73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • armageddon666
    láttam már hosszú üzenetet SGn :) szal akár le is írhatnád... és esetleg megoldás is születne hogy szerezd vissza...
  • Rainbow15
    Az egy hosszú történet, de szó szerint a steam adta, gondolom nekik csak egy klikk, hogy hozzáadjanak egy üres acchoz egy csét.
  • armageddon666
    bind "MOUSE3" +attack2; wait; wait; wait; wait; wait; wait; +attack; wait; wait; -attack; wait; wait; -attack2; wait; wait; slot2; wait; wait; slot1"

hmmm... igazából akármi legyen nem működik a "wait" parancsok miatt XD egy ideje le vannak tiltva szerintem... ha jól veszem ki belőle, alternatív, lő egy kis sorozatot, visszaveszi az alternatívot, slot2-re vált, majd gyorsan vissza slot1-re...

sztem AWP zoom, lő, pisztoly, vissza.... bár nem értem minek ehhez script :S Q-Q ^^ és megvan oldva... ok, zoomolni magadtól kell, de az másik kéznél van xD
  • Spészgószt
    ez nem ilyen 4es burst fire??? me az attack2 az a secondari fire glockhoz meg famashoz van ez! NEM??? más értelmét én nem látom pedig elég rég óta játszom :)
  • Jim Morrison
    Talán slot1=Géppisztoly
    slot2=Pisztoly
    (vagy fordítva)
  • kifli
    pisztoly talán?
  • Jim Morrison
    bind "MOUSE3" +attack2; wait; wait; wait; wait; wait; wait; +attack; wait; wait; -attack; wait; wait; -attack2; wait; wait; slot2; wait; wait; slot1"

nagyjából értem, de megmagyarázná valaki, hogy mit takar a slot1-2??
    Ezt véletlenül találtam neten, hogy valaki ezt használja.Én nem akarom csak kiváncsi vagyok mi ez.
  • jozing
    és ha nem nyomtatta ki? amúgy próbáld bankkártya számmal, meg amikor vásárolsz kérik a címed. ha az nem elég nekik, akkor semmi.
  • armageddon666
    hh a steam adta és semmi key nem volt hozzá? O.o ha steamen vásárolsz akkor is adnak valami kinyomtatható cuccot... meg asszem azt lehet másképp is igazolni, csak nem tudom hogy...

volt rajta valami pénzes játék?
  • Rainbow15
    Sziasztok!
    Ellopták az egyik accomat, amihez semmi key sem tartozott, mert a steam adta.
    Úgy lopták el, hogy nincs nyoma, mert egyszer csak kiírta(amikor be voltam jelentkezve), hogy kéri a jelszót. Mail-re is kaptam mailt, hogy a mail is meg lett változtatva. Steamsupportal már sokszor visszaszereztettem accountokat, de így nem lehet. Senkinek sem adtam oda.
    Vírusírtó is volt a gépen.
    Nem mintha használnám az accot, de hát idegesít, hogy jót röhög valaki rajtam.
  • Spészgószt
    jeah, rátaláltam egy creativ fórumon a megoldásra :) már ki is adták a win7es drivert hozzá :)
  • Spészgószt
    egyszerüen a telepítő végén nem tudta megcsinálni soha mert kékhalál volt! reggel kipakoltam belőle mindent és egy eddig nem használt slotba raktam be egy RAMot úgy elindult a win7 telepítés meg is csinált mindent faján, azóta visszapakoltam bele a régi RAMokat és semmi baja, a hangkártya drivert kivéve de az eleve szar volt még a vistához is sajnos :( cretiv sb x-fi exrtm audio, így hagyom a sima HDaudiót és így megy minden gond nélkül! Perpill nincs xp a gépen csak a win7 kezel mindent rendben, látja az össze memóriát, sőt még az eredeti tápomat is visszapakoltam. Mostmár csak reménykedek hogy így is marad!
  • Roger6
    Tök jó...
  • kifli
    nekem is van win7 a gépemen
  • Borg
    A 0x1a stop az memóriahibára utal.

Amúgy ha a windows/minidump könyvtáradba csinált .dmp filet, akkor az ki lehet elemezni, pontosan megmondja melyik driver, vagy műveletnél halt el.

