73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
megsúgom, már a mai 40 éveseknek se lesz nyugdíjuk. már ma is érdekes a rendszer, mivel 1 dolgozó 3 nyugdíjast meg 2 segélyest tart el kábé. ez az araboknál kicsit másképp néz ki: ott 20 dolgozó tart el 2 nem dolgozót... amerikában meg úgy oldották meg, hogy az állam nem sok nyugdíjat juttat, ott magánpénztárak vannak.
épp ezért kell elhúzni innen a picsbe. anglia, amerika vagy svájc (utóbbi a legtutkóbb).
mindenki úgy tesz, hogy neki frankó. hát aki gazdag annak tuti frankó, de az átlag ember anyagilag ha akarna se tehetne úgy, hogy neki frankó. de ugye a pénz nem boldogít (csak ha van).
felőlem lehet a punk akár egy kocsimárka is, csak legyenek normálisak.
és különben is, nem vagyok kocka. lvl 58-as tier3-mas paladin
(just kidding)
-
Hááát annak nem sokan örülnek, ha én elindulok dolgozni! Bár elég lágyszívű vagyok és nem szoktam kicsinálni szegény kis cégeket! A multiknak meg a büdös kínaiaknak meg mind1. 
Ha az irodában ülök azé ott sincs mindenki biztonságban
-
Amióta nincs "blokkolás" már nem is olyan jó
-
Semmivel se jobb, szutyok :D
Max. azért mert fix hitek vannak :( -
Vazze, te őskövület. Ne politizálj, ez egy vidám játékos fórum. Inkább mesélj a DOD-ról. Mivel jobb mint a css, hogy csak azt nyomod mostanság. -
Ne keseríts el! Pedig nagyon gyúrok rá. 75 évesen nyugdíjba megyek (már ha lesz) és egyedül járok a WC-re.
-
letezik! van! nekem is az van! gamer static asszem vgy vmi ilyesmi -
vénfasz -
A gyártási folyamatot mindig hosszadalmas tesztek és költségvetési tervezetek elkészítése előzi meg + az arra alkalmas személy kiléte sem mindegy! 
Ha már mindennel végeztünk akkor kerülhet sor a termék piacradobása!
Bár a mai fiatalságra jellemző módon szeret mindent a végénél kezdeni, s elsiklani fontos részletek felett. Látszik is a társadalmunkon. -
abból a nyugdíjból te má nem eszel! 
-
Vazze ne itt írogassál......húzzál dolgozni. Kell a nyugdíjamra a lovetta.
-
sajnos úgy néz ki... 
maj max az accodat tartják el...
-
Hát a fiatalság engem is aggaszt. Ki fog engem eltartani egy pár év múlva? Ezek?
-
a legtobb ember ugytesz mintha neki kurvafranko lenne
amugy enis :D
de mind tudjuk hogy emogott mennyi sz*pás van...
u.i: diszko meg jo dolog csak jofajta zene kell (en nemtudnék ellenni a napi 2-3 ora partihangulatfokozo hajamat lezuzo ablakot remegteto zenehallgatás nélkul + persze néha egy jo buli :) -
-
Hé hé hé! A punk nem egy stílusirányzat, nem egy zenei műfaj, hanem egy életérzés! -
ui.: amúgy most te is a fórumon pötyögtél az élet értelméről, és baszogattad a gépedet (mert jól vágod a 6 fejes témát) ergo nem értem, mi a lényege a kis monológodnak.
-
úgy tudtam szabad ország, így azt kezdek az életemmel amit akarok. vagy alkotmány ellenes amit művelek
kicsit megint osztom az észt, mert jut mindenkinek. ez az ország egyik jellem vonása, hogy a másikba bele KELL kötni. a rockosoknak a technosoknak, a punkosoknak a komolyzenésekbe, a szoknyavadászoknak a kockákba, a politikusoknak mindenbe stb. neked nem mindegy mivel ütöm el az időm? vagy nektek ilyen sok időtök van, hogy a másik időbeosztását nézegetitek, és megmondjátok a frankót, hogy mi legyen az életével? cserélnék veletek, de komolyan.
