73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
nem csak bindelés van benne :) mellesleg az is konfigolás szal mind1 :\ és szvsz az a legnagyobb előny XD a többi meg csak nem hátrány... annyi embert látok pl. cl_interp 0.02-vel, és aztán csodálkoznak hogy "engem" lőnek és nem találnak el :) meg mondják hogy "állítsd a rated mert miazhogy 30k????" ... bár ez tök más :C
am javítani tényleg nem lehet a játékon... mármint úgy hogy előnyhöz jussunk ^^
oh, legkomolyabb h@x: cl_nemtommelyik 1 (valakik azt mondják +1 de az lol xD), és erre aztmondják hogy lelőhetetlenek leszünk meg ilyenek... sztem semmi különbség... 5ös lesz a ping azt jólvan, nem dob ki az autopingkicker... de ha meg nagy a ping akkor szaggatunk és talán rosszabbul jár az ember ha admin bassza ki úgy hogy 5ös ping mellett laggol, mintha az autokicker rakná ki :) -
mondom hegy előtte ment :/
Am amiket írtál azok megvannak
SŐT most még azt is csinálja hogy elindítom a css-t lefagy kilépek és nem tom elindítani,mert a hl2.exe még megy és nem tudom leállítani csak gép újraindítással és az is nehezen megy :o -
gay-poresz, warez, torrent off 
vírus,etc. keresés on -
nem szerver kell hanem csak az hogy mi a baja?
Amúgy köszi ;) -
Ezt ajánlom :) -
sziasztok nem tudjátok mi lehet a baj?
Újraraktam a steamet mennék játszani találok sok alacsony latency-s szervert belépek és 300-as pingem van.
Steam reinstall előtt tök jól ment :/ -
Azé min 150 ig engedd fel.
Én 100 alatt már kicsit furcsának érzem a mozgásokat meg főleg a snipolást. -
akinek van 300 az agyonlő -
Én nem engedem 100 fölé az fps-t. Ennek van jelentősége? -
Én egyszer kiprobáltam egy konfigot,de ,hogy mi a külömbség azt ne kérdezd mert nem vettem észre ,amugy is van fix 200fpsem:) -
PunkZoli #66982 hentes meg is írt a totalblabla oldalakon, hog mennyire jó csítelni... pláne lebukásmentesen
ezek után az aki lát ebben még fantáziát, az egy retardált:D -
PunkZoli #66981 évente előkerül a téma, de én mióta játszom gyűjtögettem a parancsokat, hogy több fpsem legyen, és ki merem jelenteni, hogy az, ami .cfg re végződik, és a cfg mappában módosítható parancs, sosem fog előnyhöz, vagy skillhez juttatni, csak több frame-hez.
az olyan parancsok amik meg igen, ahoz sv cheat 1 kell, plusz az összes zblock, akármi szerver oldali cucc letiltja.
Magyarán configgal nem fogja jobban adni, és minden ami konfig az NEM csalás.
placebo
(jajj de este van már a fogalmazáshoz:D) -
Naja, de nem attól megy neki jobban a gamma, hogy num 1-2-3-4-5 tel vásárol:/
hanem pl olyanokkal, mint a hax és társai: C Mint pl a foszforeszkáló ellenfelek stbstb... -
emlékeim szerint config fájlba kerülnek a bindek is -
Én mindíg is a configolás ellen voltam! Nagyon szét lehet barmolni az egész kibaszott játékot...és igen! nagy előnyökre is szert lehet tenni...csak tudd mit és hogyan!
arma itt nem a nyomi fegyverbindekről van szó
az nem CONFIGOLÁS hanem bindelés
-
low- emberkék mondták már :C
low/low+ csak azzal piszkál hogy WHzok... pedig egyiksem >.< -
aim

-
Jaja, én is azt olvastam, hogy inkább csak placebo hatása van... -
igazából sztem semmi előnyt nem ad... bár mióta új konfigom van mintha jobban menne >.< pedig semmi extra nincs benne :\ biztos placebo x) -
te leszel az első -
Sziasztok!
Ért valaki itt a configoláshoz? Ez milyen előnyökhöz juttathatja az embert? (nem fps config-ra gondoltam) Vagy nem érdemes foglalkozni ezzel? -
Vajett Örp #66971 Nekem 20/3-as netem van és 5700 pénzt adok érte.Igaz nem is én a cég fizeti ahol melózom!
