73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    A tmp csak közvetlen közelről tud 2 fejesből ölni.
  • CheAteR88 #66110
    akko 150 nemtom messziről:)
  • CheAteR88 #66109
    http://ngoht.hu/index.php?p=4
    jössz?
  • Borg
    200 méterről? Biztosan nem.
  • CheAteR88 #66107
    jah de ha 2 fejest leadod akkor tutikill
    ammeg nemnagyonnehéz tudjuk:)
  • CheAteR88 #66106
    majd ha kiderül a fellépők listája akkor lehet
  • Borg
    Persze, de sebez vagy 9-et onnan egy golyója :)
  • zomgzerg
    minden drogosgeci megy nefélj d:
  • Lacccca
    2009 első jóhíre:
    http://www.justmusic.fm/pages/getpage.aspx?id=65D0F220-544E-44B8-96C2-C2D05B7A5441&lid=1

Ki jön?
  • Nitramk
    a hajszárító baromi pontos, azt neztem futas közben olyan pontosan lő hogy beszarás, igaz marha gyenge is.
  • CheAteR88 #66101
    azt mondták az okosok a hajszárítóra is aszt nesze neked orion meg bassza vele a fejet 200 méterről
  • Nitramk
    azért én ki tudnék kapni vele
  • Borg
    P90 közelharcra jó, rusholni kell vele. De ott verhetetlen.
  • jozing
    az a baj a p90-essel hogy nem valami potnos messzire és gyengusz. egyetlen előnye hogy jól tunkol. de pl. ha gödörből kell a-ra lőni akkor egy AK-s ellen kábé 0 esélyed van.
  • Spészgószt
    A p90es kedvenc ctm a consol háttere nem a kedvenc fegyverem! De egy P90 - desert combó elég pusztító a jó kezekben!
  • GaBenc
    Nem jó a crack.......nekem is ez volt. Keres másikat a neten. Van ne izgulj. Elég ha az iw3sp.exe cseréled.
  • Szega87
    88 új üzenet, mire visszaolvastam [bár minek] ez a srác tuti vlmi fake reg mint a többi
  • bujty
    sziasztok,tudom hogy nem ide kellene írnom ,de nem találok 1 magyar honlapot sem ahol segíthetnének.a PIVOT nevű animátor programmal hogy kell fegyvereket készíteni? mert amit én csinálok az "szétesik" (vagyis azok a vonalak amiket felhasználok külön vannak) hogy tudom megoldani hogy az egész egyben legyen????? ha valaki tudja a választ lécci írjon a [email protected] -ra.
  • jozing
    nem feltétlen csak ajánlott. sztem egy ősi p4-es 3gigán is megteszi neki. max kevéske lesz hozzá és nem bírja a nagy felbontástés részletességet.
  • otto13
    Pl. ide :)
  • zomgzerg
    2 magos processzor kell hozzá
  • xeakor
    Valaki tudna segíteni?bocsi h ide írok cod 4:modern warfare problémákkal de a megfelelő topikban nem válaszolnak és nekem sürgős lenne!A single player elindításánál azt írja ki h iw3sp.exe működése leállt kérem segítsen valaki!
  • jozing
    p90? az a fegyver olyan gyengusz sztem. akkor már famas v galil.
  • CheAteR88 #66088
    ha minden igaz látnod kell a consolt
  • bujty
    na akkor ez megvan,megnyomom az ESC gombot és most hová írjam a parancsot?
  • solo
    Hmm..Erre nemmondok semmit...
    Kecy vagy:/
  • Spészgószt
    Ajj ajj ez már rosszul kezdődik! " tulajdonságok/cél és oda?"
    Az asztal ikonról kérdezed ezt, remélem nem magyarra van állítva a steam azé!!!!!
  • Spészgószt
    A console szinte minden játékban 0-a...
    mi a fax az a csapszemű ürge és powered by source???? Én még soha nem láttam ! Asztal ikon klikk és már ott figyel rám a kedvenc ct-m a p90ével :D de legtöbbször gyorsindítás steammenü servers favourites és már a szerverre megyek semmi intrólófasz meg belépés!

lol nekem még a launch optionsban a freq 85 volt ott sokáig de LCDnél már nem kell meg szerintem sourcenál se 1.6 ragadvány :)
  • Nitramk
    igen.
  • bujty
    így? tulajdonságok/cél és oda?
  • Nitramk
    Ami egy Quake mod eredetileg. És mint tudjuk a Half Life nyomokban quake származékot tartalmazhat, így a CS: 1.6 is, mivel az meg Half Life-ra épül.
  • bujty
    őőő igen játszottam az 1.6-tal is ,de a call of duty-ból vettem a consolt
  • jozing
    de úgy értem előtte 1.6oztál. mert ott lehet a 0-val előhívni (mellesleg megjegyzem egy csomó quake motoros játékban is 0 a konzol előhívása)
  • bujty
    nem 1.6-ból jövök hanem source
  • GaBenc
    Steamben a játék nevére katt jobb gombbal. "Properties" opciót választod. "General" fülön "Set launch options...". A felbukkanó ablakba beírod "-console" és inditod a játékot. Ja ez nem 1.6, itt a consol nem jön fel a "0"-val. Mondjuk az "ESC" gombot próbáld.
  • jozing
    kitalálom, 1.6-ból jöttél? :P
    a steamen ott ahol fel vannak sorolva a játékaid, jobb klikk a játékra a legördülő menüben -> properties -> set launch options és azt beírod az ablakba: -console -novid (a -novid azt jelenti hogy nem kell mindig végignézned a csapszemű ürgét meg hogy powered by source. bár azt ki is veheted. a -console az, ami miatt lesz konzolod. és ez a menünél ott lesz vagy ha esc-et nyomsz.)
  • bujty
    sziasztok, nekem is lenne 1 problémám.nem tudom behozni a consol-t hiába nyomom a 0-t .valaki lécci segítsen
  • Lacccca
    Tudod hogy megy egy legalább 3 rr mielőtt live
  • Lacccca
    Az egész úgy kezdődött hogy én visszaütöttem szindróma.
  • armageddon666
    Restart pt.2 >.<

neee emberek :D már lezárult :D vége :D nem kell több :D szép volt, jó volt, de ennyi volt, okk?