73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Kisbandita #3877 Köszi...
De marha vagyok...
Pedig az Update 1 et is innen töltötem..... -
libelle #3876 Nézd meg bannert fent!
-
Kisbandita #3875 Csá
Te honnan töltöted le UPD 2?
Én csak az 1-et találtam még a BC++ -on is...
-
Van egy gomb amit le kell nyomni hogy tudj beszélni -
Hali
probálom belőni a mikrofont.
a menüben az Option-ben szól, a játékban b*szik szólni.
Mi lehet a gond? -
JAAAA!!... Megvan, a keyboard settings alatt van egy advanced ott van :)
köszi -
windowsban a control panel/sound and audio devices properties/audio fül/advanced - na, itt át van rakva 5.1 re ? mert szvsz a CS is innen veszi a speaker beállitásokat! -
A Counter-Strike Beta 7.1 környékén volt olyan is. A választék elég gyenge volt, mert akadt egy túlméretezett terepjáró és egy APC, és meglehetősen zűrös volt (a HL1 "vasuti kiskocsijával" csináltak valamit, így oldották meg), nehezen irányítható és problémás volt, ráadásul nem emlékszem olyan mapra, ahol ténylegesen értelme lett volna, a cs_assault2k-n talán lett volna, de a vezetőt úgy szedték ki a sofőrülésből, mint a pinty, így mégse lett.
Sajnos én a CS:Soure esetén nem várok a közeljövőben járművet, szóval most vigyázó szemeinket a Team Fortress 2 felé vehetjük, valószinüleg abban fogják komolyabban használni a vezethető járműveket. -
vezethetö jarmu a cs-ben?
-
Borg #3868 AZ! -
Na eddig bevillantak az emlékeimben 4 éves képek, de most ezzel teljesen összezavartál.
Amúgy én hacsak lehet terror vagyok, ezért szerettem a dzsipet, de azon a pályán baszottul kempelhettek a CT-k. -
cs_militia: a túszok egy villaszerű épületben voltak, a garázsban, a terrorok vagy a frontoldalról (és utána oldalról, a fakapun) vagy a csatornán keresztül támadhattak.
cs_assault: a terrorok egy raktárépületben indultak, a túszok az emeleten, egy kis szobába voltak, a CT-k a tetőn, a főkapun és egy hátsó ajtón támadhattak.
cs_assault2k: A terrorok egy mélygarázsból nyíló iroda-szerűségből indultak (itt voltak a túszok is), a CT-k a pálya másik végéből, és egy hidon kellett átmenniük az indulóhely után, a garázsba a kocsilehajtón keresztül illetve a csatornán át lehetett eljutni. Ebből a pályából volt egy APC változat a béta 7.1 idején, amelynél a CT-knek volt egy elég szerencsétlen APC-jük, amelyből a sofőrt simán ki lehetett szedni. -
Ja, ha már konzol. Játék közben melyik gombbal jön elő a konzol? Vagy előjön-e egyáltalán ha indítás után ki X-elem mielőtt find serverre kattintok? -
A Steam ikonját hagyd békén, az teljesen ártattlan ez ügyben. :))
A CS:S parancsikonjába kell a "-console 1". De egyébként elérhető a bekapcsolása az optionsban is, talán valamely Advanced gomb alatt, de fejből már nem megy pontosan hol. -
Nekem is az a "raktáros" volt 1999-ben az egyik kedvencem. Azon a pályán voltak vezethető dzsipek is, nem? Vagy az egy másik hasonló volt, mert akkor a dzsipes volt a másik kedvenc. Ja igen, tudom már melyik az a csöves, az is fasza volt, de nem tudom a kettő közül meliyken volt dzsip, a raktároson, nem?
Sőtt ez a két pálya nem uyganaz?
(régen volt már)
-
Nekem eredeti van, beirtam a steam ikonjába a "-console" -t de ugyanugy nincs konzol. Hogy kell megcsinálni, hogy legyen? -
Nekem szépen adja az 5.1-et mintmár írtam integrált SoundMax cuccal. Az autodetect teszi erre (kíírja a konzol is. Érdekes, mert mást nem csak ezt meg hogy 2 virtuális, 1 fizikai intel processzorom van és az mit támogat + botnableg, valve.re, meg 1 dll) -
ja igen;) -
FLeK0 #3859 kilenc, idovel meg jonnek ujak es felujitottak a patchekben. -
Cs_Militia -
cs_assault asszem -
akkor hány map van össz? -
Borg #3855 Ja, az. Nemtom a nevét, nekem is az volt a kedvencem. És nincs benne (még?) CS:S-ben. -
FLeK0 #3854 azok A cs botok, a tobbi csak fanmade amateur munka ahhoz kepest, de hasznos :) -
Norbu #3853 Valaki nem tudja hogy van-e már megoldás arra hogy lehessen 5.1-ben játszani?Mert nekem csak stereoban van hang. -
Pont. -
Ben C #3851 nem tudtam , nem conditionoztam , én a CS botokról beszéltem... -
FLeK0 #3850 a CZ-ben levo hivatalos cs bot nem csal, csak annyit latott, hallott mint egy ember, es a reflexei sem voltak gyorsabbak. -
Ben C #3849 pont -
Jah.
. -
Ben C #3847 és elég durván "csaltak" néha -
libelle #3846 Nekem kezdetben Luziferes változat volt és frisítettem UPD1-el...nem kellett volna! :o)
Azóta letöltöttem az Emporios verziót és már UPD2- vel fut tökéletesen! -
Nekem eredeti van, beirtam a steam ikonjába a "-console" -t de ugyanugy nincs konzol. Hogy csináljam meg, hgoy legyen??? -
az a kedvencem volt,meg az amikor vmi garázsfélét kellett rohamozni.nincsenek benne a cs:s-ben? -
Úgy tűnik mintha még szemetelne is, nem a #3821-es modolás hozhatja elő? -
francba,eleget szivtam már,inkább hagyom a kisérletezgetést másra:)
-
Borg #3841 cs1-ben hogy is hivták azt a pályát, amikor a terrorok egy pár tússzal egy házban kezdenek, és a CT-knek kell kiszabaditani őket?
A CT-k felszinen, meg föld alatti csőben közelithetik meg a házat... valami alapmap volt. -
Borg #3840 Nemtom, de majd meséld el a hatását, ha megtetted :) -
Nem játszottam még nagyon a CS-al egyikkel sem ,de tetszik igaz még szoknom kell de nagyon jó. -
emporio féle 1-2 updatet felrakhatom luziferre is?ha igen akkor mindkettöt kell vagy elég a 2es?