73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Szega87
    A boltba olcsóbb a bontatlan :)
  • sambauer
    Sziasztok ! Remélem nem para ha közlök egy ajánlatot. Steam Account eladó, Counter Strike Source DVD-s tokos software-el. Az accounton a CS: Source mellett a Day of Defeat: Source illetve a Half Life 2 Death Match is szerepel. Személyes átvétel pesten lehetséges, illetve mailban is küldhetem a kódot átutalás után. (természetesen a dobozos játékot postán elküldöm).
    Ár 6000 ft.
  • burjanmate
    A Chernobilos pályát sikerült megcsinálnom, kösz a segítséget.
    Lehet, h csak azért csinálták így meg, mert menőzni akartak, milyen jól tudják animálni :D.
  • armageddon666
    azért van fordítva hogy láthassad az arcba mászó töltényhüvelyeket ^^
  • Lazarus
    attól függ merre repül ki a töltényhüvely, ha jobb kézben tartva a pofádba köpi akkor balkezes.
  • otto13
    A dual az balos vagy jobbos?
  • solo
    Colt van tükrözve a átékhoz képest, az AK meg szar, mert ballkezes alaphangon: D

De télleg, miért is vannak fordÍtva a fegyverek a cs be? ballos fegyvert jobba, a jobbost ballba fogja?:C
  • pointer4
    "Észrevétel: a banneren levő ak tükrözve van. "
    Ha az nem, akkor a colt lenne :D
  • kifli
    cpu controll
  • Szega87
    vedd meg eredetibe
  • burjanmate
    Mit értesz waypoint alatt? A területeket összekötöttem, a létrákat is, nav_analyze-t is nyomtam, de még így is ez van. Most kipróbálom, h úgy készítek nav-ot, h bejelölöm a gép által kihagyott helyeket is.
    Más: nem értem miért, de ha botokkal megyek, néhány kör múlva szaggat velük, ha megy net, ilyesmi. Esetleg kell vmi patch, h tudja kezelni a 4 magos procikat és ne 1 db 2400-asnak vegye?
    Szerintem jó map, csak kicsi a talajszinti rész.
    Észrevétel: a banneren levő ak tükrözve van.
  • tomcsa4
    Eredeti játékod van? Mert én kipróbáltam pár mapot eredetivel és warezzel és utóbbinál előjöttek ezek a színek össze-vissza, a botok meg sokszor meg se moccantak vagy elakadtak.
  • Spészgószt
    MOst vagy a géped nagyon gyenge, vagy a pálya kotu és zabálja az fps-t Én speciel az utóbbira tippelek...mivel az ilyen nagy tereket tartalmazó mapok nem a leg FPS barátabbak
    a maphoz waypointok is kellenek a botoknak mert különben pont ez történik!
    de általában azt első indításkor megcsinálja a source....úgyhogy passz :D
    nem olyan jó map ez....gondolom azé nincs egy szerveren sem!
  • burjanmate
    Hi! Találtam egy jó pályát, de (olyan szerver hijján) kénytelen vagyok botokkal játszani rajta. A gond csak az, hogy a botok elakadnak benne. Valaki hozzáértő tudna segíteni?
    Képz:
    Itt a CT-k próbálják eltolni a falat:

Itt pedig nem mennek feljebb és elakadnak (a pálya hibája miatt) ott, ahol állnak. Azt hogy lehet megoldani, hogy ugorják át azt a helyet?

A segítséget előre is köszönöm!
  • Wasse 1
    Hi! Valaki tudja miért van az, hogy amikor be akarok jelentkezni a Steambe akkor miután belépett szinte rögtön kilép? Mert még ha a CSS-t is elakarom indítani egyből kidob... Előre köszi a választ!
  • Lacccca
    Gondolom mani admin van fent akkor cfg/mani... és ott keresd meg az egyik cfg filban valami olyasmit hogy adverts.
    És ott tudod módosítani.
  • kifli
    valaki tudja hogy az intrep az micsoda? ill mennyire legyen állítva?

