73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Mondom, ha eredetid van, akkor ha kitörlöd indÍtásnál a steam egyből letölti, hameg nincs steam akkor warez :) -
Scott8 #65852 Csak egy általános szövegfájlt szeretnék kérni valakitől. -
Scott8 #65851 Ez most mitől Warez??? -
Barátom.....Látod mivan kiÍrva pirossal a bennerba?
Szerintem tartsad ehez megad, mert hogyrsan kileszel innen b@szva, ha nem ^^
HapedÍg eredetid lenne mégis, akkor töröljed ki, és mikor legelsőnek indÍtod a gammát, akkor letölti megint a steam. -
Hát qrvára nem böngészőből akarom. Steamben vagyok bent és eddig is így csináltam csak eddig nem volt ez a probléma, de megpróbáltál segíteni. -
Scott8 #65848 Szevasztok!
Azért vagyok itt mert szeretnék valakitől kérni egy nem átalakított autoexec fájlt, mert az sajátom "elromlott":)
Várom a jelentkezőket. :D
Segítene... -
Háháháháháháháháháháhh
Elnézést ez muszáj volt ! :) -
igen ugyanis böngészőből próbálod invitálni, holott steambe vagy bejelentkezve, nem a webes communitybe -,- -
Ilyen volt már valakinek?
Steamen invite to group-ra klikk után feldobja ezt az ablakot. -
Ezt és is imserem de ez egy feldolgozás.
Azért kösz :-) -
kamuflázs -
SzocsA #65842 mert?
akkor mik azok a yutubon lévő videók?
-
[URL=http://torrentkereso.hu/?v=torrent&id=179243]asszed leolt pedigcsak "google a barátod"[/URL] -
KÖssz.
Azé nem adom fel ilyen könnyen. -
PunkZoli #65839 Simsala-Grimm A vadhattyúk by csigolya [Torrent letöltése]
köhh -
Ha videozgatni akarsz akkor less ra PunkZoli irasara. Lehet nehol elso hallasra kicsit bonyolult, de sok kerdesedre valaszt kaphatsz.
demotol az mp4-ig -
Kedvedért majdnem 40 percet kerestem a gugliba, de semmire nemjutottam sajnos :( -
Köszi! Most pont azon szenvedek, hogy felveszem ffdshow kodekkel 10000kbit -en a videórészletet, tök jól lejátsza a media player, de az adobe premier pro olyan szarul rendereli le :O Összevissza akad stb. -
OFF.
De tudom hogy erre fele járnak jócskán koros és művelt emberkék is (tisztelet a kivételnek
)
Egy kérdésem lenne hogy tudna e nekem segíteni valaki egy Rajzfilmmel kapcsolatban. Egy régi Andersen mese kellene nekem a "Vadhattyúk", ha valakinek esetleg megvan vagy tudja honnan szerezhetném meg azt nagyon megköszönném.
Akinek köszönhetően meg tudom szerezni azt meghívom egy kis sörözésre. -
1.voice_enable 0
2.hud_saytexttime 0
3.akkor nem volt warmod ha ilyen üzenet jött -
Hello! Movie-t vennék fel, DE
1. Hogy tudom kikapcsolni, hogy amikor movie felvételbe beszéltek voice-n azt ne mutassa? ( jobboldalt kis téglalapok )
2. Hogy tudok kikapcsolni az üzenetes részt? ( Állandóan irkálja a Fire in the Hole és stb. -ket amikkkel jeleztünk egymásnak.
3. Az egyik szerveren War módban is kiirta a legpusztitobb embert ezt hgoy tudom kiiktatni?? Előre is thx a helpet! -
tömören
soha -
-
SzocsA #65830 mikor jön az új CS?????? -
Általában a server szokta azt beállítani. -
Borg #65828 tip of the day -
croshair alphát le kell venni 0-ra és akk semennyir enem lesz átlátszó -
-
-
nekem alap zöld. nemmintha kéne aim úgyis ráránt x)) -
Borg #65823 Nekem fehér van, dust mapokon alig látni.. -
fpsbananan van fekete meg fehér meg villogó is... -
én is feketét vagy fehéret akartam, de állítólag nincs rá mód... én pirosdat használok... de dust1-en egyik se vmi jó az erős HDR miatt. -
miki10 #65820 sziasztok!
zombis szerveren hogy tudom beállitani hogy a fegyverekhez 500 töltényt adjon? -
használj minden pályára külön colorconfigot, de a zöld ált. mindenhol jól látszik -
CS.
mondja már meg valaki,hogy lehet olyan színű célkeresztet berakni ami normálisan látszik mindenhol.Mert sokszor csak vaktában lövöldözöm.
-
most voltam HETA szerón. az egy dolog, h nagyon noob szerver, de a házigazdák csítelnek :D de tök nyílvánosan csínálnak érdekes mozdultaokat (pl fejjel lefelé megy meg hasonlók és csak fejeseket oszt - pörög mint egy bugyi stb...)
hihetetlen szerverek vannak. ettől függetlenül néha felnézek, mert az én szintemnek megfelelő, értsd ->
(a szeretek, de nem tudok/lelkes amatőr kategába tartozok)
-
Szerver lagg. -
azért kérdezem, mert nekem engem is izgat hogy is van ez. csak szeretném tudni hányaán is álunk :P -
Na jah! ez igen érdekes kérdéskör! Pl kuva soxor van hogy fut a csávó szembe velem, látom hogy granyó van a kezébe...nyúl hátra a fegyverért...lendül a keze...de ezt már csak a deathcam mutatja mert közben elsült valamilye és én belehaltam

mindez 200fps körül 10es ping! nem lag vagy ilyesmi!