tökmindegy mit írok, mert az a vége hogy hülye fasz vagyok. inkább nem is folytatom. menj diszkóba, ha neked az kell. -
Na a másik nagy okosság! mi a gecinek a billentyűzetre kijező??? Ott van minden a HUD-on
míg lenézek a billre már 6 fejest kaptam!
pénzkidobás, parasztvakítás
-k nak
-
Dzsozi bazze 16 évesen inkább már a csajokat kellene fűzni nem a gépet baszogatni meg a fórumon pötyögni az élet nagy igazságait
ez a többi kis punnyadtpöcsűnek is szól
mi lesz így veletek!? hova jutunk, maj mindenkinek 30 évesen jut eszébe asszony után nézni meg 40 évesen gyereket csinálni, de azt is csak azé me már kiröhögik a neten hogy mijen öreg 
GaBenc: én inkább vagyok szép és okos
a többit meg leszarom, nekem mindenem megvan, magam értem el nem áll mögöttem senki csak MELLETTEM a párom! Az ilyesmiken meg jót röhögök, bár kicsit aggaszt is a mai "fiatalság"
-
Gruik #66612 Hali! használ valaki G15ös billentyűzetet CSShez?
Létzeik valamilyen applet a status kiirásához? -
ugyan minek?
hogy rajtam is röhögjenek? :DDD
van amugy sztem legalább 1000 postom ebben a topikban (inkább az eslő felében)
néha visszais olvasok oly jókat lehet nevetni néhány párbeszéden... -
NE! Nem ez a helyes! Kommentálj te is velünk !
-
nekem mindig az van, kivétel amikor tévedek. de az ritka, mert akkor azonnal igazam lesz, amikor tévedek. én már csak ilyen vagyok. okos, inteligáncs és jóvágású.
-
ááá
én már csak az ilyenek miatt olvasom ezt a topikot :) -
Jozing! Megint igazad van!
-
most még vicces, de majd amikor a 32143. részt nézed, már a falat kaparod
-
micsoda szappanopera :DDD -

-
azért. megvan bocsátva. bocsátott lettél. -
Bocsi, Bocsi, összekevertelek másik fúrumozóval 
Bocsáss meg kérlek :)
-
köszönöm a dicséretet. meghatottál... csak nehogy könnyezzek
. ez felemelő pillanat... gabenc, téged jelölni kéne a prima primissima díjon.
-
azt mutasd meg, még nem láttam. kiváncsifáncsi vagyok rá 
a hajamat röviden hordom, de nem fésülöm. de direkt vágatom le. egyrészt a hajmosás miatt, másrészt zavar már, ha látom.
amúgy ~16. -
Nem mindenki lehet "szép" és "okos" mint te. Vannak normális emberek is...........mint Dzsozi. -
A haj megvan, de nem szemüveges (Youtube-n van fent róla vidi :D) -
Nem kellett volna annyi viagrát rendelni neten! Meg a sok poresz regelés....
Dzsozi te hány éves vagy ???? Te olyan kis buzgómócsing féle lehetsz...mindent kielemzel és válaszolsz, szúrlya a szemed a hejesirás sa kielytés...! Gondolom a félrefésült haj és a szemüveg is megvan.... XD

-
Örülj neki legalább megcsinálják helyetted a spamek törlését XD -
Mióta törölték egyszer az összes levelemet freemail-ről azóta nem is használom.... -
megsúgom, van 2 mailem. egy freemailes amit ziwinél meg ilyen szaroknál adok meg, meg egy fastmailes amin a rendes dolgokat intézem.
1 accom van. amúgy megjegyzem az adatokat, de ha ellopják akkor valahogy legalébb tudom igazolni. -
Aha :D marha jó lenne :D nekünk... Valvénak nem... Megveszed a játékot, végigtolod 6 óra alatt, adod tovább, repeat :) és akkor 1 játék lefed sok embert rövid idő alatt XD bevétel meg roppant kevés... persze ez singlenél működne így... multinál már más a helyzett... ott látnék benne értelmet :)