73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
HoTDoG #8299 http://wandoo.try.hu
Nekem max sebességgel leszedte. -
Borg #8298 Hát, ezt már magadnak kell megoldani. De asszem a provisionhoz is volt link már. -
Nem tudom sehonnan...
Csak a DVD, 4cd-s Vengeanceokat, illetve az emporiosat. -
Borg #8296 Hát akkor hajrá, töltsd le. -
Hát az nincs meg nekem... Csak az emporios. -
Borg #8294 Hát gyaluld le a vengeancet, aztán tedd fel a provisionost. -
megnéztem a proviison féle patchet, és teljesen máshol vannak a dolgok, mint a DVD-s verzióban. Úgyhogy nem lehet csak így simán felülírni :( -
De a provision féléket simán felrakhatom a vengeanceosra? Egyrészt tök más a könyvtár szerkezete, másrészt meg nem tudom, hogy mennyire lesz kompatibilis.
Jó lenne, ha a faqban a vengeance-féle dvd verzió is meglenne említve :( -
Borg #8291 Ha a vengeance nem megy, próbáld a provisionokkal. Azokhoz van leirás a faq-banm, illetve visszább a topikban. -
Erre, légyszi gyógyírt! -
Borg #8289 Nem kell aggódni, de asszem hamarosan lesz itt egy házigazda is. Sokszor nem győzöm már. -
húú figyelj oda Borg, mert pár perc alatt itt elszabadul a pokol!!! -
tmate6 #8287 Volt ám dolgod :'( -
Borg #8286 Passzegh, pár percig nem figyel ide az ember... -
Borg #8285 Hát öregem nem akarok őszinte lenni veled inkább.
Ha egy könyvtárat úgy ahogy van felülírsz, akkor attól nem tűnnek el azok a fileok belőle, amelyekből nincs újabb.
De inkább nem is folytasd ezt a témát itt. -
Mat #8284 Alapvető számtech kérdés? Akkor szerinted miért volt az még asszem a 6-os update-nál, hogy a könyvtárat ugy ahogy van felulirtam és csak azok a fileok maradtak benne, amik az update-elt könyvtárban voltak! Tehát a régebbi file-ok törlődtek! Szal ezért kérdeztem meg pont! -
Borg #8283 Alapvető számítástechnikai kérdés, ugye.
Ha könyvtárastul irsz felül valamit, akkor a benne lévő fileok felüliródnak, de amiből a forrásnál nincs, az még attól nem törlődik. Tehát megmarad a régi, és csak azokat irja felül, amelyekből van újabb.
Szal pont ezaz, amit ugye nem itt kellene kitárgyalni. -
Mat #8281 Kérdés: letöltöttem a 8 as update-ot. kicsomagolva 560 mega. Most akkor pl van egy BIN nevű könyvtár azt úgy ahogy van másoljam át (irjam felüla régit), vagy csak a filokat másoljam át és úgy irjam felul. Tehát tartalmazza az Update a nem frissitett file-okat is a BIN könyvtárból? Ez lenne a kérdésem. Nem tudom, hogy megértette-e valaki. :) Remélem. -
nem, korábban már probálták páran
-
ugyanmár ... egy játék topikjában miért kellene témának lennie, pl h hogyan kell kitömöriteni egy .rar arhivot??? :( -
Counter.Strike.Source-Update.8-MaSaCrE
Counter-Strike Source Updates 8-IND
ezek jók? -
Szeretnék csinálni egy frag-moviet, ehez kérnék egy kis segítséget.
A "racord valami.dem" megy, fel is veszi amit csináltam, mert utání ugyanigy a playdemo-val le lehet játszani, de a régi CS-ben megszokott viewdemo nincs értelmezve, helyette megtaláltam az "editdemo" parancsot amire viszont kidob a játék asztalra, a játékot meg bezárja...
