73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
fateromnaka régi pénz gyüjteménye közöt akadtam rá mint régi pénz
-
a gépeden nem tudom mitöl laggol, de lanba attol laggolhat ha nem crosslink kábelt használtok -
köszi -
cpu controll nevű progi megoldja hogy mindkét mag dolgozzon! -
:D egyszer mar be kene baszni :D -
Ivászat???????? Tea meg kávé? Én málnát kérek majd és teljesen tiszta lesz a társaság. :D -
Borg #67188 Kellek én ahhoz?:D
Amúgy húsvét környékén, talán. Ha lesz pénzem elmenni egyáltalán. -
Hííí, ez szar ügy :S
Na mind1 akkor, azért kösz a válaszokat. -
Jah ertem. Mindegy en maradok a drehernel.
Mikor lesz megint SG ivaszat? :D -
Borg #67185 Mert? Az a proci egy kalap szar. És mivel a CSS nem támogatja a több magot, ezért még ennek is csak a felét használja ki... -
Hova fajul a vilag ?! :|
Akkor miylen proci kell? :D beszarok... Mar lassan ott tartunk ,hogy anyagilag nem eri meg cs-zni :D -
PunkZoli #67183 cl_smooth 1 :D -
Borg #67182 Vagy a legtriviálisabb válasz, hogy az a proci harmat gyenge hozzá. -
ne csak vírusírtót futass, azok nincsenek kihegyezve a ritka nehezen takarítható spyware-ekre, futtas le egy super anti spyware-t és egy anti-malware-t is -
Akkor passz. Vinyo hiba okozhat ilyet laggolast? Sztem elofordulhat. Vagy esteleg defragolni a cs:s-t? -
Hát nem hiszem, még elég friss a rendszer, és a vírusírtó is lefut hetente egyszer és eddig még sosem talált semmit. -
nem lehet ,hogy beneztel vmi spyware-t vagy virust? (volt mar ilyenem ,hogy lefogta a gepem teljesitmenyet) -
Manufacturer:
Acer
Processor:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6400 @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz
Memory:
3066MB RAM
Hard Drive:
235 GB Total
Video Card:
NVIDIA GeForce 9600M GT -
Borg #67176 Milyen gépen próbálod? -
Helló, mitől laggolhat a játék az internetkapcsolaton kívül? Mert már akkor is laggol, ha csinálok egy saját servert és BOTok nélkül csak szaladgálok rajta. Lefuttattam a stresstestet 100 FPS-t írt és ott nem volt lagg, meg a pingem is 30 körüli szokott lenni, és nem értem egyszerűen mitől van. Minden beállítás alapra van állítva (a *-os ra). Tegyem újra a játékot, vagy esetleg van alakinek jobb ötlete? -
WOLF3x6 #67174 Honnan tudom azt, hogy egy serverre fel lehet-e menni tort accal is vagy sem? Mert mikor en jatszottam eredetivel, haver torttel megprobalt feljonni es elvileg sikerult is. A [HUN]DEADCODE(R)Public Server-rol van szo, mit tudtok errol?
Nem warez miatt kerdezem, csak mert hogy mondtatok hogy tort serverken tobb a cheat, ezert szeretnem elkerulni ezeket. Elore is koszonom a segitseget! -
KRISis #67173 Rendben, köszönöm a segítséget. -
Felbontás vagy frissítési frekvencia a hiba.
Próbáld ki azt hogy a steam/steamapps/teneved/counterstrike/cstrike/cfg mappáól a config.cfg- filet töröld és utána indítod a gémet. -
Jóó de ő tudod milyen...
Nem kell foglalkozni vele és kész. -
KRISis #67170 Sziasztok!
Sajnos nálam hiba merült fel a játék elindításánál, a monitorom el kezd villogni, hogy Signal is Out of Range, szerintetek mi a teendő, mi lehet a hiba? -
amit nem értek miért :D hisz azt mondja nem akar 100k-t bukni... de ha bukja az accot és újat kell venni az megvan 40-ből... vagyis csak 40t bukik, nem? -
De ő az eredeti árukon számolja.
Nem a mostanin. -
Valve complete 30k
Race 07 6k
Dark Messiah 3k
:) 40k-ből megvan újra :D sőt... hülyeség... 40ből többet is kapsz :D pl. L4D, TF2, Ep2....
-
JAj de hülye vagyok Blue Shift. -
HL DM et minek számolod bele?
A HL BS az mi? -
nah nemis 100
akkormeg mit hazudozol itt ? -
HL1,hl1source,dark messiah,cs1.6,cs cz,cs:s,hl2,hl2ep1,race07,portal,TF classic,DOD,DOD:s,HL DM source,HL BS.
Ahogy számolgatom eredeti árukon ez közel 80k. -
Anyu meg a nyari melo.. na ,de ne legyen mar megen flem :) leccilecci :D -
Nemvagyok gazdag, hogy a 100 rongyos accomat elbaszam ilyen szarokkal:
2006 eleje óta van meg az acc..Ennyi.
Mindössze 3 év alatt 100 ezer csak játékra?????
Még, hogy nem gazdag!

-
Milyen igazad van. De a css-ben gerincet keresni? Sivatagban víztározó?
Tudom, hogy létezik de igen ritka. :D -
az oke. nem azt mondtam ,h nem. csak lehetett volna ertelmesebben is fogalmazni es kesz. mivel hazigazda vagyok nem azt kell neznem ,h ki milyen jogon ,hanem ,hogy milyen szavakkal es temaba illo-e. -
szerintem jogos volt a törölt hsz. -
ja -
Vegas #67156 de nem büdös :c
vagy te tudsz illatosat szarni? -
alattvalo spermium durvabb megfogalmazasban.
am tok jo ,mert tudjak ,h kitorlom ,de annak ellenre beirjak. ez kb olyan mintha vkinek a labtorlojere szarnek...idegesito ,mert fel kell torolni allandoan.