-
ehh
azt hogy most tört szerón játszaol-e vagy nem azt néha te sem tudod. A tört szerók benne vannak ugyanúgy a szerverlistába szal lehet már játszottál is törtön csak nem vetted észre ... -
Az egyik haverom admin egy tört szerveren, aztán megadta az ip-jét. Csak meg nem mertem felmenni :D -
hát én ha minden igaz voltam és nem kaptam :C ha esetleg találsz egyet ahol nem kell sok hangot letölteni meg a ping is jó, és esetleg sokszor üres akkor priviben adhatnál IPt XD egy-két ismerősömmel akiknek nincs meg a játék játszanék :\ -
Ha egy eredeti CS-m van, és egy tört szeróra akarok felmenni, azért kapok bant? (nem csak akarok, hanem fel is megyek...) -
két külön cég csak most lesz közös csomag
-
váltsál digire olcsóbb jobb!
öcsém is gondolkodik rajta, a mostani 2,5gigás+tv előfizetés kerül annyiba mint a diginél a 10gb+tv -
Borg #66964 7500-at 10/2-ért. Hasít amikor kell, csak a torrent van korlátozva napközben sajnos... de éjszaka az is tölt rendesen.
Viszont most ápr1-től emelnek, 15/2 lesz ugyanennyiért. Viszont én szerintem váltok majd az 4/1-esre 4500-ért. Elég lesz az is. -
Én sword-ot megkérdezném papa :)
Baromira felcseszte az agyamat amikor beszámolt xD -
Dehogynem korlátlan! Majd biztos nézegetem az adatforgalmam, meg ne töltsek le annyi poreszt, mi?
A szolgáltató pedig itt Győrben az Arrabonet (belőlük lesz majd a Digi).
-
10k/hó, 20Mbit/s le 3Mbit/s fel :) vagy valami ilyesmi >.<
-
de gondolom nem korlátlan. v ha igen elárulhatod a szolgáltatod:) amugy engem iy igy etetek be h asszem 7et fizettem és mondták h ez csak 6 és nekem tökre megéri mivel 8megás és csak 6 és erre adtak hozzá áfát is igy közel 7 és még a 8 mega sincs meg csak a 6:S -
Nekem jövő héten lesz új netem, 5 Megás havi 2.900 Ft-ért. Most 3.900 Ft-t fizetek egyelőre a mikrósért, de az csak egy megás, ezért váltok, olcsóbb is lesz, meg gyorsabb is. -
mcdonalds nem város -
erröl jut eszembe! ti mennyit fizetteka netért? mi 7 ropit ami napi 225ft és oránként 10 lenne ha nonstop a gépnél ülnék. de mivel csak napi max 4 orát ülöka gépnél ezért egyböl 56 ftra ugrik az oránkénti pénz. ami sztem nem éri nagyon meg mivel nagyobb városokba inygen wifi hálozat van. szoval ti mennyit is fizettek? -
SzocsA #66956 1 megás netem van a pingem lent a tesztben van 8 ms
játék alatt 10-15-20-30-40este alacsony nappal 40 körüli!
tűzfalam nincs!
11 megabit miért kevés az pont /8 olyan 1.5 megás sebesség!
de az az érdekes ha este torrentezek 10 óra után az 1 megás sebesség felugrik 3-4 megára volt olyan is amikor 128kb/s helyett 500kb/sel töltöttem le! -
És ezt te honnan tudod? Gondolom a haverod anyjának a barátnőjének gyerekének faterja mondta neked. Nekem is mikronetem van, és 20-50 a pingem általában. És itt ismét igaz az a mondás, hogy olyanok mondanak kritikát, akik nem is tapasztalták a dolgot... -
11mbit ?
elég gyenge a wifinek a jele akkor ! Egyébként távoli asztal miért nincs kipipálva ? :) Ha nem megy sehogyse akkor kapcsold ki a tűzfalat -
SzocsA #66953 a speciális beállításoknál a fenti második képen az első 6 tcp udp port a torrenthez kell de ott is passzívban vagyok!
a 3adik képen a dhcp ftp upnpk nem voltak bepipálva csak én kipipáltattam!
az alsó első képen meg nem tudom kivenni onnan a pipát!