73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
kössz pussz
-
81 vagy 90 vagy 95 -
Hello. Mat_Dxlevelnek menyinek kell lennie hogy beengedjen Z-block meg a többi szar? -
Mintaka #67069 Olvassátok el a cs nemzeti dal nesze itt a link! http://x-wihter-klan.mindenkilapja.hu/?m=3499374 -
Borg #67068 Csak máshogy lehet. -
zooom #67067 a steames cuccot letöltöttem, de errort ir ki ha start server-re megyek.
-
De nem mukodik igy !Mashogy lehet? -
Letölöd a hozzá való dolgokat külön vagy a steamen belül a tools fülnél a dedicated servert. -
Hello,megtudja valaki mondani hogy lehet szervert csinalni? -
PMA 3.0.4 -et töltsd le.
Az egy komplett war server plugin a legszükségesebb dolgokat tartalmazza.
Ott beállíthatod hogy mikor induljon a demo (náluk speciel Lo3 nál indul) majd ha a játékos szám 6 ra csökken le is áll automatice. -
Rainbow15 #67062 Azt tudom.De
CPU tuning előtt is ugyanennyi volt. +600mhz nem segített semmit... ? -
normális, proci kevés ide -
Rainbow15 #67060 Ja akkor ok :)
Az normális, ha üres d2-n 85-90 fps kezdőn, a gépemen? Korlátozva 140-nél van. -
Hát nekem oda kajak hülyeségeket szokott írni, volt már 7000 MHz is... -
Rainbow15 #67058 Sziasztok!
Amikor indítom a játékot, a consolban pirossal kiírja a gép adatait. CPU-hoz 2238MHz-t ír, ami nem tetszik, mert 2,6-on megy, ez biztos. Ennyit ismer fel, vagy mi? -
am jól jött volna nekem is az acc hasonló okokból :C mármint havernak adni :D csak én lusta voltam megnézni szal egyből postoltam az infot havernak, de ő meg épp nem volt ott szal lemaradt róla XD na mind1 :) köv alkalommal gyorsabb leszek xD -
Bocsánat, hogy kétszer postolok egymkás után, és egy kicsit OFF-olok is, elnézést...
Arról lenne szó, hogy szeretnék demo felvételt készíteni war-ról. Adott war szerver, adott Source Tv. Mi kell hozzá, hogy tudjak felvenni demot? Free cam-es demora gondolok, nem in-eye-ra. Tudnátok nekem ebben segíteni? Vagy merre találok valami érthető segítséget hozzá?
Előre is köszöntem!
-
Tegnap bekötötték az új netet (5 megás Digi), fix 5-ös a pingem szinte minden magyar szerverre. Eddig tökéletes! -
Van a XX-ba is (nosza meg egy erzsebeti :) ) csak nezd meg az oldalukon ,hogy hol. Topanka u. ,Ady Endre u. meg ilyen helyeken van. Irodajuk is van a keruletbe. -
CS: Source, HL2 Episode 1, Dark Messiah, CS Condition Zero.. Rnnyi -
-
Nah, akkor elárulom...Az acc nem nekem, hanem haveroknak van aki warezol, de Így már nem.Már oda is adtam neki.Szóval..Jó cél érdekébe volt :)
Aki kapja marja..Megkötés volt, hogy kié lehet?
Nem...
2 accom van...Az amivel mindigis játszok, meg ez...
MInden játékon egy accon van..32 vagy hány játék, most Így nemtudom.
-
Ráültél a golyóidra, hogy ilyen zabos vagy? xD
-
Jó te szakadár ! Hagytad volna meg másnak...
Hogy banoljanak ki cheat miatt xD -
bemész a communitybe és ott megtudod nézni a játékokat -
Köszönöm szépen :)
Azt megtudhatom, hogy milyen gammák vannak rajta? Mert nekem nem Írja ki-.-" Csak a másik accomét. -
origi dobozos immár 1és 3/4 éve.. és nem használok , csak én hülye egy havernak megnéztem hogy milyen...:S és úgylátszik nem sikerült visszarakni mindent :) Mp_decals ok :) kösszike -
te mázlista :( -
Igen, akkor a tiéd!! A További szépet!! -
Már nemtudom, de egy autós kép volt kirakva...
De ha jól emlékszem akkor valami "felejánló" szöveg volt Írva. -
De mi volt a friendsbe írva?? Ha nem írod be, akkor tuti nem a tiéd.. -
köszönömszépen :) azt jelenti. -
mp_decals "0"
Ez a parancs hozzá.
Állítsátok erre:
mp_decals "1" -
Használsz FPS configot?
Mert ha igen akkor abban szokott ilyen parancs lenni hogy ne töltse be azaz ne mutassa a spray-eket. -
nekem nem warez és énse minden szerveren látom a spry-eket sőt van hogy csak a törtesek látják...
nemkell mindjárt mindenkit warezosnak nyílvánítani akinek valami baj van a játékkal, tökmindegy kinek mi baja te egyből beírod hogy warez... -
Az mi életem..? Én nem ezt írtam friendsbe.. :) -
Azé te vagy már egy paréj román geci.....
Semmi szükséged nincs rá mert így is van vagy 3 accod amin van CSS és elhalászod oylanok elől akik esetelg a warez helyet örültek volna neki.
Se pénz miatt nem voltál rászorulvav se egyéb okból, egyszerűen geci parasz vagy azokkal szemben akik értelmesen is felhasználhatták volna.
Habár régebben is megmutattad mennyire vagy az értelmi szint csúcsán de most ezt is űberelted.
Ja és mielőtt visszavágnál azzal hogy biztos nekem kellett volna azért írok ilyet....hát nem nyert elég nekem 1 acc is nem kell nekem ezer meg mideng gémnek külön ahogy csinálják a csaló gecik mert be vannak fosva ha elkapják őket akkor letiltják az egész accot pedig ez sem így van.
Én a helyedben kurvagyorsan felajánlanám valami karitatív célra hogy "rászorulóhoz" kerüljön és akkor talán valamelyes tisztázod magad.
Biztos van SG-n is ilyen mozgalom de ha nincs HWSW-n találsz.
-
warez -
htxvm.
-
Az autoexec.cfg filet elég a cfg mappába másolni! A config.cfg-t nem tudod módosítani! Indítsd újra a steamot és elvileg menni fog. Gugli a Te barátod is! Configokat illetve scripteket 1000+1 helyen találsz csak figyelj rá hogy source-hoz legyen, végül is max nem működik annyi!
ITT találsz parancsokat és scripteket de ez nem mind műxik source alatt!