73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Beam
    pont mikor letöltöttem az Alpha féle CS:S-t akkot kell frissíteni yes come on
  • Lamik
    hát én tegnap még a 6-ossal toltam
  • tmate6
    hát gondolom arra vártok
  • Lamik
    emporio mellik 8-as?
  • tmate6
    A válaszunk: Új frissítés van, ilyenkor várni kell az új emperio update-re, ti várjatok arra én meg várok az eredetimre amit mára ígértek
  • Lamik
    na nagy arcok lenne egy kérdésem az imént leírtam mi a baj #7615
    előfordulhat hogy újabb steam kell?
  • tmate6
    Nehogy aszidd hogy elkezdünk sírni mert nem leszel itt....
  • juhi01
    de azért is lámázunk mert kezdő vagy és nemvagyképes a faqra kattintani vagy használni azt az istenverte keresőt és biztos találnál valamit ahelyett h itt kérdezgeted
  • Vizsi
    na csövi emberek, lépek is innen ...:DD
  • nenad
    fasza dolgokat javitottak, pont ma akartam egy kicsit nyomni geco hosszu melos het utan.
  • Vizsi
    jo bocsánat oksotojások, csak nem értem mi a *****é kell lámázni....kezdö vok...amugy meg cod player...megnéznélek ott titeket:)
  • Beam
    Vizsi te nagyondurva tag vagy :D kattints a FAQ linkjére és ott le van írva minden, vagy tedd azt amit innen nagyon sokan csinálunk és olvasd végig a fórumot, ha nemis az elejétől.
  • juhi01
    google meg ilyenek!tudod keresőőőőő
  • Lamik
    bazzeg...megint szar a CS
    most vmi ilyesmit ír ki #ServerBrowser_ClientOutOfDate
    ilyenkor mi a teendő?új steam kell?
    pls help
  • tmate6
    FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ

• Vizsi
    thx, és ezeket szerinted honnan tudom letölteni?
  • juhi01
    de nemigazt te láma kezdő amatőr szted mi a ****nak vann a fag az olyan lámáknak mint te!!!!
  • juhi01
    upd 5 upd 6 upd 7 netpatch vagymi meg nemtom.... meg lassan sztem az upd8-at
  • Vizsi
    Szarok a büntetö pontjaidra....hülyegyerek meg max te vagy...egyszerü kérdést tettem fel, MOST jelenleg mit kell letöltenem?
  • Vizsi
    Akkor legalább csak annyit mondjatok meg h mit kell letöltenem h tudjak játszani a servereken?
  • k9duli
    Vizsi most magadba biztos azt gondolod hogy mekkora parsztok vagyunk.CSak akkó most elmondok neked valamit FAQ ITT kattint és olvas te istenverte hülyegyerek ezzel kezdődik a fórum.FAQ,FAQ,FAQ,FAQ,FAQ,FAQ,FAQ.REmélem a büntető pontok csak úgy repkednek.
  • fenixke
    detto
  • Beam
    Valaki tudna mondani pár szervert ami még nem állt át? Elveimmel ellentétben lehet hogy megveszem eredetiben :P
  • woody
    van olyan source amelyhez nem kő net,szóva olyasmi mint a 1.5
  • Vizsi
    Köszönöm szépen a segitséget! Még egyszer elmondom a gyenge elméjüek kedvéért! Most szeretnék elkezdeni cs-zni, és csak segitséget akartam kérni! De akkor köszönöm szépen! Asse tudom nagyokos mit frissitettek, egyenlöre csak a cs source van fent semmilyen protokol, semmi....ebben akartam segitséget kérni
    ,|,,
  • Phoenix007
    Hát kedvenc-gyanús, csak én még nem tudtam kiismerni magam rajta. A régi prodigy-n nem sokat jáccottam.
  • k9duli
    Jesszus úristen amikor bajvan a frissítés miatt akkor a lámák száma úgy megnövekszik ezen a fórumon,hogy tényleg már csak az öngyilkosság segíthet.
    -Amúgy mennyire jó a prodigy valakinek már a kedvence lett?
  • fenixke
    akkor hogy hogy ment eddig e nélkül nekem ?
  • FECTS
    A tegnapi frissítéshez mikorra várható emporio válasza?
  • juhi01
    áááááááá lllllááááámmmááááákkk
  • Vizsi
    A 7es protokol megvan, csak egyszerüen nem birom telepiteni...:) mit kell megadni directorynak? bármit megadtam eddig vmi gcf fájlt hiányolt! Meg evvel a patchel jött még vmi ilyesmi is: csinstaller....elinditottam most még a game sem indul:D
  • Vizsi
    Ok rendben, csak nekem most nincsen fent semmilyen update, és nem tudok egyetlen egy serverre sem felmenni! :( vki tudna nekem segiteni mit és honnan töltsek le?
  • osbebei
    Persze hogy nem megy, mert ez már nagyon régi update, vmikor dec elejéről. Mi most már a #8-as emporio updatet várjuk.
  • fenixke
    .... nekem nem megy ezzel a patchel amit irtam de azért probájja ki aki tudja :D
  • Vizsi
    Sziasztok!

Hogyan kell a Sourcohoz a 7es patchet feldobni? Elinditom, és ott kér vmi directoryt, megadtam elöször a source mappát, nem volt jo, aztán a steam mappáját,assem volt jo...hiányol vmi *.gcf fájlt ! Megprobáltam ugyis h megadom a cstrike.exe pontos elérési utját, nem müködött :( Légyszives segitsetek! elöre is thx
  • VipJoco
    Jó lenne!
    De miért?
    Én nem láttam semeik hozzászólásban!
    És azt nem tudom elképzelni hogy magától frrisitene! Föleg egy nem eredeti jelszóval meg felhasználónévvel!
    Egyszerübb lenne neked is egy linket beírni ha tudsz és nem az öngyikoságon gondolkozni!
  • fenixke
    http://www.steam-omg.atw.hu/Counter-Strike_Source_UPDATES_7-EMPORiO.rar

hajrá skacok remélem menni fog.... ha esetleg ez nem ujdonság akkor ne szedjétek le a fejem :D
  • tmate6
    Sztem most fogom főbe lőni magam
  • VipJoco
    Honnan tudom leszedni az új steamet?
  • Phoenix007
    >és kb. hány ilyen update lesz?

Hát gyanús, hogy egy-két hetente frissítenek. Aztán meg jön a kínlódás az ápdétekkel...