73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Igen, én is így érzem. Ma még megcsinálom ok?
-
Borg #7909 Alpha: Szerintem emeld ki jobban a faqban azt a bizonyos kettő sort... lehet hogy képírással is ki kéne tenni, mert egyre inkább úgy érzem, hogy itt egyesek olvasni sem tudnak. -
Lámák!!! Olvassatk már lagalább vissza!!! 

-
Vazz lem tudsz visszaolvasni?! -
DoNLeoN #7906 Az az unstable hol van?????????????????????!!!!!!!!!!! -
Küld már el léci az oldalt ahonnan te szedted le. -
én nnem értem mit szenvedtek ami be lett rakva valami unstable az tökéletesen működik -
Vizsi #7903 Sziasztok!
Elnézést szeretnék kérni h tegnap olyan mogorván (hülyén) viselkedtem! Elolvastam a FAQot, csak azt nem értem pontosan, h elöször fel kell tenni az 5ös updatet, megcsinálni a leirtakat (ez megy is) és akkor azután a 7es update? Mert én most telepitettem frissen a sourcot (luzifer féle) és még nincsen fent semmi! Kérlek segitsetek h honnan töltsem le a most aktuális updatet, amivel tudok csatlakozni a serverekhez?! Elöre is köszönöm!
-
Miért van több 8-as updare? -
DoNLeoN #7901 Honnan töltöd ???
-
Most töltöm a 3. féle Update-t, majd meglátjuk jó-e.
-
DoNLeoN #7899 Köszönöm, ez mikorra várható szerinted?
Amásik kettővel mi a probléma, mert nekem ideiglenesen lehet joh lenne.. Az járható út, hogy felrakom valamelyik instabil változatot, aztán az emporiosat?
Azt a kettőt azért linkelnéd pls?
-
DoNLeoN #7898 Köszönöm, ez mikorra várható szerinted?
Amásik kettővel mi a probléma, mert nekem ideiglenesen lehet joh lenne.. Az járható út, hogy felrakom valamelyik instabil változatot, aztán az emporiosat?
Azt a kettőt azért linkelnéd pls?
-
Nem töltöttem még fel, mivel van 2 fajta 8-as frissítés és ma kipróbáltam, de egyik sem akar teljesen működni, szóval várni kell az Eprios update-re! -
DoNLeoN #7896 Nézd, azt irtad, hogy a FAQ-ban linkeled, ahova feltöltöd.. Ott nincs.. A Loki Torrentes megt nem is tuti hogy jó, meg működik. Tehát valaki linkelne pls egy címet, ahol van update 8 crack? -
r0hamkuka #7895 Igen, mert a 7-est nem volt kritikus felrakni azaz ha nem raktad fel attol meg siman ment a CSS. Kiadas datuma 1ebkent> 03-12-2004
Bocsi ha "kioktato"-nak hangzott az uzenetem en csak segiteni akartam. -
Látom errefelé a visszaolvasás luxus!
-
Ha nem ide tartozik, akkor miért írod csak azért is ide?! 

Újjabb büntetőpont
-
Igazad van, de ez oda-vissza működik. Pl. Te is találkozhatsz egy már legyengült ellennel, akit épp üldöz v.ki, ha meg jön szembe még jó hogy lelövöd :) Ettől függetlenül a damage-s plussz sort én is jó ötletnek tartom. -
DoNLeoN #7891 8-as Update-hez van már crack??? Linket is pls.!
üdv, Leon
-
Perba #7890 Hali!Ez nem ide tartozik,de miért van az hogy az ATW-s warez oldalakra mindig azt irja hogy tiltott oldal? -
ezt még nem tapasztaltam de lehet. -
Borg #7888 Ez NÉHÁNY esetben lehet reális. Ugyanis pl az AK olyan, hogyha folyamatosan nyomod, akkor elhord egyik irányba. Tehát pl a bal oldalára kell tartanod az ürgének, mert ha nyomod folyamatosan, akkor jobbra visz el. Ha csak rajta tartod a célkeresztet az ellenségen, és lőssz mint az őrült, akkor akár az összes is mellémehet. AKÁR. Sajnos.
