73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #66273 Akinek ez nehéz, annak nem kell szervert csinálni. Semmi sem kötelező. úgyis van bőven sok szerver. -
zooom #66272 pl egy oldalon találtam segitséget, de elakadtam nehéz. -
zooom #66271 Nem hamar, csak könnyen, vagy akárhogy. -
Sokféleképpen lehet. Mire gondoltál, hogy próbáltad eddig? -
Na kíváncsi lennék én arra a szeróra amit hamar összevágnak. -
zooom #66268 Hi,
Valaki nem tud segiteni, hogy készitsek cs:s szervert?
Már megpróbáltam párszor, de áá..ha valaki tud hamar összevágható szeró készitést szóljon lécci. (: -
"Alapkövetelmény a normális értelmi szint is."
Kinek mi a normális..
-
keress dust2 low only szerót :\ ha mindenkit lelősz akkor biztos nem csalnak ^^ ellenben akkor te leszel a csaló és kidobnak :C olyan nincs hogy csalásmentes, csak olyan hogy kevésbé csalnak
na nemám...
-
Akik esetleg nem járnak felénk de említették hogy feltétlen szóljak ha lesz azoknak szól:
http://www.cssface.eoldal.hu/oldal/TGF -
nem is fogsz!
tökéletes biztonság nincs, de lehet rá törekedni
-
Nézd meg a FAQ-t. -
tud valaki adni nekem egy only d2 csalásmentes szervert ?:D sehol se találok :D -
Nem, de nálunk is ez most a hiba. -
Nem véletlenül Diomond szerverén ügyködtél? Neki a hobbija felcserélgetni a lerakókat :) -
melyik mapon? mi van? -
egyik update óta így vannak... de gondolom azért mert a mapkészítő fordítva rakja le a pontokat mint az ábrákat, vagy a térképen a CTkhez közelebbi az A... vagy nemtom... -
Nem tudjátok hogy mitől cserélődhetnek fel az A és B lerakók kiírásai a térképen? -
Sziasztok! Átolvastam az új FAQ-t de abban sem találtam választ a kérdésemre... Adott egy dedicated szerver, leszedtem a Mani admin 1.2-es kliens-t... benne megcsináltam a VDF creatorral egy VDF-et közvetlenül az addon mappába ( ez jó? ), majd ezt a 4 mappát ami a mani admin bemásoltam a szerver cstrike mappájába, és készitettem egy server.cfg-t amiben ennyi áll: exec mani_server.cfg Namármost ugye elvileg ha felmegyek a szerverre, akkor azt kéne kiirnia hogy nem vagyok az adatbázisban vagy iesmi, de azt irja hogy unkown command, beirom hogy rcon_password xxxxx majd rcon exec server akkor pedig kiir 2 képernyőnyi szöveget mindegyik sor azzal kezdődik unkown command ma stb. Mit ronthattam el, Segítene valaki nekem??? Köszi előre is! -
legalább van mit olvasni :) -
igen, igazad van. kit érdekel hogy solo vs többiek hogyan bunyóznak? -
Csak az utolsó 20-30 hsz-ben solo társadalmi szokásainak a kitárgyalása folyik... Kit érdekel?? Erre való a priv. -
Counter-Strike:Source fórum -
mit érdekel az téged? -
Ez most milyen fórum?! -
Voltam ma biliárdozni, buliba nemszoktamjárni, tömeget nemszeretem:S
Elvoltunk.
-
és péntekeste otthon? :O -
Hát, nempont:/
Áltban énvagyok a megtermettebb, és én látom, hgoy a dagadt papucsos azért elég durván kopaszodik már a fejetetején :] -
Ja behúzod füled farkad ha már egy picit is megtermettebb ember megkérdez valamit tőled az utcán XD -
Többnyire.
Utcán-suliba-itthon normális vagyok: D -
De csak a CS-ben vagy nagyarcú? -
nemutállom. én bÍrom.Jókat szakadok mikor még benn sincs szerveren, de má anázikXD
Nagyobbarcú utánn kimaradt a vessző:/
Elismerem, kicsit nagyarcú vagyok, de ez van...
-
Ha utálod, akkor miért veszed át a szokásait(k*rva anyázás)?
Meg ha van nálad nagyobb arcú csicska, akkor azt jelenti, hogy valahol te is az vagy? Szóval gondolkozz el miket írtál meg miket mondasz. -
NemszÍdok én senkit.
Akit meg szÍdok az meg zsó(XD) meg pár még nállam is nagyobbarcú csicska:/ -
Tudod, hogy én bírlak, csak ahogy előállítod magad a fórumon egyeseknek túl giccses, vagy egoista viselkedés és ez szúrja a szemüket. Csak próbálj meg beilleszkedni és ne szidni a nem annyit tudókat, mint te. -
jolvan ott a shifter na :D a vegen meg megint torolgetni kell me elfajul.. -
Ezért ismerkedek a valóéletbe , és ezért van sok barátom. -
jo lesz -
Ismerkedéssel nincs problémám, cask ha nem ismersz ne állÍts rólam hülyeséget, ne nézz le.
köszi. -
Inkább semmit, mindenki jobban jár úgy.
Ismerkedni meg próbálj a való életben, elszakadva a nettől. -
ne ismerkedj neten, nem lesz jó vége