73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Gambini
    valaki magyarázza el pls, hogy mit kell csinálni, mert nekem sem jön be a patch-elés......
  • VipJoco
    Hy!

Tudom hogy minden benne van a FAQ-ban de nem értem hogy mi lett a CSS-al! Kiír valami hasonló mint a #8336 hozászólásban. Hiába pach-elem újra nem jó! Mi lehet a gond?

Előre is kösz!
  • tehen_m
    Újra patch-elni kell.
  • Gambini
    valaki segitsen pls! feltettem az 5,6,7,és 8as update-et, de amikor el akarom inditani a game-t két ERROR-t ir ki.
    1.: "unable to start steam engine.steamstartengine... lailed with error 200: failed to connect to any generaldirectoryserver, winsock error 10061 connection refused

2.: "steamstartup... failed: steamstartup....failed with error 108:
    the local steam service is not running
  • rezsofiz
    Okés, nem gond.
  • geri15
    Akkor nem szóltam, pár napja még ott volt. Marad a DC, vagy a BitTorrent.
  • alph4
    Bazz, ennyire nem értitek hogy ez a topik nem erre való!!!
  • Pharaoh
    De én a LETÖLTÉSEK-ben csak ezt a UNSATBLE-félét találom. Közvetlen linket betudnál linkelni?
  • geri15
    Higgyétek el nekem működik, ja és nem azt az UNSATBLE-t vagy mi a rákot szedjétek le, hanem a normális Provison-os UPDATE1-t.
  • geri15
    Persze hogy bugos! Hát még erre jön rá az UPDATE1-FIX!
  • alph4
    Bocs, de nem találtam működő linket!
  • Promi #8328
    Benne van a neveben, hogy UNSTABLE vagy is nem jo az egesz.
  • Pharaoh
    Lehet én vagyok a hülye, de nem találom csak ezt: bit-emp-ind-css_upd8-UNSTABLE,
  • Promi #8326
    Ezt le ne toltsetek mert ez bugos, nem stabil, error -os a prodgy benne.
  • geri15
    Mondd, el nekem hogy meg van adva egy bizonyos sávszélesség, akkor annál hogyan tudnál gyorsabban tölteni? Nem hinném hogy az lenne a gyakori, hogy valakinek olyan nete legyen amivel 2,7 GB-os image fájlt DC++-ról leszedhet egy napon belül. Egyébként ajánlom a StrongDC nevű DC++ klienst, amivel ugyanazt a fájlt egyszerre (!) több embertől is lehet szedni, így ha valakitől jön 10-zel, mástól 13-al, akkor összesen 23-mal töltesz. De a keresett fájl sok embernél megvan akkor maxxal tudsz tölteni!
  • geri15
    Be volt rakva link is, nemegyszer, de álljon itt újra:
    Half-Life2.Provision.Update1
  • Pharaoh
    Bocsi ez a kérdés tényleg elhangzott.
    Ezt akartam feltenni: Tudja valaki, honnan lehet ezt letölteni: Half.Life.2.UPDATE.1-PROViSiON-t ami nem napokig tart?
  • Pharaoh
    Ja, azt láttam, hogy DC-n megvan 2-3 embernek, DSL kapcolattal 0/6 slottal, ha kapnék is egyet 177MB elég lassan jönne le.
    Valami más esetleg? Torrent is jöhet.
  • rezsofiz
    Image Ripperhez tudnál adni egy linket? Bocs az offér, csak nem találom sehol.
  • alph4
    Büntetőpont!
  • geri15
    DC++-ról, a MATRIX és KOIL hubokról. Egyébként teljesen igaza vaa Alph@-nak és Borgnak: még ezen az oldalon elmondtam ezt egyszer, de azelőtt is elhangzott már....
  • Pharaoh
    Tudja valaki, honnan lehet ezt letölteni: Half.Life.2.UPDATE.1-PROViSiON
    ?
  • R9
    mi ez a 9. Provision update 1 FIX?
  • [NST]Cifu
    Vagy inkább kibannolva? :)))
  • Promi #8315
    Mar eppen ideje, hogy a sok kis "pistike" elobb olvasson informalodjon, mielott tele firkalja a forumot sok hulyeseggel.
  • Maszlag
    szevasztok - mi a pálya -ja alpha teccik a képed :) oszd meg velünk is . illetve kérdés: ak-val ti mien modszerrel céloztok -tehát én 2- fejre aztán le tarom mert felfel huz sztem . de ha van jobb ötlet szojjatok
    illetve érdekell a m14 es modszer is ..
    ja és mondta valaki hogy csinál 1 jo cs sourcout amit nem kell nagyon updatelni. na szal igérethez méltoan kell doolgozni , nem alpha?
  • Zsoltika 007
    Naná mindenki be van sz**va.
  • alph4
    Ja, mostanában mintha viszafogottaban írogatnának! Bár ma is kellett elég sok hülyeséget törölni!!
  • geri15
    Alph@ - nagyon pang a fórum, nem gondolod? :D
  • Zsoltika 007
    Nekem a háttérkép kellene de nem a source-nak.
  • alph4
    De amúgy tök mind1
  • alph4
    Alkohol 120% :)
  • rezsofiz
    Neroval vagy Alkohollal csináltál cdképet?
  • rezsofiz
    Kösz megprószálom én is
  • alph4
    Létezik egy NoCd Crack de még nem próbáltam ki!
    Inkább az 1-es CDről csináltam egy képfájlt és az egy Image Ripperel "kissebre vettem" így kaptam egy 23MB-os képfájt és az mountoltam be a virtuális meghajtóba, így nem kell rakosgatni a CD-t!
    Ennyi.
  • rezsofiz
    Láttam, hogy már kérdezték, de a választ nem nagyon láttam meg rá: hogy lehetne eredeti CSS-t cd nélkül elindítani?
  • geri15
    Ha nincs több ötleted honnan szedd le a PROVISION-os Half-Life2-t, akkor nézz fel a DC++-ra, ott is vagy a KOLI-ra, vagy a MATRIX-ra (ezek hubok, remélem nem kell magyarázni ). Na innen simán le lehet szedni, nekem két és fél nap alatt lejött, pedig mikor én szedtem akkor még csak néhány emberkének volt meg. Tehát ott nézd meg.
  • bodesz
    ja sorry.nemolvastam el az alját a hozzászólásnak
  • bodesz
    melyik file a háttérkép???
  • alph4
    Ez végre sikerült megcsinálni hogy saját háttérképet is betudjak rakni a CSS-be!!! Tök király!

Ime a végeredmény:

Csinálok leírást később a FAQ-ba!