73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • CheAteR88 #66832
    minek kapcsoltátok be ma a gépet?:|
  • slimslim
    És most mindenki!
    Öleljétek meg egymást. Érezzétek a szeretetet.
  • Roger6
    Oké-oké, igazatok van, előbb kérdeztem megint, mint hogy utánanéztem volna. Szóval le kell tölteni a Dedicated Server-t a Tools mappában a Steam-en belül, ahol lesz HLTV. Sorry a hülyeségemért...
  • Roger6
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok olyan videót csinálni, amivel nem csak a saját szemszögemet tudom felvenni? A record paranccsal ugye csak azt veszi fel, amit én látok, viszont már láttam olyan .dem fájlt, ahol lehetett váltogatni a kameranézeteket. Tudnátok ebben segíteni?
  • ktomi22
    ojaha..de brutális XD
  • Lacccca
    Te csak ne köszöngessél hanem másszál WAROZNI !!!!!
  • ktomi22
    muhahahaaaa.. helotok skacok...
  • Spészgószt
    Hellloooo ktomi22
  • OrioN the S
    lol :D ez jutott eszembe

Nevtelen cs-sek klubbja

ktomi22: -hmm.. helotok.ktomi22 vagyok, régebben vettem cs:s-t..de leamortizálódott a gép..de pár honap es veszek egy ujat... alig varom hogy css ezhessek.... imadom ezt a gamet...

tomeg: -hellooooo ktomi22
  • Borg
    Gyenge mezőnyben nem dicsőség a győzelem :)
  • xNoodlex
    Úgy gondoltad, hogy a maga műfajában?
  • ktomi22
    legjobb..egyszeruen legjobb gém..
  • Roger6
    Ahogy itt a legtöbben! CS:S -
  • ktomi22
    hmm.. helotok.. régebben vettem cs:s-t..de leamortizálódott a gép..de pár honap es veszek egy ujat... alig varom hogy css ezhessek.... imadom ezt a gamet...
  • xNoodlex
    A demo a first persont veszi fel. A demoui meg csak a lejátszás kezelője (gyorsít, lassít stb.), kamerát nem váltasz vele.
  • gergobaby
    azzal a kameranézetet is lehet barmolni? :O meglesem, mondjuk én vmi másra emlékeztem, de köszi !!!
  • xNoodlex
    Egy rendszer-visszaállítás megoldotta. Eddig soha nem használtam meg nem is bíztam benne, mindig csak letöröltem őket ha már sok helyet foglaltak, de azt hiszem mostantól nem fogom. :D
  • xNoodlex
    demoui
  • gergobaby
    Sziasztok! Van egy parancs CS-ben, hogy a demó visszanézésekor beállithatsz kameranézeteket, amit aztán felveetsz videóra, csak nememlékszem erre... Valaki nemtudja?
  • zomgzerg
    settings/downloadban válassz másik régiót
  • Col Andrew
    őőő. valóban, de az már elavult azóta :)
  • Lacccca
    Van egy csúnya érzésem hogy ez nem a steam hibája hanem a WIN-é.
  • xNoodlex
    Egy hónapja van steamem és eddig gond nélkül ment is minden, erre ma megpróbálok belépni és loginra klikk után 4 perc mire kiírja a connecting to... szöveget! Utána ha akarok csatlakozni valahova megint legalább 3 perc mire betölti a játékot, de ez alatt a sok idő alatt nem csinál semmit a gép csak vár. Letöröltem steamet mappástul mindenestül, majd újrainstall és ugyanaz. Marha idegesítő dolog, hogy 10 percet kell várni mindig mire játszani tudok... Tud valaki valamit erre?
  • Lompi73
    bind
  • Spészgószt
    Csá! egy kérdés ha egy conzol parancsot akarok bindelnipl "bot_add ct" akkor azt alisba kell vagy bind "i" "bot_add_ct" ?????
    sörgős!!! PLS help
  • zomgzerg
    akkor nincs több
  • jozing
    köszi. nem voltam biztos benne hohy hány ll-el írják. bocsi
  • SzocsA
    hány olyan magyar szerver van ami legalább 30 slotos?
    kéne pár ip cím!
    a badboyson kívül!

az xfire is csak 100at talál a gamemonitoron sincs 3 dbnál több 30 slotos ami tele is van!
  • Lacccca
    Akinek még AGP-s a karija annak a hozzá való hotfix:
    HOTFIX
  • Lacccca
    ATI Catalyst 9.2
    HD4xxx-es széria tulajoknak erősen ajánlott /elviekben/
  • kifli
    és akkor mennyi az alapfsz 2,5-2,6v vagy több?
  • Borg
    Egyébként a z betű a számhoz tartozik, nem a toldalékhoz, és itt nincs kettőzés...
  • xNoodlex
    Woody Allen ;-)
  • jozing
    sztem a CSX a legjobb tuningram. 800-zas modulok mennek alapfeszkón 1200-zat. állítólag az új kingston hyperX-ek (DDR3-masok) is nagyon erősek lettek, de nekem DDR2-es van és tuningban egy selejt.

arma: ezt én sem értem... jogunkban áll lbaszni az életünket gigamegabrutálFPS-ekért.

zomgzerg: naja, a source nagy CPU limites hírében áll. nálam is e4500 2,66GHz-en sokkal vígabban futtatja TF2-őt, ami elvileg már támogatja a kétmagos cuccokat.

spész: "nem tudod mi az a boldogság, amíg nem házasodsz. de azután már késő." - Woody Alan
  • GaBenc
    Ez kegyetlen. :D
    érdekes
  • OrioN the S
    Megmaradt a ho normafan? Vagy ilyen latyakos fos lett? Szoval alkalmas meg ott a szankozas? :D
  • OrioN the S
    Nekem Normafa+szanko+jäger :D baszas nem volt csak masnapossag...
  • Borg
    Ahogy majdnem 10 éve mondotta volt idős mentorom: "Rá fogsz baszni."
  • Spészgószt
    Szerdán már "letettem a foglalót"! Blokkoltam, úgyhogy elindultam az említett úton!
    De szerencsére nagy CS rajongó kapott is egy Source-t szülinapjára
  • Borg
    Csak vigyázz, mert ha te meg túlzottan elkanyarodsz ettől az életmódtól, akkor egyszercsak a nevedre iratod az asszonyt, és onnantól...