73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • 5w0rdf15h
    Neeeem dehogy
  • otto13
    :DDDD
  • pointer4
    Ez most kamu ugye? Ennyire alma nem lehet senki!
  • armageddon666
    de buta vagy, istenem >.< ennyit sem tucc???? ez az első dolog amit infón tanítanak!!!
    http://www.inter.net.co.org/www/internet/internet.rar >.<

• 5w0rdf15h
  • Nivea
    sziasztok! elég uj vagyok az internet terén. és szeretném lementeni az egészeta gépemre mert hétfön kikötik a hálozatot. honan lehetne letölteni az internetet?
  • Spészgószt
    jaja sv_lan1
    utána listserver és látnod kell elvileg
  • jozing
    lehet gond ha pl a tűzfallal gond van.
    próbáljátok hálózati IP-vel (általában 192.186.x.xxx a formája). ja és ne listen hanem dedicated szerver legyen.
  • Nitramk
    Konzolva be kell írni azt hiszem hogy

sv_lan 1

Ha ez nem segít akkor töltse le az aki a szervert csinálja, a Source Dedicated Servert. Ezt a Steam/Tools-ban találod meg. ezzel indítasz szervert, és akkor elvileg tud csatlakozni. Ha nem akkor valószínüleg router probléma, bár ha lanon vagytok az nem lehet gond.
  • Colton
    igen! nem Hamachi-n
  • zomgzerg
    igazi lanon?
  • Colton
    Hali! Nem tom hogy ez Warez kérdés-e de PLs segistetek! Tehát Szeretném Tolni a haverral LAN-ba! De mikor Csatlakoznék ezt irja ki:

"LAN servers are restricted to local cilents (Calss C)"

PLS HELP! Előre is kösz!
  • CheAteR88 #66003
    f6
    higynekem
  • Lacccca
    FAQ.ban nincs a megoldás.
    Warez téma.
    Vedd meg a játékot az megoldja.

Egyébként kis segítség:
    a digitalzone háza táján nézz szét texturapack ügyben.
  • ffxi
    Ok!
  • Borg
    Hát ha rossz helyre raktad, akkor sok más lehetőséged nincs.
  • ffxi
    Akkor uninstall-jam az egészet és még1x újra? :)
  • Borg
    A steamet installáld oda, ahova a játékokat akarod, mert a steamen belülre rakja őket.
  • ffxi
    Említettem ez off, mert HL2 episode-kkal szeretnék jácani. És tök szívás ez. Törttel fele ennyi próbléma sincs :)

Nah megindult az install, de mért nem tallózhatom be, hogy oda ahova akarom? Most automatice a C-re rakja nekem és ott nincs már sok helyem. Még 1 szívást :(
  • jozing
    steamet [sztímet].

ffxi: igen, ha neten veszed meg úgyis van neted a dobozra meg rá van írva hogy net kapcsolat kötelező az aktiváláshoz. bár ha CSS-t veszel akkor gondolom a multi miatt teszed azt, mert a szinglitől nem dob hátast az ember
  • ffxi
    Ezt meg hogy kell végig zongorázni?

U.I: Az hagyj ám, de akinek nincs net? Én is most kötöttem be. Akkor most nem is jáchatnék?

• zomgzerg
    http://supportwiki.steampowered.com/hu/Troubleshooting_Network_Connectivity
  • ffxi
    Sorry off-ért, de közös a rendszer, hátha itt is tud vki mi trükköt.

Ma megvettem ezt és ezt. Ahhoz, hogy telepíteni lehessen kell neki 1 steam acc. gyártottam neki is 1et és nímá :(

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Komolyan mondom warez-vel fele ennyi gondom se volt :)
  • CheAteR88 #65991
    "A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK! ELLENKEZŐ ESETBEN BÜNTETŐPONTOT KAPSZ."
    e mellé oda kéne írni hogy mi elött kérdeznél állítsd vissza angolra a steamot:)
  • CheAteR88 #65990
    nekem idáig mindig el tüntek meg minden steamon belüli beállításom is(skin,nyelv,....)
  • zomgzerg
    demoui
  • Roger6
    Asszem SHIFT+f2-vel hozod elő a menütt, ott tudod állítani a sebességet, meg frame-hez ugrani.
  • Lacccca
    Hogy lehet gyorsítani a demo visszajátszást?
    Vagy beletekerni?
  • IcE TeE
    Tedd vissza angolra a steam-et :]
  • Nitramk
    olyan plugin kéne csébe h 1000 dolláronnként ad egy igazit amit le lehet vásárolni steamen. na akkor én sztem minden nap nyomnám pár órát.
  • armageddon666
    állítsa vissza angolra ha jóltom.
  • Csero90
    cs all fakkot nem tudom megnyitni ezért ide írom remélem h elég gyakori probléma...öcsém most vette meg a gémet, mindent felpakolt frissített órákig etc. amikor indítaná ezt írja ki: "Engine Error Platform Error:module failed to initialize" utána meg vmi memóriacímes cucc...
    pls help thx előre etc etc.
  • solo

Mondom, ennél csak az lenne a jobb, ha 1héten 1x, haverod kilóra eladhatod, és tele lenne a bankod XD
  • jozing
    vagy magyar mod:
    valaki vesz fegyvert és ellophatod tőle. meg a frageket is átpakolhatod. ha lelőnek automatikusan benyomja a "csicska csíter lowláma etc" szöveget. ha valaki lelősz, automatikusan benyom egy egó szöveget. és a csapat pénzét lehet sikkasztani. vagy a T csapatban a bombát eladhatod jó pízért.

ja és ha van haverod a másik csapatban, akkor kijátszhatjátok a másik felet a ti javatokra!
  • solo
    Ahol megvetted mennyévissza dobozzal-számlával reklamálni, hogy már regelték a kódod:S
  • lowzor
    csá
    valaki tudna nekem segiteni mikkor beirom a production codet akkor azt irja ki duplicate code hogy tok ujraregelni valaki tud segiteni??
  • solo
    Eladod kilóra a csapattársat XD
  • slimslim
    meg ha sört és kólát is adnának hozzá
  • solo
    XD
  • Lacccca
    Ez már csak akkor lenne job ha a csapatársad vérét is elszívhatnád