73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • solo
    Nem leszólom, de nem a minimun REQ. alatt géppel kéne játszani:/
  • solo
    Hát csezdmeg.Jelenleg azért tanulok, hogy ne basszanak ki a későbiekben az állásomból.

Azmeg, hogy nyáron pénztkerestem, csak az én "büszkeségem" mert a legtöbb ilyenkorú kis görcs csak strandra jár meg minden lóf@sz.

Akit kibasztak melóból-nemvesznek most fel sehova, azt meg sajnálni nemtudok igazán...Szerintem annak is elmondta annya-apja , hogy tanuljon, mert csóró lesz.
  • jozing
    mondok valamit, ha nyári munkából élsz, akkor valaki még csorgat neked, mert nyári munkából nem tellik neked ilyen gépre, plusz házra + rezsire... mondom én, gimnazistaként, de akkor se kéne leszólni azt, akinek gyengébbre futtja... nem mindenki szarja magából a HD4850-neket fél évente...

• Lompi73
    jajj de nagyon sajnállak!
    dolgoznod kellett a nyáron!!! és a kreseted mind magadra költheted!
    oly rossz sorod van! szegény csóri akit most rúgtak ki az állásából és van két kis gyereke és nem kap munkát ebben a szar helyzetben, neki milyen rossz dolga van mi?
    Nem baj te csak sírjál hisz te olyan rossz helyzetben vagy , de legyél büszke magara 100E ft költhettél el magadra nyár óta.......

még mondhatnék sok mindent de azt kell mondanom, hogy egy elkényeztetett vrpistike vagy aki azt hiszi magáról, hogy ő szarta a spanyol viaszt
  • solo
    Nem, sajna azt behúzták előlem.A másik meg, hogy nem ért annyit szerintem amit kért érte a bence: D
  • Lacccca
    Ettől barátom nem fog leugrálni neked az FPS ott más baj lesz.
    Szimpla console parancsok lettek letiltva kliens oldalról.
  • Lacccca
    Milyen update?
    erre gondolsz:

January 29, 2009 - Counter-strike: Source Update Released

Fixed clients using reloadresponsesystems, sv_soundemitter_flush, sv_soundemitter_filecheck, sv_findsoundname, and sv_soundscape_printdebuginfo to lag/crash servers

The -pidfile command line option now works for Windows dedicated servers
  • kifli
    gokartot is vettél nem? vagy azt nem most vetted?
  • solo
    Videokarit-alaplap.
  • armageddon666
    marad 90e :c és mit is vettél belőle? ^^ de érted, az még így is 90e... minimálbérből meg jó ha kijön az ember 0-ra :\ szerintem... vagy ha épp marad pénz akkor az meg vagy BKV jegy/bérlet/büntetés vagy ha van kocsi akkor annak a feltartása :D szal szórakozásra... de tegyük fel hogy nem olyan kocka az emberek többsége mint én, szal akkor ha szórakozás, akkor sem gép, hanem valami más... és de örülne neki ha lenne nyárról 90ere :)
  • solo
    De az a nem mind1, hogy nekem nyár közepe óta 100 e ft elég volt: D
    Amiből BKV büntetést is kellett fizetnem:/
  • kifli
    de gondolom a vacsorád nem te veszed meg nem te fizeted a rezsit stb
  • armageddon666
    ami kicsibb jobb :) mert ami pénzt összeszedsz az mind haszon... ellenben minimálbérből még lejön adó, számlák, kaja, bamm, máris alig marad valami ha marad...
  • solo
    Mondok valamit, én még csak nem is minimál bérből élek, hanem nyáron a nyári melóból szedtem össze sok pénzt.
  • kifli
    hh nincs kliensadminja? nincs a szerón main admin plugin? ha van akk
    bind l admin
  • jozing
    nem tudom, de az update után az FPS-em szépen leugrál néha 30 környékére.
  • Neoncsoves
    mi ez a cs:s update?
  • toarpad
    Császtok lenne egy kérdésem .

A CSS-ben egy haveromnak egy szerón van adminja , tudja az rcont és nincs neki kliens adminja amivel admint tudna adni vagy venniel . NA már most van-e olyan rcon command amivel admint lehet venni és adni ? És ha valakinek adott akkor hol lehet azt beálítani hogy legyen neki az adminon belül pl. ban , kick, slay opció?

Válaszotokat előre is köszi !
  • jozing
    sztem sok embernek azért nincs bikák gépe, mert nem engedheti meg magának. ez nem Amerika, ahol a GTX285 megjelenése után mindenki fut a boltba venni egyet... sok embernek már a 30k-s kártya is megfizethetetlen (főleg ha minimálbérből élsz és még van egy lakásod 20 éves törlesztő részletre, akkor lehet hogy nem a VGA az első és legnagyobb gondod).

amúgy a legjobb pisztoly lehet hogy az USP... nagyon lehet vele darálni.

