73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Hogyne lehetne! Tudod MIKROFON és hangfal! 
A HLSS csak előre beállított hangokat tud! De manapság annyira elharapódzóban van hogy hamarosan valamiféle tiltás/korlátozás lesz a vége! -
Látom ti se unatkoztok :D -
Rainbow15 #67110 köszi -
olyat lehet hogy hangokat játszol be hlss-nevű progival
google segít van egy pár leírás magyarul hozzá.. -
Rainbow15 #67108 olyat lehet, hogy amit hallgatok media player-ben, azt bejátszani csében, és idegesíteni a többieket? -
Az utóbbi 5 hozzászólót cserélném Annácskára -
lár voot elkezdenem:( -
papírrepülőmet elcsrélném a világ összes pénzére -
tört Burnout Paradise-omat lecserélném Fender Stratocasterre gitárra (160ezer). -
nekem pont ezek vannak :) -
pacsteam accomat cserélem bármire!!! -
A4 -es papírlapomat cserélném hasonló típusú Audira. -
steeam accom cserélném olyanra amin van csé,dod,hl, mindenböl source. az enyémen van trackmania! -
ki az a barom aki cserél veled? -
mindenkién van 11 óra :)
1.6os acc 8 dollár. source 20 dollár. nem fognak cserélni. -
xHeDex #67097 nem értem a célzást -
"UT3-ból még 11 óra".... - váóóóó! Csak nem Steam-es vagy te is?! -
xHeDex #67095 Steam accom cserélném olyan acc-ra amin van szorsz.
Az enyémen van CS 1.6, CS:CZ, CS:CZ deleted scenes, Day of Defeat,Ricochet és UT3-ból még 11óra -
valahonnan -
még nem néztem utána ,de azt menüben be lehet állítani?vagy le lehet tölteni valahonnana? -
neked egy deathmatch mod kell akor...
-
sziasztok,ha csak botok ellen akarok játszani akkor hogy tudok saját mod-ot csinálni?(halál után instant ujraéledés ,végtelen pénz)előre kösz -
SzocsA #67090 amit írtam a laggproblémámról hogy felugrik a pingem az nem azért van mert lehet hogy melege van a TPlinknek?
vagy mert mercury tápom van és kicsit emeltem a procimat és van úgy mikor kifagy a CSS és kilép exe hibával fél óránként kicsit visszavettem a szorzót és jó lett!
és mégvalami sp3at felraktam! és a hállózati beállításoknál a speciális beállítások speciális ICPm nél a bejövő echo kérés engedélyezésén pipa van és nem tudom sehogy se kivenni! az miért van rata vagy kipipálva????
-
Én is így tudom -
kösz-kösz
-
olvasd el a főoldali cikket!
de amit mondasz azt már én is hallottam
az általam állított dolog is igaz, mert azt kinti ismerősök mesélték -
Sokat, Boldogot!
-
Én meg pont az ellenkezőjét hallottam a rádióban a múlt héten! "Tudós kutatók" bebizonyították hogy a gyerekkorban játszott FPS öldöklős lövöldözős játékok nincsnek ROSSZ hatással a későbbiekre. Sőt az fps-t neten játszó gyerkőcök együttműködő és helyzetfelismerő képessége sokkal jobb volt a muja rajzfilmnéző társaiknál! Így azt állították a lövöldözős játékok jó hatással vannak! -
HBD Lompos -
HBD -
Solo, nincs véletlen használaton kívüli Battlefield 2 accod?? -
nekem mar igen ,de nem tettem meg :D -
nekem még nem fordult meg a fejemben hogy lemenjek az utcára és lelőjek pár embert.... -
Főoldalon sry -
Pontossaban Németországból jött.
Ezt a nevet:Winnenden
sztem mindenki ismeri, mert ez ügy kapcsán merült fel, hogy betiltják az
FPS lövöldözős játékokat. És ha ez nekik sikerül akkor itt is ez lesz a vége!
Sok beszűkült nézőpontbol vizsgálódó ember ezt látja megoldásként!
Sg-n is lehet cikket olvasni róla: kezdőlapon
-
Köszönöm Szépen!

-
Neoncsoves #67076 BSZ!
BTW:
Miért van az h beirom a felh. nevem + jelszavam, loginra kattolok és ott marad az ablak nem jelentkezik be meg semmi -
Boldog születésnapot Lompi! -
Boldog szulinapot! -
Lompi X.: Felhívás érkezett, külfüldről! Miszerint, hogy a játék maga nem roszz és nem a játék tesz minket tömeggyilkossá.
Lompi X.: Számunkra csak egyfajta időtöltés és nem szadista s egyéb hajlamain kiélésére alkamas program. Nem képez bennünket kommandóssá és nem leszünk terminátorok sem.
Lompi X.: A lényeg, hogy legalább a héten tegyetek 1 X. jelzést a nevetek mellé, ha eggyetértetek!