Mert IRL valszeg legalább az első pár golyó eltalálná. Szal tökéletesnek nem mondható a rendszer még, de a bevitt damage alapján való pontozás sokkal inkább fair lenne. -
Nagyon jó ötlet és nagyon igaz amit mondasz.Számtalanszór tapasztaltam én is hogy annyira legyengítettem az ellenséget hogy már a flash gránát megölné
és akkor egy nagymellű ráfingik egyet és meghal.
-
ja és a pingekre vagy lagra se foghatom... -
Ami engem még zavar, amikor szemtől szembe állok valakivel és lőjük egymást olyan 2-3 másodpercig (mer mondjuk mindketten bebénázunk, vagy ilyesmi...), és mondjuk lelő, ezután megnézem az életét és 100 maradt neki...pedig az nem igaz hogy egyszer se találtam volna el... -
és akkor mi lenne amikor 0 találatból ír 260 damage-et?
Az elgondolásod nem lenne rossz, de amíg ilyen elszámolásokat (mi másnak nevezzem) csinál a játék, addig ez elég kivitelezhetetlen volna -
Borg #7883 Ja, ez így van sajnos. Néha elfelejti hozzáadni a fraget. De ez valóban a kisebbik gond, a nagyobbik az, ha például kirusholok, és pumpgunnal 99HP-t leszedek egy ellenségről, utána meg jön a mazsola utánam szépen a hátam mögöt elrejtőzve, és 1 golyóval leszedi, ő kapja a fraget. Aztán veri a mellét ha felül van a listában.
Szerintem sokkal jobb lenne, a bevitt damage alapján rendezne a scoreboard. Tuti meg lehet oldani valahogy, mert ugye a console is irja, hogy az adott lövéssel hány damaget vittél be / kaptál be. Ezt kellene átvinni a scoreboardra is, legalább 1 plusz oszlop képében. Tehát pl ki lenne irva, hogy a map során az összes bevitt találat ennyi és ennyi damage. -
akkor én is leszedem -
lehet erőltetni az elindítást volt amikor harmadikra mondjuk bejön a css de olyan trükköt is csinálhatsz hogy rámész a steam ikonra azt elindítod azt majd lehelyezed a tálcára volt amikor csak ez segített (érdekes).DE a legtöbb megoldást az nyujtotta ha ujra indítottam a gépem. -
LOL mi volt itt, öröm visszaolvasni!:DDD -
na figyi nálam ez rendszeres probléma mondom a megoldást. -
Egy olyan észrevételem lenne amit gondolom más is észrevett már hogy van amikor nem kapom meg a fraget a score-ban.A játék kijelzi hogy lelőttem de a score-ban nics pont.Vagy a score nem azt jelentené hogy frag és akkor 1 pont.Vagy éppen minusz ha havert ölök meg.
Másik hogy látom hogy néhányan arra verik hogy elsők lettek a pontlistán,
de ebből azért nem az következik hogy ők is a legjobbak azon a pályán.Mert tegyük fel hogy olyan szerencsések voltak hogy minden áldozatnak csak a hátát látta, vagy az ellenségek közűl csak a leggyengébekkel találkozott nem az ottani lista veetővel.Ezzel nem azt akarom mondani hogy lehet hogy jobb a lista utolsó mint az első helyezett,hanem monjuk aki csak pár fraggel van elmaradva az elsőtől az lehet hogy jobban dolgozott(nehezebb feladat hárult rá,ő nem csak az ellenség hátát látta, hanem keményen felvette a harcot és nem csak lámákkal találkozott,nem kempelt állandóan).Meg hát ez csapat játék nem annyira fontos az a lista elsőség, a lényeg hogy ct vagy terror nyert e. -
EHE BAZZ MEGCSINÁLTAM :D A 8. update-t újból tettem és ment is a game -
De tegnap bezzeg indúlt a játék még játszottam is vele. -
amúgy a hiba az hogy nem indul be az a steam engine időben :(
me kiírja hogy Starting steam engine . . . és utána kiírja a hibát rá 10mp re -- Steam engine running -- :((((((( -
nekem is ezt írja de még a 6 os javítással :(
Vki Help PLS -
Tegnap még nem volt ilyen hibám amikor feltettem a 8. javítást. Mi lehet ez? Másnak is ezt írja ki?
-
counter strike 8 update 8 final massacre all maps ok is létezik.
de ez nem emporio igy hát ettől is félek,lehet hogy még várok.
de ha valaki már ideges az tőltse -
Töltöm felfelé a 8-as Update-t! Majd a linket a FAQ-ba belerakom.