Win7-re meg Vista driver való. Olyan meg nincs, hogy nem megy fel az XP, vagy a Vista, ha már a telepítő lehal akkor ott nagy gebasz van.
  • IcE TeE
    n1 !! :D
  • Spészgószt
    na slopálja a steam lefelé a CSS-t eddig kussolok me semmi hiba!
    a win7ben a kékhalált a rossz driver okozta a hangkártyához! Monjuk azt még nem tom hogy fogom felpattintani! Sega ha erre jársz írj már rám, ha jól láttam te is win7-t használsz! Vagy van esetleg más is aki használja???
  • jozing
    ez nagyon nagy... hogy a f@szba ne lenne az
  • Neoncsoves
  • Spészgószt
    EZ kurva jó!
  • PunkZoli
    vagy ed szuperjavító szervíze
  • OrioN the S
    hammertime
  • Spészgószt
    vinyó új! memóriák újak! előtte és utána is a 800Mhz fagyott! (amúgy alapból 800ra visszaveszi a p5b me többet nem kezel!) táp új de most hoztam vissza a szervízből a régit az is 100%os! és a win is új tegnap este 4órán át próbáltam az xp-t mindíg hiba ez hiba az kékhalál, fagyás...aztán felraktam ma reggel a win7-et azzal ment egy darabig, de amint nekiláttam egy driver telepítésnek ismét kékhalál!
    STOP 0x0000001a volt (a zárójeles részre már nem emlékszem és nem találom)
  • Lacccca
    Ja a másik meg ha jól emlékszem a kingstone alapfeszen nem bírja az 1066-ot. Ha jól emlékszem és tényleg ennél a memóriánál voltak ilyen gondok de nem vagyok biztos.
  • Lacccca
    Nincs valakinek egy kölcsön winyója?
    Én kipróbálnám egy másikkal.
  • Spészgószt
    :) mi kell honnan? átküldöm valahogy!
  • Borg
    Kb minden okozhat.
    Azt kellene tudni, mit ir ki a kékhalál. Event logba is csinál elvileg bejegyzést, ott is megnézheted, hogy mi a stop code.
    A minidumpot meg lehet debuggolni. Ha a hibaüzenet nem célravezető, akkor meg tudom csinálni neked.
  • Spészgószt
    Mi okozhat fagyást, sőt mostmár kékhalált!
    Asus P5B delux, E6750, XFX 9600Gt, 320 GB samu, 2Gb Kingstone 1066 MHz(már új), Chieftec cft-750 FSP (már új), win7(új), az XP-t képtelen voltam feltelepíteni mert állandóan kékhalál! Azóta ismét ha elkezdek telepíteni kékhalál, ha jól emlékszem valami memory_dmp-t ír ki(asszem)!
    Meghalt az alaplap??? nincs kedvem újat venni sajnos már régi és amúgy sincs róla számla :(
  • kifli
    main
  • OrioN the S

nem torlom ki ,ha ma nevnapozunk! majd megdumazzuk me lehet a sarkany jon at me van egy kis beszelnivalom vele -.-
  • CheAteR88 #66522
    offolok eggyetŰ(työtyö kitörlöd megbaszlak:D)
    van olcsón albérlet a XX. kerületbe
    ha valakit érdekel pü
    off vége
  • Lompi73
    fpsbanana
  • Lacccca
    Mit használtok?
    Mani,SM,EV? Vagy egyéb.
  • kifli
    vedd meg vagy nézz szét digitalzone háza táján texture packért
  • Kövesdi A
    pls #66509
  • kifli
  • Borg
    Most olvasom, hogy te nem is házibuzit írtál :DDD
  • kifli
    naaaaaa ne legyél előítéletes :D

van itt valaki akinek lenne egy kis ideje megtanítani engem szervert configolni? Van 2 szerverünk de a klánból senki nem tud configolni így meg lett kérve valaki hogy csinálja meg, meg is csinálta faszán meg minden de ha valamit módosítani akarunk akk vadászni kell rá mert nagyon ritkásan van az arc. Mekem azis jó ha valami MAGYAR leírást linkeltek de ha valaki elmagyarázná az jobblenne.
  • Borg
    Ez a kifli nick nekem gyanús volt eddig is :D
  • IcE TeE
    Még nem döntöttem...

Szóval te voltál !