73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
bocs h 2x, de setleg egy kisebb VGA-val is próbálhatnád, aminek nem kell tápcsati. -
igen, de nekem is ez volt a gondom. a poci hűtője lecsúszott gy mihelyst megnyitottam egy firefoxot már fagyogatott vagy percekre volt szüksége. ugyh simán lehet GPU-nál is gond. de mondom csere PSU/VGA-t nézz, azzal valszeg kiderül. PSU-ból egy 450 wattossal kezdj. -
ha ilyen probléma lenne akkor mindíg szar lenne nem csak terhelés alatt!
Nekem az a bajom, ha terhelem lefagy! Azé gondoltam a tápra és vagy a VGA-ra! Alapból az xfx9600gt-hez a 400W minimum táp az ajánlott, nekem 400W (390)-es van! Gondoltam lehet ez is problem, és hátha van itt valami okos aki azt mondja elég neki a 400! a windost már 4 szer raktam újra kb fél év alatt és nem szünt a fagyás, csak kis időkre ebből is következtetek hogy nem szoftveres a problem :( -
akkor amit mondtam- csere tép/csere karival. hm-hm... driverek frissítve? a PI kontaktjai okék? a PCI-E 6pin csati oké? -
jah mást ne mondjak egy 3dmark alatt is kifeküdt talán egyszer tudtam végignyomni -
senkinek nem működik... -
vazze szerinted én nem parázok, de inkább ideg vagyok me nem tudom mitől fagyok szét állandóan! a hőfokot riva tunerrel mértem cs közben állandó 61 fok volt! Nekem valami olyan kéne ami az áramfelvételt regeli! -
nem hinném. nekem is hasonló a konfigom (lentebb) és nekem a 450 elég. igaz a corsair seasonic belsőket ad és talán azok a legjobbak (PH!-n a 450-es VX leadott 460wattot ha kellet neki...) a szoftveres hőfokokkal vigyázz, mert haveromnak 1x everest írt ki -1 fokot, ami azért nem valószínű stock hűtésnél :D
nézd meg a hőfokokat meg más gammáknál. próbáld ki más táppal/más kártyával. bár én tuti paráznék ilyenkor már :S -
Nincs az az Isten aki rám parancsolná a magyar steam-et :D -
az direkt nem működik :D
nemsoká lesz állítólag...
neked elárulom előre hogy ne állítsd a steamet magyarra mert akk nem indul a játék :) -
Lehet, hogy pát napon bellül meglesz nekem is a játék! (nem biztos)
(csak nálam nem működik a FAQ?)
-
hőmérőzés már megvolt GPU 56°C a CPU meg 37°C alapon
-
próbáld megnézni hogy mi lehet a hiba indíts el külömbözö teljesítmény ill hőfok mérő progikat
pl nyomsz egy ctrl+alt+delt és a teljesítmény fülre kattintasz ott hagyod játszol videokarit meg gpuz-n figyeled . csak pipáld be hogy háttérben is mérje a cuccokat. HA valami rendelleneset látsz akk megvan a hiba -
akkor sztem bírnia kéne :S próbáld ki kölcsöntáppal -
nemhiszem hogy kevés lenne a táp az enyémnek is elég lenne 400w -
E6750 és 2 sata vinyó
minden alapon semmit nem húztam
-
milyen a procid és mennyi merevlemezed van? -
Halle lányok!
Van egy kérdésem! A gépembe 400W Chieftec táp van és fagyogatok cs közben, lehet ennek az oka a xfx 9600Gt-m 400W minimum tápigénye???
Mert ha nem játszom és csak úgy elvagyok akkor semmmi gond! Amint odapörkölök a VGA-nak hopp már fagyi
gondolom én...!
-
a memória hiba nekem is néha kiújul, főleg mikor megvettem orange boxot HL2-be ravenholm környékén elég sokszor előfordult. akkor volt 2 hetes az új gépem, eléggé paráztam h lehet télleg a memó b@szakszik. egy régebbi mentésről fut, azóta nem is emléxek hogy csinált volna ilyet. érdekes volt, annyi szent.
modt az elmúlt héten viszont 2x is kapta olyan CS közben hogy a HL2.exe leállt és elnézést blablabla. az viszont enegem eléggé idegel. főleg mikor AWP-t vettem és lőnék már vele :S -
80.249.173.77:27032 ? priviben ki az admin aki banolt :D vagy simán ki az aki nyávogott XD fel kéne majd nézni valamikor mikor fennvan x)) 20-0-s alapstat >.< -
hát ha a Dzsihád teamről van szó, akkor vlmi sántit a történetbe -
Nah mai élmények: Felmentem egy szeróra neve *DT* ... Játszunk srác összevissza nyávog aki a szerver, lőni se tud, hoztam egy alap statot 16-4 asszem, beirtam h rank, és kibannoltak! Ha rámhalgattok ezt a szervert elkerülitek... IP: 80.249.173.77:27032 -
új FAQ-ban bennelesz.. -
Ismét csak vissza kellene olvasni és nem is sokat.....
