73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Dede de annyira szétvagyok hogy elgondolkoztam rajta hogy tényleg mi lenne ha XD -
:d fail -
Ez nem tegnap volt valami filmben? -
Szerintetek Atomanti Vs. Superman párharcban ki győzne?
Részemről Atomanti.
Felrepül Superman seggébe és kitépi a szívét.
-
Még is felrakták a Gamestar.de oldalra ^^ -
lol én a billentyűzet bal oldalát nem is használom se a számokat se az F billentyűket
a legszélső gomb balra az "ű" az a showscore :)))
én a nyilkalla és a numerikuson játszom
az "F"ekre ha jól emlékszem a HLSS hangokat raktam annó
imádok vásárolni
még a töltényt is megveszem mindíg (pedig már régóta nem kell)
UMP meg kurva pontos egyébként ha egyesével lősz! csak gyenge (erősebb mint mp5) -
tudod, ha ct akkor m4-et vesz, ha t akkor meg kalast. -
egy gombra berakom mind2-t :) -
Hmm m4/ak-t mivel bindeled? -
nekem numpadra van rakva ^^ F-ekre az aimbot meg wh meg ilyenek vannak rakva >.< (nemám xD)
0 - desert
1,2,3 - mp5,p90,shoti
4,5,6 - famas/galil,m4/ak,aug/sg552 (vagy 550? a Commando cucc :D)
7,8,9 - scout,awp,fiveseven/dualberetta (hogy hogy került a 9re a pisztoly xD azt már nem tudom :D ha jól emléxem volt 1 hely és megkedveltem ezt a 2-t ^^) -
Csak van ahol 0 a buy time.. F billek úgyse jók semmire, oda lehet fegyvervásárlást bindelni. -
gyenge, lassan lő, 25 golyó, drága :D nemtom mire jó xD nem is szoktam látni hogy használják :) -
Ja az az.
De nem cseresznyemagköpő mert az a magozó azaz az auto sniper XD -
én fejből tom milyen kombót nyomok. egyszerűbb villámnyorsan nyomkodni a numpadot. de akkor az UMP lehet, de annak mi értelme? gyenge, 25 golyós és drágább mint mp5.
a tmp az a hajszárító/hajszálírtó/cseresznyemagköpködő? -
most ha van egxyszerűbb mód minek a körülményest? :) -
Sztem vásárlást felesleg bindelni.
Van rá bőven időd, már ha nem vagy béna és használsz ilyen bindeket. -
már jópár éve nem láttam buymenüt xD
bind bill buy fegyó :) -
Az asszem az UMP mert
3> SMG
1>Mac10/Tmp
2>MP5
3>UMP
4>P90 -
b33? -
sztem a csillagkapuban hüleség volt p90-est rakni, mert egy távoli bolygón ha ott ragadsz AK-val többre mész
desertet minden mellé veszek. de akkor abból a plusz maniból már vehetnél egy M4-et :P
.
arma: amikor kezdő voltam (most csak simán béna vagyok) akkor énis utáltam awp-t. aztán rájöttem hogy elég kiegyensúlyozott fegyver. csak tudni kell használni. ahogy a többit is.
amúgy megmondaná nekem vki h a b33-nak mi értelme? -
P90el is lehet messzire lőni >.< bár nem annyira effektív... ellenben közelre, falonát, etc, legjobb :\ persze, szar annak aki nem tudja használni... AWPre is mondják hogy milyen szar láma fegyver csak beállsz vele és lősz... az ilyet azok mondják akik bénák vele... eddig akárhányszor mondtam hogy akkor adok neki WPt mutassa meg milyen láma fegyver, mennyire könnyű vele lőni, valahogy kitértek a téma elől, vagy "lebuktak" hogy mégsem olyan egyszerű vele :\ (kedvencem: "Nem próbálom ki mert unalmas.") xD -
A P90 miatt néztem csak a Csillagkaput
!
Itt egy kicsit komolyabb P90
-
MONDOM KELL MELLÉ DESERTEAGLE!
Ami már a falat is átviszi (már amelyiket) meg távolra is nagyon jó!
de nehezen fogod fel!
Nekem élőben nagyon tetszik! A muldkoriban láttam egy dokumentum filmet róla (ESC90 ugyan az csak a valódi neve :D ) meg a melóhelyem szomszédja az airsoftgun.hu bolt ott szoktam csorgatni a nyálam
de ha vennék, akkor tuti AUG-ot
-
jah :) amugy az ember azt hinne ,h ez egy kis fegyo.. jo amugy kicsi ,de amikor meglatod elobe akkor mar nem is olyan kicsi :D
foleg az SD kivitel. mondjuk az egy kicsit furan nez ki D:
am kb akkora ,mint az mp5 cak ugy teglalap alaku es ezert optikai csalodas rulz. -
Hát én meg imádom a P90-et, közelről hentes fegyver! XD -
hát nemtom. sztem p90 egy fos, nem valami izmos. plusz az ajtón is elég kínlódva lő át. -
Upsz 
Bocs,nem figyeltem
Azért kösz!!! -
Hopp rossz link.
Orion lécives töröld azt a hozzászólást.
A nyereményjátékhoz tartozó megfelelő link:
SG Nyereményjáték -
Hello! Itt mindenkinek eredetibe van meg es neked is meg kene venni eredetibe ,ha szeretnel vele problemamentesen ,korlatlanul jatszani. Bocsi ,de kitorolom a hsz-ed ,mert NO WAREZ!!! -
Ez magyar.
De igen ugyanez a rendezvény csak németben. -
Tibike ahegyröl #66122 Szőke te erre akartál kiutazni Német O- ba??
-
PunkZoli #66120 icére emlékszem, :D -
space+space:) -
P90 egyetlen nagy hátránya, hogy drága! :D
Dondark: Bunny-hopnak hívják így keress rá! De nem nagyon kedvelik a servereken és van ahol le is van tiltva! (2nél többet nem ugorhatsz egymás után, asszem) normális beállításokkal elég nehéz beadni, hameg már scriptet teszel fel, akkor onnan már csak egy ugrás a cheatelés! Alapból elítélem a bunnyzókat!
-
VLC Player
meg winamp
Jozing: A P90 közelharcra kell az tuti! azé van mellette a deserteagle combóban! állj ki "A" pontra AKval én meg lemegyek a gödörbe, megnézzük ki pusztul meg előbb
A TMP nem rossz de a MAC10 jobb
iszonyat fejesosztó 1km-ről is :) minden sorozatban van egy hedi
-
Dondark #66116 Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy a fenébe tudok gyorsabban ugrani.
Úgy értem hogy a futásnál gyorsabban tudok haladni.Sokszor láttam már gondoltam megkérdezem.
Előre is köszi a választ! -
Ok közbe megoldottam. -
Lehet a line up nem rossz.
P.s:
Nem tudtok egy oylan lejátszót ami viszi a .pls fileokat(netes rádió) és proxy beállítás is van benne? -
ice mien hosszú csak számolás miatt -
kamu