73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
ezzel annyi a gond hogy sok ember a nyakába kapja a lábát harc közben -.- -
Ja, FS árához képest fos:/
P90 negyon jó, csak soha ne állj meg vele.Akkor adja legjobban, mikor jobbra-balra futsz. És ha messze van a tag, akkor is foss jobbra-ballra, és a térdére célozz. -
jaja, sztem is deagle. egy lövése erősebb mint M4 vagy kalas. én is imádom. five es seven sztem ahhoz képest drága, hogy mit produkál.
amúgy ma p90-eseztem egy office szerű custom mapon. gránáttal együtt egész jó volt. közelre lehet van olyan mint egy shoti
-
PedÍg, a desi az a legbrutálisabb fegyver a wp utánn.
2 lövés tuti halál, ha nem a kisláb ujját lövöd el: D
És nagoyn komolyat lehet vele makkolni: DD -
Hát nem tudom, de Five Seven speciel USP után a második kedvencem, lehet vele osztani az áldást rendesen... Szerintem jó, hogy benne van. Desert-et alig használok, inkább csak ha találok egy hullánál, akkor van nálam, de sohasem veszek. -
Hasznos kis mozdony módjára :D -
Nem kell ide tactic XD Pub-ra meg főleg nem.
Rohanj és lőj akit érsz!!!!!!! -
de az FNP90 meg a five-es seven pisztoly ezét baromság a CS_be. elvileg van benne egy ilyen anti-kevlár töltény féle, ami egyből átviszi a sisakot és a kevlárt. csak a játékba ezt nem rakták bele... dehát így meg pont a fegyver valódi értelme veszett el... nem baj: M4+AK47 POWA :D (meg deagle <- brute force taktikájával) -
Ez! -
az meg mi? O.o -
kiürült az UKCS Megaserver :S -
world of goo rulez....
csak túl rövid és egyszerű! 1 nap (munkanap 8-16.30ig) alatt végig toltam meló mellett
bár a játék gyártója már egyből árulkodott "Last day on work" produkció 
most épp a Motorama van soron :D melóba ezek valók :D kicsi gyors egyszerű feszültség levezető, agypihentető jah, a puzlebubble-t ki ne felejtsem :DDD -
függőség :) muszáj XD meg jóérzés top1
ami igazából 3 lenne <_< csak a komoly konkurencia ritkán van fenn meg mostanában én sem játszok :\ van más :D Alone in the Dark, Dead Space, Ever 17, World of Goo x)
-
ak méjácco vele? :D -
ugyanolyan szar mint akkor volt :) semmi változás :D -
-
Neoncsoves #66416
-
nah hagyjuk! beszeljunk a szorszrol. kb 3-4 honapja nem jatszottam vele. -

-
Neoncsoves #66413 WAREZ! -
jah, már visszafogja magát :) régen durvább volt :D de most már tényleg az van ha nem mond semmi rosszat akkor is basztatják :c pedig van mikor igaza is van
csak rossz formában adja elő ^^
-
shift topikot olvastad? meg amugy sok elozmenye van ennek a dolognak... de mar kezd alakulni :) -
Oké, de mondjuk mostanában ahogy olvasgatom a fórumot, mindig valaki basztatja pedig nem is szokott durva hsz-eket írni... -
Ez is marha jó
-
-
nem is mondtam komolyan :D de azért a többet kinézéssel óvatosan
-
solo ezt te direkt csinalod. arma beloled tobbet neztem ki :D
Hatha igy ertitek :D -
Esserossz..
Nade, off vége : D -
Rosszul látod. Nem a gazdagságát vagy szegénységét írigyeljük. Az arcát akarjuk letörni. :D -
Szeressük eztet 
-
http://youtube.com/watch?v=mJS8j9YYB9w&feature=channel_page életérzés értékeljétek :D -
-
és az utca nem eléggé veszélyes? meg fontos ember nem az utcán járkál? 
bocsi
-
Értem, de ez akkorse katonaság: D 

-
D: nem utcara ertsd mar meg!!!!! pl. fontos szemelyek vedelmere,veszelyes ovezetben athalado jarmuvek fedezesere stb. ERTED MAR? :D ha igy se erted meg akkor en feladom.. -
Jóvanna, de a lényeg, hogy utcára tervezett legális fegyver lett volna: D -
nem az a baj ,hogy jol el :) nekem spec nem attol van hanyingerem ,de nem szeretnem kifejteni ,mert: OFF vege :D szarok solora nyisson neki vki topikot oszt kesz. hidjetek el ,hogy mindenre lesz valami valasza amitol csak jobban hergelitek magatokat :D o mar megtanulta ,h nem szol vissza legalabbis nekem hala az egnek nem szolt vissza delelott. de van ra magyarazatom ,hogy miert nagy baromsag amit irt(solo! onvedelem meg szemelyvedelem nem ua. es a p90 szemelyvedelemre lett eredetileg nem onvdelemre kabat ala :D:DD:Dlol) nah cs:s -
Sajnos ez van, csak az irigykedés megy:/
-
Hallottam már: D
Amúgy, én ilyenekre gondolok, hogy Angerfist,korsakoff stbstb :) -
Neoncsoves #66394 lol ezt régebben már hallottam kva jó:DDDd