Nem tudjuk valahova kirakni ezt?
Fejlécbe vagy mittom én. -
Állítsd vissza Angolra a steamet ha netán Magyaron lenne. -
Lerstal #66168 sziasztok
pár napja felraktam ez eredeti CS:source-omat. már 1 éve megvan kb. ma reggel belépnék jáccani, be is jelentkezik, játékot előkészíti, és amikor bejön a CS-s képernyő, Loading-al a jobb alsó sarokban akkor kapok egy hiba üzenetet. Engine Error: Platform error: module failed to initialize.
Utána csak OK gomb van. és bejön egy másik üzenet a piros X-el hogy:
A "0x10363e2c" cimen található utasytás a "0x0e4d1a1a0" memoriacimre hivatkozott. A memoria területen nem végezhető el a köv müvelet : read".
megint csak OK gomb...utána steam is lefagy. tegnap nem volt ilyen gond, meg ezelött soha se. na mit csináljak ?:S
kösz -
Akinek nagy a pinge az kipróbálhatja ezt is:
http://www.fpsbanana.com/tools/3726
Hátha -
a kettő független, mivel a pocesszor és a RAM szorzója más. amúgy nekem is E4500-zam van és szépen bírja a tuningot! -
Neoncsoves #66165 télleg, most veszek 1066os ramot, de a proci fsbje 800as >.< ez a 2 független egymástól? tehát attól még mehet a ramom 1066on? ha nem, akkor az FSB-t nem lehetne felrántani? előre is tenksz... azért vettem 1066os ramot, mert proci lesz a következő amit venni fogok és az évvége lesz legkésőbb -
Amúgy ez az oldal kiszámolja neked!
FPS számító
-
Ha felmegyek a himalájára és elrugok egy 32cm átmérőjű labdát 25m/s sebességel, amiben volt 1.2bar nyomás, akkor a rúgás mekkora nyomásváltozást fog okozni a labdában és a körülötte lévő levegőrészecskékben 1m-es körzetben? Valamint a levegő sűrűségváltozása során létrejövő felhejtóerő milyen magsra emeli a porszemeket a labda alatt? A por sűrűsége 36g/cm3 és a súlya 0.2mg! megjegyzem a himaláján nem a normál állapotra vonatkozó értékek az irányadóak!
KB ennyi fps növekedésed lesz! -
SzocsA #66162 800 MHz FSB ről alaplapi sebesség 1333ra növelem és az e4500 2.2 GHz ről 3.3 Ghz re 6.6 Ra húzom a procit 8600 GTS mekkora FPS növekedés lesz?
120 most átlag ha rush közben kb 20an hosszún lemegy 60 ra ha meg páran vagyunk 160 -
Ammm nem érdekel valakit egy LGA 775-ös Celeron D331 es CPU? 3.4Ghz-n megy alapfeszen. Filmezős nettezős gépbe jó.
4K ha kell a hűtő is akkor 4.5K
Személyes átvétellel Bp.-n. -
Jaja olyan fejest osztott fakapun keresztül glockal kilométerről hogy csak na.
Tudnak még valamit az öreg valve botok is hardon.
Experten meg csalnak XD -
az a corey gyerek nagy mester
46 in 1
-
Jaja.
Sajna itt csak warez cs fut mivel steam nem hajlandó elindulni mert még itt nem jelentkeztem be vele nettre meg nem tud felmenni. -
De ezek BOT-ok !
-
Hehe pisztoly kör D2-őn
Damage Taken from "Finn" - 26 in 2 hits
Damage Taken from "Jeff" - 18 in 1 hit
Damage Taken from "Cory" - 46 in 1 hit
Damage Taken from "Dave" - 7 in 1 hit
Damage Taken from "Zane" - 20 in 1 hit
-
Én úgy ismerem hogy a megymag megy cseresznyemag köpő az auto sniper.
A hajszárító az ok az egyértelműen a TMP -
ezt a hajszáírtó/hajszálírtó/cseresznyemagköpködőt a tmp-re értettem.