73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
minek kapcsoltátok be ma a gépet?:| -
És most mindenki!
Öleljétek meg egymást. Érezzétek a szeretetet. -
Oké-oké, igazatok van, előbb kérdeztem megint, mint hogy utánanéztem volna. Szóval le kell tölteni a Dedicated Server-t a Tools mappában a Steam-en belül, ahol lesz HLTV. Sorry a hülyeségemért...
-
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok olyan videót csinálni, amivel nem csak a saját szemszögemet tudom felvenni? A record paranccsal ugye csak azt veszi fel, amit én látok, viszont már láttam olyan .dem fájlt, ahol lehetett váltogatni a kameranézeteket. Tudnátok ebben segíteni? -
ktomi22 #66828 ojaha..de brutális XD -
Te csak ne köszöngessél hanem másszál WAROZNI !!!!! 

-
ktomi22 #66826 muhahahaaaa.. helotok skacok...
-
Hellloooo ktomi22
-
lol :D ez jutott eszembe
Nevtelen cs-sek klubbja
ktomi22: -hmm.. helotok.ktomi22 vagyok, régebben vettem cs:s-t..de leamortizálódott a gép..de pár honap es veszek egy ujat... alig varom hogy css ezhessek.... imadom ezt a gamet...
tomeg: -hellooooo ktomi22
-
Borg #66823 Gyenge mezőnyben nem dicsőség a győzelem :) -
Úgy gondoltad, hogy a maga műfajában?
-
ktomi22 #66821 legjobb..egyszeruen legjobb gém.. -
Ahogy itt a legtöbben! CS:S - 
-
ktomi22 #66819 hmm.. helotok.. régebben vettem cs:s-t..de leamortizálódott a gép..de pár honap es veszek egy ujat... alig varom hogy css ezhessek.... imadom ezt a gamet... -
A demo a first persont veszi fel. A demoui meg csak a lejátszás kezelője (gyorsít, lassít stb.), kamerát nem váltasz vele. -
azzal a kameranézetet is lehet barmolni? :O meglesem, mondjuk én vmi másra emlékeztem, de köszi !!! -
Egy rendszer-visszaállítás megoldotta. Eddig soha nem használtam meg nem is bíztam benne, mindig csak letöröltem őket ha már sok helyet foglaltak, de azt hiszem mostantól nem fogom. :D -
demoui -
Sziasztok! Van egy parancs CS-ben, hogy a demó visszanézésekor beállithatsz kameranézeteket, amit aztán felveetsz videóra, csak nememlékszem erre... Valaki nemtudja?
-
settings/downloadban válassz másik régiót -
őőő. valóban, de az már elavult azóta :) -
Van egy csúnya érzésem hogy ez nem a steam hibája hanem a WIN-é. -
Egy hónapja van steamem és eddig gond nélkül ment is minden, erre ma megpróbálok belépni és loginra klikk után 4 perc mire kiírja a connecting to... szöveget! Utána ha akarok csatlakozni valahova megint legalább 3 perc mire betölti a játékot, de ez alatt a sok idő alatt nem csinál semmit a gép csak vár. Letöröltem steamet mappástul mindenestül, majd újrainstall és ugyanaz. Marha idegesítő dolog, hogy 10 percet kell várni mindig mire játszani tudok... Tud valaki valamit erre? -
bind
-
Csá! egy kérdés ha egy conzol parancsot akarok bindelnipl "bot_add ct" akkor azt alisba kell vagy bind "i" "bot_add_ct" ?????
sörgős!!! PLS help -
akkor nincs több -
köszi. nem voltam biztos benne hohy hány ll-el írják. bocsi
-
SzocsA #66805 hány olyan magyar szerver van ami legalább 30 slotos?
kéne pár ip cím!
a badboyson kívül!
az xfire is csak 100at talál a gamemonitoron sincs 3 dbnál több 30 slotos ami tele is van! -
Akinek még AGP-s a karija annak a hozzá való hotfix:
HOTFIX -
ATI Catalyst 9.2
HD4xxx-es széria tulajoknak erősen ajánlott /elviekben/ -
és akkor mennyi az alapfsz 2,5-2,6v vagy több? -
Borg #66801 Egyébként a z betű a számhoz tartozik, nem a toldalékhoz, és itt nincs kettőzés... -
Woody Allen ;-) -
sztem a CSX a legjobb tuningram. 800-zas modulok mennek alapfeszkón 1200-zat. állítólag az új kingston hyperX-ek (DDR3-masok) is nagyon erősek lettek, de nekem DDR2-es van és tuningban egy selejt.
arma: ezt én sem értem... jogunkban áll lbaszni az életünket gigamegabrutálFPS-ekért.
zomgzerg: naja, a source nagy CPU limites hírében áll. nálam is e4500 2,66GHz-en sokkal vígabban futtatja TF2-őt, ami elvileg már támogatja a kétmagos cuccokat.
spész: "nem tudod mi az a boldogság, amíg nem házasodsz. de azután már késő." - Woody Alan -
Ez kegyetlen. :D
érdekes -
Megmaradt a ho normafan? Vagy ilyen latyakos fos lett? Szoval alkalmas meg ott a szankozas? :D -
Nekem Normafa+szanko+jäger :D baszas nem volt csak masnapossag... -
Borg #66795 Ahogy majdnem 10 éve mondotta volt idős mentorom: "Rá fogsz baszni." -
Szerdán már "letettem a foglalót"! Blokkoltam, úgyhogy elindultam az említett úton!
De szerencsére nagy CS rajongó
kapott is egy Source-t szülinapjára
-
Borg #66793 Csak vigyázz, mert ha te meg túlzottan elkanyarodsz ettől az életmódtól, akkor egyszercsak a nevedre iratod az asszonyt, és onnantól...