73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
listen serverrel? igen, meglehet. fizikai lanon a suliban megy create game-mel is. ugyh nincs kizárva. de dedicated szerverrel sokkal kényelmesebb a vezérlés. -
aham
köszi:)
vajon ha nem dedicated a szerver hanem create games akkor is müxik? -
hamachi elindít akiknek kell, szoba létrehozása és mindneki belép. dedicated szerver indít (nálunk a source dedicated szerver hl2dm -> map váltás és sv_lan 1 vagy 0. már nem tom melyik állítja át lan-ra). a többiek konzolba connect <ide a hamachis IP>. és nekünk ennyivel ment is. -
nem volt újraindítás :D és csak ennyi kellett hozzá xD
Source motorosok működtek...
Na újra lejött a CSS... a Steam Overlayjel problémázik :\ ha kikapcsolom akkor megy... egyelőre ennyiben hagyom ^^ majd ha lesz kedvem hozzá valamelyik gépről áthúzom a dll-jét, hátha megjavul...
Dzsozi: privátba mesélnél a Hamachizásról? O.O hogy hogy oldottátok meg? :D léééciléciléci... (mikor próbáltuk ilyen Class C-s local only cuccot írt ki :\) -
nemvolt ujraindítás? :D
a többi játék ami működött ugye nem source motoros volt? feladatkezelőbe elég lett volna kílőni folyamatoknál a hl2.exe-t (nekem akkor szokta kiírni nogy not avible...) -
HL2DM-met régen haverokkal naponta nyomtunk hamachin, de nem kaptam semmit. ha a FEAR lenne a baja, már eleve be se tudnál lépni. próbálj egy steam reinstallt... foggalmam sincs. -
Vegas #66666 tek -
Vegas #66665 es -
Valahol olvastam hogy a hamacsi miatt VACbann lett asszem itt írta valamelyik
A muldkor nekem is ezt csinálta, de nekem más volt az alaphiba! Elkezdett updételni, nem lehetett törölni, dettó szarakodás, aztán türelem és türelem és még sok türelem után eccercsak 100% ra updatelt és utána ment! előtte folyamatosan elindult néhány %ig aztán start download megint
-
Vegas #66663 nm. szia szia -
A nap tippje...
mostmár igen :D ééééés elindult ^^ csak mivel szétkúrtam minden filet benne így behozta a képet és engine error meg memória read hiba meg mindennel meghalt... szal most nyomtam egy Delete blablabla-t és letörölte :D és tudom installálni ^^ és meglátom mi lesz utána :\
thx ^^ -
Gruik #66661 Nagyon szépen köszönöm
Sikerült! -
jelentkezz be fatereval
-
Vegas #66659 újraindítottad már a gépet? -
jó ez most éppen a leglényegtelenebb része ami a legkevésbé érdekel... tom hogy kell beállítani de a 100 se jó neki a 101 se (update/cmd) ratet eltaláltam hogy 25000 oh yeah -.- de ezzel most marhára kivagyok segítve mert nem indul a játék szal a rateket felírhatom a falra, dekornak jók másra nem :\ -
ratet nem nehéz beállítani...
csakhát tört szerónál nem állítja be magátol hanem neked kell beírni consolba -
Na basszameg... haverommal gondoltam játszunk egy kis 1v1-t... srácnak nem eredetije van, nembaj, menjünk olyan szerverre ahova fel tudunk menni mind2en... Ad egy IPt, felmegyek, aztán le is jövök mert sehogy nem bírom megcsinálni hogy a szerver szeresse a ratejeimet (hát törtösök nem nagyon értenek szeróbeállításhoz gondolom)... ok... alternatíva? Hamachi... ez emulál végülis egy LAN hálózatot... srác szervere megjelenik, This server is for only local clients class C (vagy hasonló szöveg)... ez se müxik... ok, kilépek, mondom próbálgassuk még... csinál valamit, mennék fel megnézni hogy jó-e,
This game is currently unavailable.
És itt el is akadtam...
-Újraindítom Steamet
még így sem jó.
-Kilépek Steamből, törlöm ClientRegistry.blobot, újraindítom Steamet, upadtel
még így sem jó.
