73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Neeeem dehogy -
:DDDD -
Ez most kamu ugye?
Ennyire alma nem lehet senki!
-
de buta vagy, istenem >.< ennyit sem tucc???? ez az első dolog amit infón tanítanak!!!
http://www.inter.net.co.org/www/internet/internet.rar >.<
-
-
sziasztok! elég uj vagyok az internet terén. és szeretném lementeni az egészeta gépemre mert hétfön kikötik a hálozatot. honan lehetne letölteni az internetet? -
jaja sv_lan1
utána listserver és látnod kell elvileg
-
lehet gond ha pl a tűzfallal gond van.
próbáljátok hálózati IP-vel (általában 192.186.x.xxx a formája). ja és ne listen hanem dedicated szerver legyen. -
Konzolva be kell írni azt hiszem hogy
sv_lan 1
Ha ez nem segít akkor töltse le az aki a szervert csinálja, a Source Dedicated Servert. Ezt a Steam/Tools-ban találod meg. ezzel indítasz szervert, és akkor elvileg tud csatlakozni. Ha nem akkor valószínüleg router probléma, bár ha lanon vagytok az nem lehet gond. -
igen! nem Hamachi-n -
igazi lanon? -
Hali! Nem tom hogy ez Warez kérdés-e de PLs segistetek! Tehát Szeretném Tolni a haverral LAN-ba! De mikor Csatlakoznék ezt irja ki:
"LAN servers are restricted to local cilents (Calss C)"
PLS HELP! Előre is kösz! -
f6
higynekem -
FAQ.ban nincs a megoldás.
Warez téma.
Vedd meg a játékot az megoldja.
Egyébként kis segítség:
a digitalzone háza táján nézz szét texturapack ügyben. -
Ok! -
Borg #65999 Hát ha rossz helyre raktad, akkor sok más lehetőséged nincs. -
Akkor uninstall-jam az egészet és még1x újra? :) -
Borg #65997 A steamet installáld oda, ahova a játékokat akarod, mert a steamen belülre rakja őket. -
Említettem ez off, mert HL2 episode-kkal szeretnék jácani. És tök szívás ez. Törttel fele ennyi próbléma sincs :)
Nah megindult az install, de mért nem tallózhatom be, hogy oda ahova akarom? Most automatice a C-re rakja nekem és ott nincs már sok helyem. Még 1 szívást :( -
steamet [sztímet].
ffxi: igen, ha neten veszed meg úgyis van neted a dobozra meg rá van írva hogy net kapcsolat kötelező az aktiváláshoz. bár ha CSS-t veszel akkor gondolom a multi miatt teszed azt, mert a szinglitől nem dob hátast az ember
-
Ezt meg hogy kell végig zongorázni?
U.I: Az hagyj ám, de akinek nincs net? Én is most kötöttem be. Akkor most nem is jáchatnék?
-
http://supportwiki.steampowered.com/hu/Troubleshooting_Network_Connectivity -
Sorry off-ért, de közös a rendszer, hátha itt is tud vki mi trükköt.
Ma megvettem ezt és ezt. Ahhoz, hogy telepíteni lehessen kell neki 1 steam acc. gyártottam neki is 1et és nímá :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Komolyan mondom warez-vel fele ennyi gondom se volt :) -
"A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK! ELLENKEZŐ ESETBEN BÜNTETŐPONTOT KAPSZ."
e mellé oda kéne írni hogy mi elött kérdeznél állítsd vissza angolra a steamot:) -
nekem idáig mindig el tüntek meg minden steamon belüli beállításom is(skin,nyelv,....) -
demoui -
Asszem SHIFT+f2-vel hozod elő a menütt, ott tudod állítani a sebességet, meg frame-hez ugrani. -
Hogy lehet gyorsítani a demo visszajátszást?
Vagy beletekerni? -
Tedd vissza angolra a steam-et :]
-
olyan plugin kéne csébe h 1000 dolláronnként ad egy igazit amit le lehet vásárolni steamen. na akkor én sztem minden nap nyomnám pár órát. -
állítsa vissza angolra ha jóltom. -
cs all fakkot nem tudom megnyitni ezért ide írom remélem h elég gyakori probléma...öcsém most vette meg a gémet, mindent felpakolt frissített órákig etc. amikor indítaná ezt írja ki: "Engine Error Platform Error:module failed to initialize" utána meg vmi memóriacímes cucc...
pls help thx előre etc etc. -

Mondom, ennél csak az lenne a jobb, ha 1héten 1x, haverod kilóra eladhatod, és tele lenne a bankod XD -
vagy magyar mod:
valaki vesz fegyvert és ellophatod tőle. meg a frageket is átpakolhatod. ha lelőnek automatikusan benyomja a "csicska csíter lowláma etc" szöveget. ha valaki lelősz, automatikusan benyom egy egó szöveget. és a csapat pénzét lehet sikkasztani. vagy a T csapatban a bombát eladhatod jó pízért.
ja és ha van haverod a másik csapatban, akkor kijátszhatjátok a másik felet a ti javatokra! -
Ahol megvetted mennyévissza dobozzal-számlával reklamálni, hogy már regelték a kódod:S -
lowzor #65979 csá
valaki tudna nekem segiteni mikkor beirom a production codet akkor azt irja ki duplicate code hogy tok ujraregelni valaki tud segiteni?? -
Eladod kilóra a csapattársat XD -
meg ha sört és kólát is adnának hozzá -
XD -
Ez már csak akkor lenne job ha a csapatársad vérét is elszívhatnád