Van esetleg valami más módszer a .dem kiterjesztésű file-ok átkonvertálására valami más video kiterjesztésre? -
tmate6 #8274 Van itt olyan akinek megvan az eredeti és vája a Source SDK-t mert szeretnék 1 MOD-ot csinálni (mivel a Hammert már 1.5 óta vágom) DE a mod készítéshez nem nagyon értek így elkélne egy kis segítség -
tmate6 #8273 Teljes mértékben igazad van! -
akkor minek van a FAQ?
mag amúgy is, a warez téma már ki lett vesézve párszor itt a topikban is. -
Gobok #8271 Szerintem meg mindkettőre de mind1 -
Borg #8270 A CS:S játékhoz. És nem az IQ-fighterek oktatására. -
Gobok #8269 Lehet, hogy kétségek merülnek fel itt-ott, de azt senki sem várhatja el, hogy a CS:S topik közönsége lássa el az alapvető számítástechnikai tudással is.
Márpedig az almák többsége ezek hiányában próbál installálni, feltörni, stb stb. Ezeknek nem megy. Akinek csak kis sütnivalója van, és konyit valamit a számítógéphez, máris meg tudja oldani magától. Vagy azért, mert rendelkezik egy alapvető IQ szinttel, vagy azért, mert nem lusta MAGA UTÁNAJÁRNI. ---------
Há bazzeg akkor mi a faxnak van a topik?????? Kérdem én
-
Borg #8268 Lehet, hogy kétségek merülnek fel itt-ott, de azt senki sem várhatja el, hogy a CS:S topik közönsége lássa el az alapvető számítástechnikai tudással is.
Márpedig az almák többsége ezek hiányában próbál installálni, feltörni, stb stb. Ezeknek nem megy. Akinek csak kis sütnivalója van, és konyit valamit a számítógéphez, máris meg tudja oldani magától. Vagy azért, mert rendelkezik egy alapvető IQ szinttel, vagy azért, mert nem lusta MAGA UTÁNAJÁRNI.
Magyarán itt továbbra is az az elv marad érvényben, hogy VISSZAOLVASNI, és ha nincs megoldás a gondodra, magad UTÁNAJÁRNI. -
Borg #8267 Nyugodt lehetsz, hogy nem ezért kapta. -
sztem le volt irva jol is, bár tény, h volt elég kavarás :) - ezért van FAQ ;)
amugy promival mostanában én nem találkoztam, de mivel már a CSS megjelenése utáni első napokban is tizből tizszer ő nyirt ki, felteszem nem csiter, mivel akkor még nem volt csít :D gondolom azota csak nem játszik rosszabbul ...
-
Hi!
Vengeance féle DVD verzióm van. Felraktam, megcsináltam mindent, ami az nfoban volt, majd felraktam a protocol 7 patchet, rá a Hl2 deathmatch addont, majd a 3 és 4-es patcheket is, persze mindenhol gondosan végigcsináltam az utosaításokat, amik az nfoban voltak.
Probléma a következő: Mikor csatlakozni szeretnék egy szerverhez (legyen az magyar vagy külföldi), nem enged be, mert azt írja ki, hogy nem jó a verzióm. :( Mi a francot csináljak? Már vagy 3x újra csináltam az egészet, de nem megy. -
asztmondom gyerekek warriors és -mindenkit leszopatok :)
-
nekem csak interneten nem megy -
Nemfontos megy a cs! -
Látom lassan leírja mindenki hogy hogyan bírta működésre a CSS-ét! :) -
vki a 8. updatehez tudna linkelni egy online cracket? mert itt olvasgattam vissza de linket nem talaltam, ha megis ottvan akkor sry! -
HoTDoG #8258 Valamelyik torrentes oldalon olvastam, h az Empiro = PROVISION.
Érthető tehát, h nincs több emporio-s update.
Ajánlom, h szedjétek le a Collector's Edition-t, messze nem olyan körülményes mint a többi, meg mostmár úgyis ehhez fognak updateket kiadni. -
Mat #8257 Ez így van! -
Opá msot veszem észre nekem 2 updatem van,ami lehet műxik bár tegnap nem működött mert leszedtem az sp2őt oszt megborult a gép.Mára ujratettem a winfost lehet így működik:S