73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Jim Morrison
    Azt itt még nem próbáltam, de tudom, hogy jó :D
  • Roger6
    P90 az Isten! Áldott legyen, ki feltalálta!
  • Jim Morrison
    Ez az AWP marha jó! Csak úgy osztottam az áldást, igaz nagyon laggos volt mindenkinek, de jó volt. Megölök egyet, mellette a másikat, majd hátulról kapom a fejest xD ez az alapszituácio :)
  • kifli
    használj medium célkeresztet állítsd a corhairalphát 0-ra állítsd be hogy ne váltson a felvett fegyverre meg a gyorsfegyverváltást
  • armageddon666
    jaja :) WASD az mondjuk tényleg nincs bindelve >.< beírja konzolba hogy +forward, aztán autoaim, autoshoot bekapcsol és rátátátátá xD
  • pointer4
    Akkor neked a 'b' se lehet bebindelve ám :P Meg pl az 1-2-3-4 a slot1-slot2-slot3-slot4 re se :P
    Nehazuggy :P
  • Jim Morrison
    FPS-ek terén nem mondanám, hogy kezdő vagyok, de ez most kicsit szokatlan. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy már jövő héten minden a legnagyobb rendben lesz

Amúgy mi a bajod a gépemmel? :D
  • slimslim
    Szerintem nem vicces. Sőt már uncsi.
    Inkább mondj valami hasznos tippet neki.

JIM: Majd játék közben úgyis rájössz a legtöbb trükkre, vagy ott mondják neked. Most nem fogjuk itt az összeset leírni. Sok szerencsét
  • solo
    Addelagéped: D
    Amúgy, nincs "hasznostipp" gyakorolj sokat, botozz meg mindenés akkor megtanulod azt, hgoy a fegyverek hogy lőnek ..ha télleg kezdő vagy.
  • Jim Morrison
    Ez sem lett valami normális, de legalább jobb lett mint az előző :D
    Úgyhogy hagyom is ezt az egészet . Mondj valami hasznos tippet inkább, amire rövid válasz is elég :D
  • solo
    Írástudatlanságpowa: D
  • Jim Morrison
    Javítva:

Azért ennyire újonc nem vagyok, meg az egy dolog, hogy te ezt használod :D

:)
  • solo
    Nekem semmi bind em nincs : )
    Még vásárolni is normálisan vásárolok végignyomkodom "B" vel mindet.
  • Jim Morrison

Azért ennyire újonc nem vagyok, meg az egy dolog, hogy te ezt szereted használod :D
  • solo
    Én tudok egy nagyonjót :)
    bind "mouse1' 'kill'
    vagy hogy van :)
    Ettől 999999999999999 csillióbillió hp-d lesz: D
  • Jim Morrison

koszi :D

esetleg van valami olyan jó tipped, amit jó ha tudok, és hasznos? Azt már tudom, hogy kell gyorsan létrán mászni :D
  • kifli
    ünnepélyesen szarunk rá XD najó nem...
    Gratulálok üdvözöllek a klubban

nem nem fiúk a klubból :D
  • Jim Morrison
    Ünnepélyesen bejelentem, hogy megvan a Counter Strike: Source !!! :D
  • kifli
    nekünk 2 szerverünk van és mindig vannak rajtuk...
    ha véletlen nincs senki felmegyek és már jönnek is az emberek és elég gyorsan megtelik (16 slotos mindkettő)
  • jozing
    ha öreganyámnak kereke lenne, omnibusznak hívnák
  • IcE TeE
    Ha mindenki így gondolkodna nem lenne egy szerver sem :)
  • jozing
    ja, csak tudod nem mindenki teheti meg/nem akarja/nem éri meg neki hogy havi 3ezer forintért legyen egy szervere, amin 2 hetente warozik, pubként meg nem éri meg fent tartani, mert a szar se ismeri.

így is annyi szerver van mint a szar, annak a fele selejt, 30%-a meg üres...

persze, mindenkinek más éri meg, de lehetne saját szerverem. ÉS? majd jáok máséra, aki olyan hüle hogy fizet érte
  • OrioN the S
    neh is mond a digit...tudod milyen erzes ,h tolunk 200 meterre 30mbit 3500ft? :D de itt nincs baze...
  • OrioN the S
    :D es csak at kene ulnod egy masik asztalhoz vagy megmondod asszonynak ,h a konyha mar szerverszoba szal le kene valtani a fakanalat :D
  • armageddon666
    hát Borg ennyi vagy >.< költesz itt Dual Xeonra meg ilyenekre :D elég lett volna bekötni a Digikábelt azt akkor ócsóbb is meg jobb is lett volna xD
  • Borg
    Éljenek az összegányolt szerverek. Nem is értem nekünk miért nem olyan van, már rég át kellett volna állni rá :D
  • jozing
    de az övé lagmentesen. ha van szűk keresztemteszet akkor az a procija. most akar 4 magosra váltani. de a nete bőven bírja
  • armageddon666
    elbírni elbír a gépem is 10 embert :) az más hogy hogyan... én azért azon a szerón nem waroznék :D
  • Lazarus
    :DDDD Hatalmas ez a topik +fav
  • slimslim
    Ha gondolod írj rám privát üzenetben és hátha tudok segíteni
  • jozing
    ez hülyeség... haveromnak is van szervere, 10megabites anete és simán elbír 10-12 játékost... a konfigurálás tényleg nehéz, de ha egyszer sikerül összegányolni akkor jó.

• CheAteR88 #66282
    persze aztis tőllünk;):D
  • CheAteR88 #66281
    há baz
    2 hónap alatt csak ráérez:)
  • Borg
    Warszervert is minek akar maga csinálni? Nem éri meg a nyűgöt, amikor már 2000-2500ft-ért is bérelhet egy hónapban.
  • Borg
    Ugye :D Hát a fene kényszerítsen rá olyat, ami nehéz neki..
  • CheAteR88 #66278
    retry
  • armageddon666
    elvileg lehetséges lenne, mert van rá parancs ami megadja a kép elérési útját, viszont gyakorlatban, mikor beállításokból megváltoztatod, köv mapig, vagy újraindításig vagy nem tudom már hogy, de az előző marad meg... szal nem állítja át egyből
  • Lacccca
    Az megoldható hogy a spray logo random legyen?
    Szal valami script vagy valami segítésével mindig kiválaszt az adott képek közül 1 et és azt fújja ki.
  • armageddon666
    de igaza van >.<

mondjuk ha warszervert akar...
  • CheAteR88 #66274
    mien rendesvagy:D