msá:
    szerver confignál van az hogy egy szöveg megjelenik a fölső sarokban időnként, csak azt nemtudom hogy hol lehet módosítani, valaki tudja?
  • armageddon666
    vegyél jobb netet... kunyizz a szolgáltatótól jobb netet... varázsolj... nemtom mire gondoltál... www.uploadfaster.com és akkor gyors lesz vagy mi? ...
  • dirtlaci
    de nem azt kértem hogy aszatok le tudom hogy meik a jó net és meik a jó ping de ahol én vagyok oda nem jön adsl kábel ugyhogy csak ez az amit ide tudtunk hozni jobb mint a volt 64 kb/s os ISDN na és rájöttem na lécci abban segitsetek hogy a feltöltési sebeséget hogy tudnám növelni mert az a baj és lécci most segitsetek és ne toljatok le köszi
  • armageddon666
    az enyhe kifejezés hogy plasztikázott... asszem teljesen újracsinálják... beszédeket újraveszik, pályákat újraépítik, etc... de végülis jah... plasztikázott HL1 :D
  • xNoodlex
    Plasztikázott HL1 vagy mi? Amúgy tényleg jónak tűnik.
  • armageddon666
    áh... a gagyibb az húz falon át is :D

BlackMesaSourceról meg eddig is tudtuk hogy hatalmas lesz >.< (már régi a trailer XD)
  • Lacccca
    Hát még nem tapasztaltam.
    Habár csak akkor amikor olyasvalaki szemszögéből néztem a mecset.

nem vagyok én hülye hogy elvegyem a játékélményt magamtól.
    Ha azt aktom hogy a gép játsszon akkor elindítok egy konvertálást vagy benchet azt játszadozzon a gép magának
  • OrioN the S
    Csak olvasta az interneten
  • Borg
    Ird csak ki, hogy tapasztalataid szerint, na :D
  • Lacccca
    Hát végül is az aim (legalábbis észrevételeim szerint) csak akkor ránt ha látómezőbe vagy szal a hátba lövés az hatásos :)
  • sertepertex
    múltkor 1vs1-ben nyomtam egy tört szerón egy aimos ellen. na az az igazi kihívás. tiszta öröm egy ilyet még akár párszor is belőni. kis gyakorlással megoldható. szerencsére az ilyenek általában nem iqfighterek, elég könnyű őket hátulról meglepni.
  • Szega87
    rád meg hatványozottan igaz vérpiftike
  • Szega87
    Ez hatalmas lesz ha kijön!
  • solo
    6 centi vastag övegszál optika:C 4*100 megás kapcsolt net:C xD
  • Szega87
    minek nektek internet?
  • PunkZoli
    1es ping a jó :\, tudatlanok
  • 5w0rdf15h
    89-es ping ha szerinted jó akkor nagyot tévedsz :D
  • Lacccca
    Tudod mi a a jó Ping? 25-35 közötti.
  • Spészgószt
    "89" hát lol! Én már azt is útálom akinek 50 fölött van! A pinghez meg nem csak a letöltésnek kell jónak lenni :D ,hanem a feltöltésnek is! Sőt a stabil net sem árt én annó "otthon" próbáltam meg játszani 32ks tárcsázós modemes ISDN halállal (nem volt más) bár akkoriban még az 50es ping volt a normális! :D
  • dirtlaci
    ez megcáfolom mert pannonos nettel 89 es pingem volt fixen és semmi lagg azóta ki lett "selejtezve" és most lehet hogy meg bánom de akkor nincs semmi ötletetek? lécci
  • 5w0rdf15h
    mobil neten nem lehet csézni
  • dirtlaci
    lécci sürgös nagy segitség

az a gondom hogy vodafone os mobil internetem van nagyon gyorsan tölt de a játékokban nagyon rosz a ping és gyakran laggolok

ha tudtok segiteni meghálálom köszi
  • kifli
    nálunk is repkednek a csalók, de elég ritkán vannak, rossz rate meg auto kick...
  • Roger6
    Én is amondó vagyok, hogy hagyj ki egy bulit, és vegyél egy CS:S-t. Vagy ha kisfröccsözöl, akkor 2 bulit, aztán nem lesz gondod a csalókkal, legalábbis gyorsan meglesznek, ahogy a többiek is írták.