73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Nah, most hülye kérdésre mit monnyak?
Inkább hagyom.
Majd akkor vélekedj, ha megismersz. -
Most őszintén mit vársz ha ennyire hülye vagy? :D
Komolyan lassan nem telik el olyan nap hogy valami nagyon nagy marhaságot be nem írnál ide, vagy a szokásos WAREZ takarodj innen szöveg vagy....vagy...még sorolhatnám. -
Nem keménykedés.Csak nemszeretem ha lenéznek.
Amúgy, éreztem, hogy te nembÍrod ki, hogy nepofázz bele.De sbaj, megszoktuk.megszoktam. -
fú de kemény vagy
leszünk barátok?
-
Kecy, nemtuttam, hogy tevagy szupermán..-.-"

Hogyütöttél 5834 et egy olyan cumón, ami 1000-1200 ig számol? XD(1000 ig van skálázva: D) -
PunkZoli #66228 173centi vagyok és 5834 et ütök O.o -
Ez anno az Intel volt :shame.gif: -
:D hagyjuk -
őőőőőőőő..Nemértem miért nézel le.Azért, mert szeretem cs-zni gépezni, attól még tudok keményen ütni...És, 192 cem, 1 mázsa.Nemsok cigus van ilyen magasságba..Aztán, amilyen dagadtak, olyan lassúak.
Pont ma voltam biliárdozni, és ottvolt box gép.890 et ütöttem.
Ha ez nemelég egy kancigus orra eltöréséhet, akkor elö a viperával. -
tudom te nagyon kemeny gyerek vagy csak ott nem bal gombal kell akciozni. es mivan ha vmi nagydarab kancigany? :D csak kocka.. akkor odalokunk h solo most megszopat ;) ok benne vgyok :) -
Hát, nekem ne robin húdkoggyon, mert összegyűjtöm itt az SG-tÍmet és legyalázzuk a kis f@sszopót^^
-
accot gyujt a gyereknek? vagy ez ilyen steames robin hood? -
na mind1 meguntam :\
aszondja 18 acc 1 nap alatt a rekordja... meg hogy valami gyereknek gyűjt xD aki tud róla adatokat tegye már publikussá thx :D -
adott ez a csóka... egy olyan linkkel dobálózik hogy vévévé.steamgamez.átévé.hu... úgy néz ki mint egy steames oldal, állítólagosan ingyen játékot lehet szerezni... elkúrtam és tudtára adtam akaratomon kívül hogy tudom hogy faszgeci acclopó, szal már nem nagyon írkál :\ küldtem neki vírusos linket bitefight címen de nem ugrott be :( pedig jót röhögtem volna xD na mind1 :) arra is gondoltam felhívom játszani valahova aztán terjesztem a steamidjét hogy a jóérzésű adminok meg adminismerősök banolják mindenhonnan de sajnos nem volt kedve játszani :) -
Sztem ezzel az új elrendezéssel nagyon össze vissza lett a HQ.
Habár lehet hogy azért tűni így mert 1024x768 ban nézem.
Ha elfogadtok egy tanácsot én kivenném a mappok képeit az első oldalról helyére a chat rész kerülne a chat helyére pedig a 2 server infója (úgy pl mint a SG tema topic bannerében van) egymás alá és nem ez a szalag kiirás.
De ez csak egy javaslat. -
Fel.
