73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Azt itt még nem próbáltam, de tudom, hogy jó :D -
P90 az Isten!
Áldott legyen, ki feltalálta!
-
Ez az AWP marha jó! Csak úgy osztottam az áldást, igaz nagyon laggos volt mindenkinek, de jó volt. Megölök egyet, mellette a másikat, majd hátulról kapom a fejest xD ez az alapszituácio :) -
használj medium célkeresztet állítsd a corhairalphát 0-ra állítsd be hogy ne váltson a felvett fegyverre meg a gyorsfegyverváltást -
jaja :) WASD az mondjuk tényleg nincs bindelve >.< beírja konzolba hogy +forward, aztán autoaim, autoshoot bekapcsol és rátátátátá xD -
Akkor neked a 'b' se lehet bebindelve ám :P Meg pl az 1-2-3-4 a slot1-slot2-slot3-slot4 re se :P
Nehazuggy :P -
FPS-ek terén nem mondanám, hogy kezdő vagyok, de ez most kicsit szokatlan. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy már jövő héten minden a legnagyobb rendben lesz 
Amúgy mi a bajod a gépemmel? :D -
Szerintem nem vicces. Sőt már uncsi.
Inkább mondj valami hasznos tippet neki.
JIM: Majd játék közben úgyis rájössz a legtöbb trükkre, vagy ott mondják neked. Most nem fogjuk itt az összeset leírni. Sok szerencsét -
Addelagéped: D
Amúgy, nincs "hasznostipp" gyakorolj sokat, botozz meg mindenés akkor megtanulod azt, hgoy a fegyverek hogy lőnek ..ha télleg kezdő vagy.
-
Ez sem lett valami normális, de legalább jobb lett mint az előző :D
Úgyhogy hagyom is ezt az egészet
. Mondj valami hasznos tippet inkább, amire rövid válasz is elég :D
-
Írástudatlanságpowa: D -
Javítva:

Azért ennyire újonc nem vagyok, meg az egy dolog, hogy te ezt használod :D
:)
-
Nekem semmi bind em nincs : )
Még vásárolni is normálisan vásárolok végignyomkodom "B" vel mindet. -

Azért ennyire újonc nem vagyok, meg az egy dolog, hogy te ezt szereted használod :D -
Én tudok egy nagyonjót :)
bind "mouse1' 'kill'
vagy hogy van :)
Ettől 999999999999999 csillióbillió hp-d lesz: D

-

koszi :D
esetleg van valami olyan jó tipped, amit jó ha tudok, és hasznos? Azt már tudom, hogy kell gyorsan létrán mászni :D -
ünnepélyesen szarunk rá XD najó nem...
Gratulálok üdvözöllek a klubban
nem nem fiúk a klubból :D
-
Ünnepélyesen bejelentem, hogy megvan a Counter Strike: Source !!! :D -
nekünk 2 szerverünk van és mindig vannak rajtuk...
ha véletlen nincs senki felmegyek és már jönnek is az emberek és elég gyorsan megtelik (16 slotos mindkettő) -
ha öreganyámnak kereke lenne, omnibusznak hívnák
-
Ha mindenki így gondolkodna nem lenne egy szerver sem :) -
ja, csak tudod nem mindenki teheti meg/nem akarja/nem éri meg neki hogy havi 3ezer forintért legyen egy szervere, amin 2 hetente warozik, pubként meg nem éri meg fent tartani, mert a szar se ismeri.
így is annyi szerver van mint a szar, annak a fele selejt, 30%-a meg üres...
persze, mindenkinek más éri meg, de lehetne saját szerverem. ÉS? majd jáok máséra, aki olyan hüle hogy fizet érte
-
neh is mond a digit...tudod milyen erzes ,h tolunk 200 meterre 30mbit 3500ft? :D de itt nincs baze... -
:D es csak at kene ulnod egy masik asztalhoz vagy megmondod asszonynak ,h a konyha mar szerverszoba szal le kene valtani a fakanalat :D -
hát Borg ennyi vagy >.< költesz itt Dual Xeonra meg ilyenekre :D elég lett volna bekötni a Digikábelt azt akkor ócsóbb is meg jobb is lett volna xD -
Borg #66288 Éljenek az összegányolt szerverek. Nem is értem nekünk miért nem olyan van, már rég át kellett volna állni rá :D -
de az övé lagmentesen. ha van szűk keresztemteszet akkor az a procija. most akar 4 magosra váltani. de a nete bőven bírja -
elbírni elbír a gépem is 10 embert :) az más hogy hogyan... én azért azon a szerón nem waroznék :D -
:DDDD Hatalmas ez a topik +fav -
Ha gondolod írj rám privát üzenetben és hátha tudok segíteni -
ez hülyeség... haveromnak is van szervere, 10megabites anete és simán elbír 10-12 játékost... a konfigurálás tényleg nehéz, de ha egyszer sikerül összegányolni akkor jó.
-
persze aztis tőllünk;):D -
há baz
2 hónap alatt csak ráérez:) -
Borg #66280 Warszervert is minek akar maga csinálni? Nem éri meg a nyűgöt, amikor már 2000-2500ft-ért is bérelhet egy hónapban. -
Borg #66279 Ugye :D Hát a fene kényszerítsen rá olyat, ami nehéz neki.. -
retry -
elvileg lehetséges lenne, mert van rá parancs ami megadja a kép elérési útját, viszont gyakorlatban, mikor beállításokból megváltoztatod, köv mapig, vagy újraindításig vagy nem tudom már hogy, de az előző marad meg... szal nem állítja át egyből -
Az megoldható hogy a spray logo random legyen?
Szal valami script vagy valami segítésével mindig kiválaszt az adott képek közül 1 et és azt fújja ki. -
de igaza van >.<
mondjuk ha warszervert akar... -
mien rendesvagy:D