73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
1 eszrevetel botok ellen.
Krealok magamnak 1 mapot pld. de_prodigy, vagy barmi mas.
Berakok 9 botot, az fps em a lenti konfiggal lemegy 10-20 ra is, es darabos a mozgas (update 8 -as).
Az update 7 -es nel pedig 40 ala nemigen ment az fps 13 bot -tal.
Ez mindenkinel igy van, vagy csak nalam?
Annyira meg nem akarom le butitani a grafikat, hogy par fps tobbletem legyen.
Probaltam BiTye update 8 -ast, es a provisiont is.
-
Borg #8378 Vajlinggal játszottam már együtt. Tényleg érdekes a srác, de én többet fraggeltem mint ő :) -
Erre nem igazan lehet 1 ertelmu valaszt irni szerintem.
Kinek mi jon be, mejik fegyver all jobban a kezebe stb stb.
En regebben a coltot szerettem, de a colt nem sebzett annyit mint mikor ak -val potyogok 2-3 -at.Mostanaba inkabb ak -val lovoldozok, de avval viszont nemszabad 2-3 nal tobbet loni mert utanna nagyon szor, es semmit senkit nem talalsz el.Talan akkor, ha az ellenfel labat lovod, vagy lejjebb picit.De errol oldalakat lehetne irni, van aki maskent latja azert mondom (irom) kinek mi jon be mejik fegyverhez van nagyobb erzeke, tapasztalata. -
Takezó #8376 Igen, azt neked is, meg minden kedves CS-s fórumozónak :) -
En is kaptam csillagot.:)
Boldog Karacsonyt Mindenkinek.:) -
bonebreaker #8374 leírom itt a gondomat nektek, hátha tud rá valaki megoldást.
dx 7es módban játszom source-ot(ennyit bír a kártya, ti4200), de a lámpák helyén fehér kis x-ek vannak(mint a windows-ban az ikszelős négyzetek). dx 8.1 ben ez nem jelentkezik, valamint ha dx 8.1 ben indítom a játékot, és menet közben váltom át 7.0-ra console-ból, akkor minden rendben, nincsenek x-ek. ez azért nem túl szerencsés mert éveket tölt a gépem. na meg minden indításnál ugyan azt, kicsit uncsi. akinek van ötlete ne tartsa magában. köszike -
Takezó #8373 hoppáka, én is kaptam :) ezt miért? -
tehen_m #8372 Eh ajándék vip -nek nenézd a csillagát.
-
tehen_m #8371 Rövid leírás tudna nekem mondani valaki hogy melyik fegyverrel hogyan kell "JÓL" lőni?(pl melyik jobb ak nyomogatni a tüzet és fejre céloz vagy lecéloz folyamatosan nyomvatartva a tüzet...) -
Szerintem mindenkinek megvannak a pillanatai, velem is volt már olyan hogy annyira undorítóan lezúztam mindenkit, hogy kijelentették hogy csíter vagyok és szinte mindenki lelépett a szerverről...
Pedig nem, Borg-al is játszottam már, ő is leirtott sokszor (bár lehet hogy nem emlékszik rám, mer nem most volt már)...
Szal ezek ilyen anomáliák... -
vajlingal én is találkoztam, és hasonlókat tapasztaltam :) -
Takezó #8368 enyhén idegesítő néha, hogy odaragadok a falhoz :) (pl Aztecon) -
na ez is igaz. -
ok.mindegy.felfogom ugy a láttotakat hogy játék hiba ami van sajnos bőven.Még egy történet terror voltam és össze találkoztam egy ct-vel(mindenapos eset,veled is megeshet).belelőttem mint állat, a konzolba látom hogy 98-t szettem le.(én meghaltam).És elkezdtem nézni a srácot mert úgy éreztem hogy ennyitől meg kelett volna halni.(mondjuk ilyet sokszór érzek).Halálom után egy terrorral találkozott egynagyon szűk folyosón.És a terror shotival belelőtt 1 méterről bele a gyomrába.És kihalt meg,hát a terror.Ekkor halom hogy mérgelődik a mikrofonon a srác velem együtt, hogy 2tőt belelőtt a ctbe(én csak egyet) láttam, de szerintem mindegy.Azt később haljuk hogy valaki mondja hogy 6hp-je maratt.Szerintem nem csalt[(mert töbszőr játszottam vele (Kenny)] csak szerintem érdekesen számlázott a game. -
nem csak az utolsó lövés lehet fejes.
