73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
baromsag volt ezekkel a mar 1.3 ban is agyonragott mapokat beletenni.. italy, dust2 :***. havannat sem birom..
militia, assault, jobb lenne.. -
tmate6 #5773 a végét
SteamInstallPath="elérési út"
SteamAppUser=a felhasználóneved
SteamUserPassphrase="a steaaccountodnak a jelszava"
-
tmate6 #5772 Jááááááj -
HIT Deathsasa #5771 Na akkor azt is ird le pontosan mit kell átirni a cfgben!
ugy ird le ahogy pontosan felrakod és megcsinálom és megy a game!
Ez nem igaz hogy ezzel ennyit kell szenvedni!eddig jo volt nem volt semmi most meg megáll a töltés 3/4 nél kicsit unalmas!!
Ird le légyszives köszönöm! -
tmate6 #5770 fogod felteszed a gémet, sima crack, olnine crack a steam accountot regelsz, átirod a steaapp.cfg ben a dolgokat, update1, 2, 3, 4, 5, patch beirod az accountot elment egy steamapp.cfg-t ha jol zom azt bemásolod a game gyökkönyvtárába és fölülírod -
LuciMC #5769 már átolvastam 1 párszor, de egy kicsit sokan keverika a ..art, ha érted mire gondolok! teljesen elvesztettem már a fonalat.
-
tmate6 #5768 Talán olvass vissza a kezdetektől, bztios megtalálod a megoldást -
tmate6 #5767 Off:
Ami nagyon elszomorított hogy Gody-nak nem tetszik a játék...
Pedig jó lenne, ha a Gody Lan már erről a játékról szólna :)
Mert akkorra mire a kezdők is felfedezik viszonylag jól játszok majd és akár klánom is lehetne...
És akkor majd beneveztem volna, egy próbát megért volna, főleg hogy itt van helyben
Nah mind1, elkéne látogatni a User's-be szétnézni
On -
LuciMC #5766 Valaki mostmár tényleg leírhatná normálisan, hogy hogy a p...ába kell normálisan feltelepíteni ezt a
lődözös játékot, mert én már mindent megpróbáltam
! 

-
tmate6 #5765 Mondjuk én tom, hogy utálom azokat a mapokat amelyikeket nem ismerem és amelyek sötétek (kivétel az aztec) -
sztem 9000-et megér úgy, hogy már most tudni vagy 50 módról, és ebből ha csak 10 király lesz... -
FLeK0 #5763 Dolgozz, egy het alatt mcdonalds wctisztitasbol is osszejon a HL2-re. -
ZsirosKenyer #5762 no cash baze!
vki segithetne -
én meg szeretem őket :)
nyugi jönnek a mappok, az SDknak hála meg jönnek majd csőstöl a custom-ök... -
tmate6 #5760 Én meg már a hivatalos mapokat szeretném, mert ez amúgyis nagy baklövés volt hogy pl. nem az infernot meg a nuke-t adták ki először hanem a havanna-t meg a piranesi-t, mert én személyszerint imádom az infernot meg a nuket de utálom a havannat meg a piranesit -
megjelenés után lesznek, én speciel ha veszek egy gémet, akkor dobozbát is szertném :)
letölteni ingyen is lehet majd nem csak a Steamről :) -
tmate6 #5758 Ez az övéké -
FECTS #5757 Nem kell. Vedd meg az eredetit! -
ZsirosKenyer #5756 na felraktam ag ame-t ahogy le volt irva lejjebb..emporio 5-t is raraktam meg azt a patch.exe-t es vmi steam validation a baja! vki elmondhatna mivan mert kezdek kiakadni..faszert kellennyit szenvedni h jatszahhask -
HIT Deathsasa #5755 Gyerekek itt valami nagy gáz van ezzel az 5 ös updateval!
Letöröltem a játékot felraktam és meg patcheltem!
és most csak 3/4 ig tölti be a servert és kész!
Eddig nem csinált ilyet!Már mindenhogy probáltam!Segitsetek ha lehet!
Kösz! -
FECTS #5754 Miért nem a saját klánotok url-jét adtad meg? -
Borg #5753 Másrészt SP2-es XP-ben aligha van már a régi RPC exploit, hátmég blaster vírus... -
FLeK0 #5752 Szerintem egy ilyen jellegu problemat az a partizezer ember reg szova tette volna aki hasznalja. -
r0hamkuka #5751 Fleko: Felraktam a Xfire progit es meg 2 haverom. Mindenkinek volt tuzfala +sp2. Kiengedtuk a progit netre,majd mind a 3an Blaster jellegu virust kaptunk. RPCs hiba + visszaszamolas es utanna gep kikapcs. Ez valami kurv@ nagy veletlen v. lehet hogy ez a progi a bunos?? -
radical #5750 A start.cmd tartalmát becopyzná valaki ide? Előreiskösz! -
MinIM3 #5749 na lejatszottunk elsö warunkat a sphere http://www.sphere.hu/
klannal. Eleg jo hangulat volt de sajna kikaptunk.
Igaz ez az elso warunk, az MPa clannal ahoz kéoest jol jatszottunk.
-
azt vettem meg a steam-en.
akkor mi van?
várjak, amíg azok jönnek a serverekre, akik velem együtt megvették, nem lopták.....
ok. -
thoomasz #5747 sikerült,
vagyis nekem is mindenféle hibaüzit adott,
a megoldás (nálam) kétféle patch.exe van, és
a 20480-as méretűvel mennie kell... -
tmate6 #5746 az vagy, inkább vetted volna meg a rendes HL2-es bronz csomagot
(ha kijön) -
3 napja nem játszottam
hát nem vagyok hanyattdőlve a magyar serverektől:
a legtöbb üres.
SGC nincs frissítve.
Obinet tele idegenekkel, főleg németekkel, akik mikrofonon pofáznak...
egy csomó HUN meg nem válaszol...
én vagyok a barom, hogy megvettem (steam)? -
fakanal #5744 nekem sem megy meg mindig pedig joparszor raktam:D
-
LuciMC #5743 Az miért van, ha felrakom az 5-ös javítást el sem indúl a játék! Sőt kapok 2 hiba üzenetet
!!! Mi lehet a gond? Már mindent megpróbáltam
:(
-
tmate6 #5742 :((((((((( mikorra várható [pontos dátumot kér :) ] -
NeOhu #5741 Lenne egy problémám, felraktam az update5-öt és indításkor ezt írja ki : az eljárás belépési pontja (_f) nem találhato a dll-ben (steam dll) , majd ezt "unable to load filessystem_steam.dll"
Valaki tud segíteni?
-
FLeK0 #5740 Meg nem, csak arrebbraktak a gepet. -
Én nem mertem kezdőlapomnak beállítani, mert akkor konzultálnom kellene a pszhiológusommal.
Lehet hogy így is .

-
tmate6 #5738 lehet, (jó lenne) én is gondolkodtam hogy miért nem megy mert ugye egybol észre vettem mivel az a kezdőlapom -
Indul a CSHU v3 ? :)
(csak mert nem megy megint az oldal :) -
amikor elindul ne x-eld ki és ugy indisd a servert majd játék közben esc és ott lesz! -
miért nincs konzolom játék közben??
Valaki segítsen