam csak eddig nem volt ez a probléma, de megpróbáltál segíteni.
  • Scott8
    Szevasztok!
    Azért vagyok itt mert szeretnék valakitől kérni egy nem átalakított autoexec fájlt, mert az sajátom "elromlott":)
    Várom a jelentkezőket. :D
    Segítene...
  • IcE TeE
    Háháháháháháháháháháhh

Elnézést ez muszáj volt ! :)
  • Szega87
    igen ugyanis böngészőből próbálod invitálni, holott steambe vagy bejelentkezve, nem a webes communitybe -,-
  • xNoodlex
    Ilyen volt már valakinek?
    Steamen invite to group-ra klikk után feldobja ezt az ablakot.
  • Lacccca
    Ezt és is imserem de ez egy feldolgozás.
    Azért kösz :-)
  • CheAteR88 #65843
    kamuflázs
  • SzocsA
    mert?
    akkor mik azok a yutubon lévő videók?
  • CheAteR88 #65841
    [URL=http://torrentkereso.hu/?v=torrent&id=179243]asszed leolt pedigcsak "google a barátod"[/URL]
  • Lacccca
    KÖssz.
    Azé nem adom fel ilyen könnyen.
  • PunkZoli
    Simsala-Grimm A vadhattyúk by csigolya [Torrent letöltése]

köhh
  • SCITEK
    Ha videozgatni akarsz akkor less ra PunkZoli irasara. Lehet nehol elso hallasra kicsit bonyolult, de sok kerdesedre valaszt kaphatsz.

demotol az mp4-ig
  • solo
    Kedvedért majdnem 40 percet kerestem a gugliba, de semmire nemjutottam sajnos :(
  • gergobaby
    Köszi! Most pont azon szenvedek, hogy felveszem ffdshow kodekkel 10000kbit -en a videórészletet, tök jól lejátsza a media player, de az adobe premier pro olyan szarul rendereli le :O Összevissza akad stb.
  • Lacccca
    OFF.
    De tudom hogy erre fele járnak jócskán koros és művelt emberkék is (tisztelet a kivételnek)
    Egy kérdésem lenne hogy tudna e nekem segíteni valaki egy Rajzfilmmel kapcsolatban. Egy régi Andersen mese kellene nekem a "Vadhattyúk", ha valakinek esetleg megvan vagy tudja honnan szerezhetném meg azt nagyon megköszönném.

Akinek köszönhetően meg tudom szerezni azt meghívom egy kis sörözésre.
  • Szega87
    1.voice_enable 0
    2.hud_saytexttime 0
    3.akkor nem volt warmod ha ilyen üzenet jött
  • gergobaby
    Hello! Movie-t vennék fel, DE
    1. Hogy tudom kikapcsolni, hogy amikor movie felvételbe beszéltek voice-n azt ne mutassa? ( jobboldalt kis téglalapok )
    2. Hogy tudok kikapcsolni az üzenetes részt? ( Állandóan irkálja a Fire in the Hole és stb. -ket amikkkel jeleztünk egymásnak.
    3. Az egyik szerveren War módban is kiirta a legpusztitobb embert ezt hgoy tudom kiiktatni?? Előre is thx a helpet!
  • CheAteR88 #65832
    tömören
    soha
  • Szega87
  • SzocsA
    mikor jön az új CS??????
  • slimslim
    Általában a server szokta azt beállítani.
  • Borg
    tip of the day
  • kifli
    croshair alphát le kell venni 0-ra és akk semennyir enem lesz átlátszó
  • armageddon666
  • Szega87
  • armageddon666
    nekem alap zöld. nemmintha kéne aim úgyis ráránt x))
  • Borg
    Nekem fehér van, dust mapokon alig látni..
  • armageddon666
    fpsbananan van fekete meg fehér meg villogó is...
  • jozing
    én is feketét vagy fehéret akartam, de állítólag nincs rá mód... én pirosdat használok... de dust1-en egyik se vmi jó az erős HDR miatt.
  • miki10
    sziasztok!

zombis szerveren hogy tudom beállitani hogy a fegyverekhez 500 töltényt adjon?
  • Szega87
    használj minden pályára külön colorconfigot, de a zöld ált. mindenhol jól látszik
  • FaceSeth
    CS.
    mondja már meg valaki,hogy lehet olyan színű célkeresztet berakni ami normálisan látszik mindenhol.Mert sokszor csak vaktában lövöldözöm.
  • jozing
    most voltam HETA szerón. az egy dolog, h nagyon noob szerver, de a házigazdák csítelnek :D de tök nyílvánosan csínálnak érdekes mozdultaokat (pl fejjel lefelé megy meg hasonlók és csak fejeseket oszt - pörög mint egy bugyi stb...)

hihetetlen szerverek vannak. ettől függetlenül néha felnézek, mert az én szintemnek megfelelő, értsd -> (a szeretek, de nem tudok/lelkes amatőr kategába tartozok)
  • solo
    Szerver lagg.
  • jozing
    azért kérdezem, mert nekem engem is izgat hogy is van ez. csak szeretném tudni hányaán is álunk :P
  • Spészgószt
    Na jah! ez igen érdekes kérdéskör! Pl kuva soxor van hogy fut a csávó szembe velem, látom hogy granyó van a kezébe...nyúl hátra a fegyverért...lendül a keze...de ezt már csak a deathcam mutatja mert közben elsült valamilye és én belehaltam
    mindez 200fps körül 10es ping! nem lag vagy ilyesmi!