73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • juhi01
    nekem is errroros!sajna...csak 2 obinetes szervervan?azok működnek most?
  • k9duli
    köszönet:
    Godfather
    tmk
    Borg
  • Zsoltika 007
    Hát nekem nem annyira lényegtelen...
  • Borg
    Gondolom az updateből kifelejtették a pálya textúráit... vagy csak rossz helyre pakolja őket. Végülis lényegtelen részlet :DD
  • Borg
    Vagy amit Phoenix írt, vagy egyszerűen copypastevel beszúrod egy új photoshop dokumentumba. Azt az újat meg úgy állítod be, hogy alapból transzparens legyen a háttere.
    Ekkor a fehér színt eltűntetve máris csak a transzparens marad.
  • nenad
    mukodik csak a prodigy nem, engem az meg nem zavar.
  • LSC
  • crash
    Leszedtem ezt a verziot..Counter-Strike_Source_UPDATES_8.rar
    belep meg minden de a prodigy palya televan error felirattal meg textura nelkuli falakkal....tud vki vmit mondani...
  • tmk
    sorry, igy akartam

http://homepage.ntlworld.com/craigweb2k/Spray_Tut/
  • tmk
    http://homepage.ntlworld.com/craigweb2k/Spray_Tut/

egyébként a fehér szin látszik át, a fekete takar
    ja és még valami, nekem pl kénézgetőkben megjelenitette az egész képet hiába volt jó az alpha csatorna viszont cs nem jelenitett meg mindent.
    jpg-nél nem működik, szal tényleg tga legyen az a tga
  • Jürgen
    Csak szólok, hogy tegnap még a 6-os update-val játszottam, szal nem lehet olyan tök régi....
  • Phoenix007
    Öregem, meg ne vedd már a Photoshop bibliát egy CSS spraylogó miatt! Na figyejj: csinálsz egy 256x256-os targát, aztán ahol a layerek vannak, ott lesz egy másik fül channels felirattal. Itt van alapból 3+1 darab, azokat nem buzerálod, hanem alul a create new channel ikonnal (kis négyzetalakú valami, mintha egy lap lenne, és be van hajtva a sarka) csinálsz egy új channelt, ez lesz automatikusan az alpha csatorna. Ezen ugyanúgy tudsz rajzolgatni, mint egy layeren, de csak fekete-fehérben. Tehát visszakapcsolsz a képre, amit vagdalni akarsz, kijelölöd azt a részt, amit körbe akarsz vágni, megint átkapcsolsz az alpha csatornára, a kijelölést inverzbe teszed (Shift+Ctrl+I) és kitöltöd fehérrel. Ami az alpha csatornán fehér, az a végeredményben nem lesz látható, az lesz levágva. Elmented ugye tga formátumban, és kész. Na ennyi. (Lehet, hogy fordítva van, és az alfán a fekete a kivágott rész, de ez már csak részletkérdés.)
  • k9duli
    Borg vagy valaki más segítségét szeretném kérni.#3489-es üzenetedben ezt montad "Egyszerűen photoshopba betölt, a fehér szint kijelöltem transparentnek, majd save as tga ujbol".Na én photoshop 6.0 dolgozom és nagyon sokat szenvedtem de a fehér szín csak nem tünik el.
    -A fehér színt kijelölöm(magic wand tool(W).
    -Na utána én csak egy lehetőséget látok a transparentnél(belemegyek a helpbe és export transparent image).
    -ÉS itt három lehetőség között válaszhatok
    1*My image is on a transparent background
    2*I have selected the area to be made transparent
    3*I need to select the area to be made
    A Kettest választom és utána mentem .tga 32bit.
    Tehát én csak ezt a export transparent lehetőséget látom lehet a photoshop 6.0 miatt.Te meg csak lehet,(kijelölt fehér rész után) rányomtál egy transparent című ikonra azt kész és mentetted.
    Ha valamit elnéztem vagy rosszúl csináltam akkor szóljatok.
    Vagy szerezzem be a photoshop 7.0 vagy valami mást mert ott könnyű?
    használható információhoz nem jutottam amit linknek (tutorials)megattatok az már nem jön be.A googlén is utána kerestem de ott sincs semmi.ja de van egy könyv amit ha megveszek 6000FT akó lesz megoldás phf.
  • Mr.Grent
    De nemazé mer teccett, hanem mer ocsó vót meg meg kellett a szerverek miatt
  • SGYEMSZTSZ
    Nekem van basszameg
  • juhi01
    hehe nincs nekem holnap suli!!
    ON
    minden szerveren új update kell?az obineteseken is?ha nincsfent update nemlátom mennyien vanak fent valahol?
  • VipJoco
    © Robeast

