73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Mivel nem találtam szervert lefuttattam a gerikedemót:
1024X768, 4XQAA, 8XAF, high quality (általában így játszom) 33,65FPS
1024X768, AA, AF off, high performance, aniso-trili.opt. on 32,93FPS
Vagyis úgy érzem itt inkább a 2,6GHz-s P4 vagy az 512MB 400MHz-s ram lessz az akadály nem az FX5800. -
hali...213.112.195.109:27015 szerver nem müxik:((( tud valaki egy másik müködö cs:s szervert??? plsss -
Bár ez túlzás, de nem lehet hogy van benne valami önvizsgálós cucc ami akárcsak ilyen primitív hogy megnézi 1-2 file méretét a steam által a frissítés letöltésekor elnaplózott méretével?
De ez barámság. -
Lifeforce #582 Nincsmit...
Azt nem értem, hogy minden tökéletesen működik, 3-5percig aztán elkezd lagzani majd levág asztalra, de olyan csúnyán, hogy beragad a hl2 a memoriába úgy , hogy resetelni kell.
Nem tudom mi az ku... a... változik meg 3 perc alatt.
Ha a szerverre bemegyek eredetivel akkor meg tökéletesen müxik. -
Röhejes vagy.... -
A benchmark a CS:Source része, egy plusz pálya, ami viszont külön nem igazán játszható (el lehet indítani, de mozogni nekem még nem sikerült benne). -
Nincs fileneve, mivel a STEAM-en keresztül jön le, és az új fileok bekerülnek, vagy felülírják a régieket a .gcf file-ba. -
Spray -
Müxik a sprax logo. -
Zsoldos #576 Optionsban ki kell nyomni a fegyver-visszarugast :D -
Megint updatel.... -
ha-ha-ha -
ShaiHulud #573 loller!! 

-
A célkereszt összehúzodási sebességét lehet állítani? -
Na guys, most jó megcsináltam. Letöltöttem a cssource_updates_emporio.rar fájlt, felülírtam a dolgokat, de ugyan úgy nem tudok belépni, mert az én kliensem V2 a szerveré meg V3. Oszt most akkó mi is van? -
Corey #570 akkor most marad a szerver a V3-on? -
Corey #569 a stress test nem a legutobbi CS:Source update-hez jár? ma kiadtak egy videot róla, de az csak egy rövidke avi. nekem a tomper által belinkelt steam cd-key kicselezéssel sikerült rátennem a kezemet egy updatelt cs:source-ra, de csak a stress test-et tudtam megnézni, a game-ig nem engedett, és azota nem jött össze, sőt azóta sztem ezt a cselt is fixálták, mert nem jön össze egyik kulccsal sem. sztem ez a test csakis az update mellé jár -
steamen ekresztul mukodik csak -
Drizzthsz #567 Igen, köszi szépen.
Stress test akkor nincsen senkinek? Leglább a file nevét áruljátok már el... -
Corey #566 legalább megpróbáltad, köszönjük szépen a fáradozást! hátha valami amcsi fejes sikerrel jár -
kár :( -
Lifeforce #564 brrrr
Feladtam :( -
v3 nem fog menni, kidobal -
CUCLI #562 nem akar ez összejönni :D -
Drizzthsz #561 Video Stress Test? -
Lifeforce #560 A szerveren pedig azt írja, hogy timeout -
CUCLI #559 khm. kellett neked a frissités...
mostmár azt sem lehet tolni ami idáig volt brrr -
Lifeforce #558 Hej
Több komolyságot...
Szóval ott tartok, hogy megy minden de a szerver egy kis idő multán elkezd lagzani és utána levág asztalra.
Eredetivel bementem, és azzal meg tökéletes.
Szóval -
-
CUCLI #556 loál
kicsit beüt az offtopic filing. vagy csak én érzem ezt? -
Legalabb nem amnezeas mint te te kis segdugasz! :P -
kerdezd csak meg anyadtol o biztos tudni fogja -
Vigyazz, meg meglatjak a puncid! -
Mit veszel el kis lamI? :PP
#551 Neked olyan is van? nemgondoltam volna hogy neked van!
-
Ha lany lennek, akkor mivel basztam volna anyadat seggbe? -
na szepen beszelj, mert elveszem -
Foleg olyannal nem aki a reglapon nem birja megadni a szuletesi datumat sem az hogy milyen nemu! lehet hogy lany vagy
-
Sry nem vitatkozok se bekepzelt majmokkal sem olyan bunko emberrel aki nem bir valaszolni egy privire sem. (ha emlexel meg egyaltalan, kis cigany :)) -
CUCLI #547 :DD -
ja bocs biztos hasznalsz notepad-ot is :)