• solo
    Má nem is : D
  • Lompi73
    az a baj, hogy te sírsz állandóan!
    Akkor sztem te vagy a vérpistike, sezzel mások játékát is elkúrod!
  • solo
    Rosszul idézel, mert nem ezt ordÍtom^^

Hát, de a sok kis vérpistike p4 gyel jön, meg 6200 LE vel, és sÍr, hogy nincs fps egy qrvaszép - taktikás mapon mint a forest.

• Spészgószt
    LOL ! Te rólam beszélsz??? A kedvenc mapom a de_forest! Imádom a lopakodós pötyögtetős mapokat! Szerintem, ha meg lehetne nézni, biztos többet gyilkoltam azon a mapon mint Te!
    Nem tom ki a publik rambó! (vagyis aki annak hiszi magát, közben pedig csak egy kis rinyagép....A lurva anyááád honnan lőttél le már megint,....ki a geci volt már az....HOGY LŐTT LE EZ A LÁMA....semmi mást nem lehet hallani ha belépsz és szerintem ezt bárki alátámasztja
  • OrioN the S
    Ez baromsag.
  • Roger6
    Itt meg az egész megvan..
  • kifli
    ma volt kodiék vs norvégia jó kis var volt sajna csak a végére értem oda
    de amit tudtam lementettem :)
    ITT letölthető
  • solo
    Ki is az aki régeben menekült, mikor de_foresten toltuk?
    Azzal a cÍmszóval, hogy "Jajj, ez egy szarmap, nemlehet játszani"
    Hát, nem lehet rambózni..Cask ésszel ..:)
  • Spészgószt
    Me tunker vagy a célzáshoz már tudás is kell !
  • solo
    Az egy köcsög fegyver..Vanhogy fejre adom, de akkor is csak 1 hit 67 mint testre: C
  • solo
    Énmá 2-t kaptam érte
  • Jim Morrison
    Nem is rúg vissza a fegyó??

#66317:Köszi
  • Jim Morrison
    Na, ezzel máris sokat segítettel
  • armageddon666
    scout mellé csak kés kell :c az jó közelre távolra középtávra mindenhova ^^ csak a monitor közepére kell ragasztani egy kis x-t :D mert a scout mindig középre lő ^^ olyan jó nozoom killeket lehet vele csinálni (>^.^)>
  • Jim Morrison
    Köszi szépen
  • armageddon666
    Amúgy ja, de most mondjam el neki, hogy de_bahrein_2006 on ha ct oldalon van ugráljon neki a narancsos rekeszeknek, és az fellövi őt a tetőre, ott bemegy a kupola mögé, és oszthatja a fejest, úgy hogy onnan senki se szedi ki?

jóérzésű adminok meg úgy banolgatják hogy asse tudja mivan xD
  • kifli
    shoti a kedvencem múltkor t voltam d2-n megyek be b-re középről futottam be bemegyek 2 áll dobozok közt 1 hátul egy meg autó mögött mondom na itt végem erre dobozok mögül leszedem fejes megfordulok kocsi mögül ő is fejes aki hátul állt az már nem fejest kapott de 2 lövésből meghalt az uccsó meg bebújd a dobozok mögé és nem vett észre, néztem egy picit és lelőttem :D
    aztán anyáztak nagyon csúnyán meg csaló vagyok meg stb de ők kaptak egy 1 órás bant :D
  • jozing
    hasznos tipp... előbb utóbb úgyis rájössz mindenre, azt gondolom h láttál más efpéest mert gow-os a logód.

én b és numpaddal veszek cuccokat, sztem úgy a leggyorsabb.

hatásos kombó a deagle + kalas/M4 + AWP, ha tiltva van akkor scout.- plusz granyók, bár a füstöt 2x ha használtam.

amúgy shoti a legeffektívebb, ha ügyes vagy vele nagyokat lehet darálni
  • solo
    Hogyne, barom állatja eredetileg utcára, önvédelmi fegyvernek szánta xDDDDDDD
  • solo
    Amúgy ja, de most mondjam el neki, hogy de_bahrein_2006 on ha ct oldalon van ugráljon neki a narancsos rekeszeknek, és az fellövi őt a tetőre, ott bemegy a kupola mögé, és oszthatja a fejest, úgy hogy onnan senki se szedi ki?

Vagy, hogy pl fegyverrel pötyögtetésnél mindÍg balra lefele célozzon mert a fegyver jobbra felfelehúz, mégha ball kézben is van?

Vagy most mire gondolsz?: D
    Legjobb, ha ő maga jön rá.
  • solo
    Semmi, még a régi cs1.6 topikban volt ez a banner, hogy addelagéped: D