El tudlak téged érni msn-en? Vagy ha gépközelben leszel lépj már be hozzám: [email protected]
  • VipJoco
    Mi ez a sok error az új páján? Nekem nem jön be az errorok végett! Lehet ellen valamit tenni?

Mennyi is eredetiben a game? De csak az alap!
  • Evogordon
    De mostmár megyek csicsikálni mert holnap is suli :((
  • Evogordon
    hát igen pont most jöttem vissza egy nyereségből. Lehet hohy nem a terrorok nyertek de 1. lettem a csapatnál

• LSC
    nekem működik
  • LSC
    na hagyok mást is szóhoz jutni PEACE:)
  • r0hamkuka
    Csak szolok, h mar a 8as update-re varunk. A 7es mar tok regi.
    Van valakinek ezzel> bit-emp-ind-css_upd8-UNSTABLE.rar tapasztalata?
  • LSC
    játsza itt az agya helyét azt olyan heccsotot kapna egy műjátékostól hogy csak füstöl. Veri itt a nyálát mert ő kiadhat 10k-t azonnal. Én előbb szeretem megismerni a gamét mielőtt kifizetem. Sof2-vel 1.5 évig toltam mielőtt megvettem:)
  • LSC
    te soha nem játszottál tört CS-vel haggyadmá ennél nagyom műmájer szöveg nincs.
  • LSC
    Úristen.
  • LSC
    nekem jó
  • Jürgen
    Ez a 7-es update műxik vkinek? Mert én felraktam, de változatlanul ugyanazt írja ki.
  • Borg
    Mindenen nem tud segíteni. Főleg az ilyen turbulensen változó kérdésekben, mint a warez frissítései. Pont ezért került oda a mondat, hogy a warezzal kapcsolatban amire ott nincs válasz, annak inkább járjon utána maga mindenki. Elkerülendő az olyan típusú szpem áradatot, mint ami az előző 3-4 oldalon látható...
  • tehen_m
    Kár hogy itt még a faq se segít :/
  • Borg
    Btw, aki a bannert csinálta: Lehet, hogy valami szöveggel nyomatékosítani kellene, hogy rákkatintva bejön a FAQ... (mint a HL2 topiknál).
  • tehen_m
    Nekem is ezt írja ki.
  • Borg
    Egyelőre ez van. Tekintheted tesztüzemnek is, ha kiforrják magukat a dolgok, a szabályok végleges formát öltenek, akkor kikerül majd a fórum-főoldalra is.
  • antijedi
    de pedig arra kell...
  • tehen_m
    Oké hogy nem itt kell kitárgyalni (máshol meg bannolnak) de szerintem nem topikra kellene hivatkozni!
  • Borg
    Az általánosban ki van emelve az ide vonatkozó topik.
    És a téma kitárgyalására nem a CS:S topik szolgál.
  • tehen_m
    És mi az?
  • tehen_m
    Én a Fórum menü ben nem látok a büntipontokkal kapcsolatban SEMMIt nem látok. (Fogy x,y fórumban mit írtak az meg nem érdekel...)
    Szóval mihez kell tartani magát az embernek? (max csak ez van:Hozzászólások törlése:-és az ezt kiváltó okok.)
  • antijedi
    most végre van a pontoknak valami látható és érezhető haszna is :D
  • Borg
    Nem, most gondolkodnod kellene a dolgokon egy hétig. Aztán majd visszajöhetsz.