mondjuk 4 lövés: 2 gyomor, 1 fej, 1 gyomor és már meg is pusztult :) -
D4v3 #8364 Ismerem a srácot, nem csal, csak jól játszik
-
Na egyébként nekem is volt részvételem ilyennél, ezért vagyok hajlamos elhinni azt, hogy valaki nem megfelelő eszközökhöz nyúl. -
Én nem modtam hogy csaló, csak nem zárom ki azt hogy csalt. -
Takezó #8361 Jah, nálam is ritkán szokott lenni, de egyszer volt szerencsém részt venni egy olyan gémben, amit szándékosan belaggoltattak :| (Amúgy örülök, hogy az utóbbi 6-7 hozzászólásban senki nem érdeklődött a crackelés lehetőségéről :) -
Takezó #8360 Áh, értem... hát nem tudom akkor, bár kétlem, hogy többet sebző csít lenne. #8355 erre esetleg valaki? -
ja és most már egyre kevesebbszer tapasztalok lagot, most már nincsenek óriás pinges gyerekek ma sem volt egy lagom se pedig játszottam vagy 5 órát. -
igazad van akkor ha azt irta volna ki a játék hogy fejlövés történt. -
Takezó #8357 :) Szvsz 2.-3. lövésre az AK igencsak felfelé húz, ezért mehetett a köv. fejre -
épp ma láttam én is egy elég érdekes figurát arra lettem figyelmes hogy gyüjti a frageket mint állat.(az ilyeneket mindig megnézem specatorba ha ugy érzem gyanús lehet).Ez volt a neve vajling.Lehet hogy teljesen normálisan játszott mint a többiek,de ezt láttam hogy mindig a AK-val nyomta és töbször láttam tőle olyat 2-3-4 lövéssel leterítette az ellenfélt(teljesen a kőr elején) ezzel nincs is semmi gond csak az baj hogy ez mind gyomorra ment nem fejre.Hullotak a ct-k mintha fejlövést kaptak volna.Ha valaki tisztázni bírja a srácot akkor tegye mert különben csúnyát gondolok. -
Takezó #8355 Ezt miért? Nem tudja valaki? (Eredeti játék és eddig ment is :|)
-
Kezdi kikezdeni az idegeimet ez a car game.
Nem létezik hogy valaki 2-3 golyóval lelő mindenkit más meg 5-6 al sem tudja lelőni. Ez akkora kamu. 
-
Látam szépen gyüjtőgeted a pontjaidat!
-
LOLLER -
Nem írnád le röviden mit is ír a steamapp? Az angol nem at erősségem. -
HoTDoG #8350 Ha neten akarsz játszani, nem kell mennie a steamnek, de amúgy sem.
A steamapp.cfg-ben további info-kat találsz... Nem csak a jelszavadat kell beírni, hanem az elérési utat is, és a parancsikonba be kell írni a -steam -et is. De ez mind megvan a steamapp.cfg-ben. -
képeket csinál a cs alapból és azt tudom premierrel szerkesztgetni..de az fpst nemtom beállitani -
Nem lehet avi-ként felvenni, csak külön programmal, pl fraps.
-
valaki megtudná mondani hogy cs:sben avidemot akarok felvenni akkor hogy lehet beállitani az fps értéket? -
D4v3 #8346 Hi!
Leszedtem a provision féle HL2t dvdn és hozzá a provision updatet és az update fixet. Feltelepítettem a gamet (nem másoltam be a crack mappát) és rá a patchet és fixet. A gamet elindítom a launcherrel (kipróbáltam úgyis, hogy YES és úgy is, hogy NO volt az internet playnél) és serverre csatlakozáskor "steam validation rejected" vagy vmi hasonlót ír ki. Igen, beírtam a steamappba a steam loginomat + jelszavamat. Vki help!!! (a steamnek mennie kell a game közben? bár kipróbáltam ígyis-úgyis, és sehogyse ment :( ) -
Jéééé te miert kaptad az egyik buntetopontot? na belehet kussolni! -
tehen_m #8344 Mondja az aki egy büntipontot kapott a visszaolvasás hiánya miatt. -
DoNLeoN #8343 ja és ez az oldal frissül folyamatosan, szal ha jön uj update, csak rámentek erre...
És az .nfo fájlt is töltsétek le és irjátok át .txt-re, ott le van irva, melyik az az egy vagy max. 2 fájl, amit ki kell törölni, amugy csak be kell másolni.. -
DoNLeoN #8342 Nemtom elhinni! Az oké, hogy lusták vagytok azu egész topicot visszaolvasni, de az uccsó 50 hozzászólást azért elolvashatnátok, csak annyira, hogy hol van link, mert egyből észre lehet venni!!!!!!
NEM ERRŐL SZÓL A TOPIC!!!
DE LEIROM! Letöltitek az Alpha féle CS:S-t a FAQ-ből, és hozzá a legulyabb 8-as patchet a cimről, ami lejjeb olvasható a hsz-emben!
Ha már van CS:s-etek, akkor a 7-est és a 8-ast is ugyaninnen!!!
És voilá, működni fog..
Lusta lámák.. a legrosszabb fajta...
http://insyderz.kani.hu/bitye/CS_Source/ -
alpha!
hogy sikerult beralni a CSS háttér helyébe egy ilyen jol sikerult képet??
-
figy valahonnan szerezd meg ÚJRA (másvalaki által feltört Steamengine.exe, steam.dll, fájlokat és írd felül az újakkal a régieket.. aztán mondd hogy mi van. Megszerezhető Dc-ről meg sok sok sok más helyről...