-solo tanácsát megfogadva törlök a CSS mappából mindent... illetve törölnék, mert egy pár filet nem nagyon enged... pedig Steam ki van lőve, és az írásvédettséget is leszedtem...
-Nyomtam egy Delete Local Contentet is, de csak a parancsikont szünetette meg...
-Töröltem SteamAppson és Steam.exen kívül mindent és indítottam steamet hogy updateljen...
most az a helyzet hogy faszán müxik minden, kivéve a CSSt... ha elindítanám, aztmondja hogy This game is currently unavailable, ha azt mondom Resume Update vagy Start Update vagy valami, akkor kiírja hogy Update starting... és így marad, ha Delete Local Content akkor nem csinál semmit, ha manuálisan törölném a fájlokat nem engedi, gecire fel vagyok kúrva ettől a szartól, mert mindenki hiteget hogy nem gond ha törtösökkel játszom meg olyan szerverre megyek, aztán mégis PONT AKKOR szopok vele, és én gecire nem hiszek a véletlenekben :\
Megoldást várnék :\ hogy lehetne életre kelteni ezt a foshadékot?...
oh, FEAR2-t is a minap szedtem le... elvileg az is Steames... lehet hogy az a gondja? :\ de akkor miért csak a CSSnél...
vagy a Hamachit ne szerette volna? tán illegális program lenne? vagy azzal volt baja hogy tört szerverre mentem? egy sima IP mint bármelyik szarnak, honnan kéne tudnom hogy tört? miért nem engedi törölni az összes filet? miért nem törli magától a filekat ha Delete Local Contentet nyomok?
Így hirtelen ennyi :\ plz mentsétek meg a CSmet :(( -
Itt van pár.
Meg a guglibais. -
Gruik #66654 Eredetim van!
ugy csinálom ahogy ott le van irva, de nem működik.
Esetleg küldenétek olyan oldalt ahonnan le tudok szedni sprayeket -

-
Most nem egészen a publik skillre gyúrok, ahogy ezt eddig se tettem! Meg időm sincs annyi, hogy egy power statot összehozzak
-
na tessék megelőzött!
-
Ahonnan leszedted, ott a válasz is rá!!!!
valszeg rossz helyen van vagy maga a vtf file rossz!
Arról ne is beszéljünk ha "rossz verzióju" css-t töltöttél le
-
Azt, hogy warezolsz.Azt csinálod rosszul:/ -
Gruik #66648 Hali
Sehogy sem tudok sprayeket betenni a játékba!
Töltöttem le a netről vtf fájlokat, de nem birom berakni.
mit csinálok rosszul? -
aha -
ha már kenyeret nem hoz :DD -
Te ünneprontó! Cirkusz és kenyér kell a népnek, és te most elveszed a cirkuszt is ami végre megvolt? -
Csak az nem lehetséges,h valami javuló tendenciát mutatsz a cs skilledbe :D -
Manapság már mindent lehet....
-
mé virtuálisan is lehet f@szt verni? :O -
de rég hallottam ezt a szót :D
"ész és értelem nélküli véglény"
viva academia
gyertek cszni ne a szátok járjon hanem a kezetek
lol ezt itt csak virtuálisan értem természetesen
-
:) -
te véglény :DDD -
Sziasztok! Nem tudtok valami ESEA-hoz hasonló mix "rendszert"? régebben még találtam olyan szervereket ahova freekent lehetett menni, de mostmár csak Premiumost láttam :O Jólenne valami ilyesmi :) Pls help -
Legyszi hagyjuk az offot ,mert ,ha torlok akkor en leszek az ork :( -
Miért kéne normálisnak lenniük? Mindenkinek joga van hülyének lenni, ezt éppen te szoktad mondogatni. Vagy talán alkotmányellenes amit művelnek? (#66615)
-
torolni vagy nem torolni? ez itt a kerdes :D
[nem akar bunko lenni... mondjuk mar mindegy :D] -
Nem baj. Majd ha nyugdíjas leszek kirámolok egy bankot. Lehet 20 évre ítélni. Még a szappanért is le merek hajolni.
-
" 1 dolgozó 3 nyugdíjast meg 2 segélyest "
Jóóó is lenne. 5 alkalmazott tart el 1 nyugdíjast, kb.