A letöltés meg ugy van kialakítva dirket hogy ilyesmiket ne tudjanak leküldeni neked. -
az lenne a kérdésem hogy EREDETI játékkal fel tudok-e menni törtös szerverre, illetve hogy származhat-e valami bajom belőle... (mittomén, pálya helyett keyloggert tölt le, vagy valami :D) VAC meg steamID a törtösöknek nincs gondolom, szal a cheaterek miatti sokkra fel tudnék készülni xD azt meg hogy hogy tudnék esetleg törtös szervert csinálni privátra, már nem kérdezem meg mert a warez kérdések tiltottak >.< -
deee szar napom van >.< nagyon nem megy ma a gém... felnéztem arra a szutyok szeróra amit paplan írt :D volt fenn két admin... hát bazz 1.5-s KDért akart banolni xD "jó az aimod" aszondja :D szal szint megvan :D de szépen indult... először "szép" végül meg már "anyád" xDDD gondolom korhatár a klánban 16 lehet... 16 alatt kell lenni xD -
FAQ főoldalra szerintem mehet nagy betűkkel, hogy mielőtt bármit kérdezel, állítsd vissza angolra a steamet! -
Gondolom Borg Te nagyon szeretned megcsinalni :DDDDD Tudom ,h nem birod megallni ,h melo utan leulj es odakat irj rolam meg a teamrol ,mint rovid ismerteto :DD:D:d -
Pl team-be valo csatlakozasrol infot ,hogy milyen idokozonket van felvetel ,meg hogyan is zajlik ez stb... Esetleg egy team ismertetot vmi veterantol aki a kezdetektol leirja a storyt meg akar a tagokrol is lehetne egy rovid bemutatkozast. De ez inkabb otlet ,mint javaslat. -
Borg #66212 + lehet javaslatokkal élni, hogy mi kerüljön ki oda. -
Borg #66211 A Team HQ-n indítottunk egy FAQ részleget, ami fel lesz töltve a szokásos kérdésekkel.
Fent a bannerben is már oda van irva a linkhez hogy FAQ, lehet használni. -
??????
400 wattos delta beles chieftechek kurvajók.
80+ % hatásfok, aktÍv PFC , halk-csendes 12-14 es venti.
Nem melegszik, nagyon megbÍzható.
Igaz, nekem 500 asom van, de semmi bajom vele. -
mi bajod a Chieftekkel? >.< nagyon minőségi kis tápokat csinálnak ^^ -
hát a hangsúly mindig a minőségin van. bár sosem árt kicsit túl méretezni 20-30w-tal, mert akkor mehget tuning is meg ha veszel nagyobb VGA-t/CPU-t nem feltétlen kell PSU csere is. ez a VX450 egy vagyon volt, de sztem PSU dolgot jó időre hanyagolhatom.
amúgy chieftec, cooler master FSP-olcsóbbja sztem az ami egy normális táp. corsair, enermax, seasonic, FSb-drágábbja az ami a felsőkategória.
kodegány, deer és vargáné meg mehet a kukába :D -
Na bassza meg ez a szutyok...hoztam egy 750es Chieftec-et meg 2G memóriát me azt mondta a rendszergizda bent azt nézzem meg előbb..lehet a RAM a hibás! -
Borg #66206 A 400W chieftec az nem biztos, hogy ebbe a kategóriába tartozik. -
meg kell válogatni a tartalmat és a forrást és akkor nincs gond -
Mert le van korlátozva. 
Írd be a conslolba, hogy "fps_max 300".
Persze ha CRT moncsid van akkor lehet a frissítési sebességed van 60-ra rakva. Akkor meg azon változtass. -
zsoca0710 #66203 miért nem megy fentebb az fps em 60 nál? -
NA akkor táp OK! Akkor a VGA a ludas?
ebbe beleőrülök
faxom má, vagy megint valami buzi vírus a sok torrent fasság miatt! Leszedtem a nodot és megint tudtam játszani
-
Ez mekkora hülyeség bazz.
Ahhoz a confighoz bőven elég a 350W os minőségi táp is.
Meg manapság már inkább az áganként leadott áramerősséget kell figyelni. -
Vegyünk ilyet!
-
Homokaszéééélbeeeeen! 
-
-
Én oda nem is mertem felmenni eredeti cs vel: C Valamelyik nap asszem tegnap előtt, arra jártam, én is alkottam olyan teféle statot, talán kicsit jobbat, már nem emlékszem.A lényeg, hogy aztech-en fakapun dobok 2 flasht 2 mp közzel, benézek, hülye csávó egyik útközepén áll, mint fasz a lakodalomba, a másik meg a doboz mögött, hirtelen beadtam a 2 fejest, máris wh-aim:/
Gyökerek. -
memtestet próbáltál már? szerintem próbáld ki. esetleg ha több ram modulod van próbáld ki őket egyesével -
Bocs a dupláért... Én nem a Dzsihád Teamnek az IP-jét irtam az egy másik szeró, hanem ez a DT baromság... -
Nalátod, arra nem is figyeltem, voltak fent 3an is :(