73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • tmate6
    :)
  • Corey
    valaki tudna segiteni?
  • Hixer
    hoopsz az uccsó mondtaból hiányzik a Locutus, de ezt ugye senki nem vette észre.... :DDDD
  • Hixer
    akkor én megmondom tehen_m bácsi...

Locutus volt a Borg neve Captain Jean Luc Picard-nak amikor a Borg asszimilálta a Star Trek: The Next Generation sorozatban. Habár sikeresen visszahozták az "egyének" közé, több más részben is találhatunk utalást erre a történésre.

A Borg, tehát Jean Luc Picard kapitány Borg-ként élt rövid időszakában az azonosítója, ha jobban tetszik a neve.

EZ elég jó lesz? :DD
  • M@TriX
    Na hogy ne állandóan a krekkelésekről legyen szó, jöjjön pár képecske by [MaTriX]TerminaTHOR

[center]Győzelemre vezettem a csapatot

A mellettem álló T eközben mit csinált azt ne kérdezzétek

Kedvenc pályámon az egyik kedvenc fegyveremmel

Kicsi a rakás

Osszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló

Ekkor engem is lecsítereztek

Aztán végül kiderült, hogy én is halok néha :)

Ez a kép csak egyszerűen tetszik

the end
  • tehen_m
    Locutus -is a st-hez van köze. De nem mondom meg hogy mi az.
  • rezsofiz
    Elolvastam FAQ-t, fontos az hogy sorba rakjam fel az 5,6,7,provision updateket? Nem elég a legújabbat? És még egy kérdés. A provision update az a 8as updatenek felel meg?
  • tmate6
    Azt pont értem
  • tehen_m
    Nem nézel star treket.
  • rezsofiz
    Lakatos
  • tmate6
    Mert a Borg ot még értem de ami elotte van az már nem tiszta
  • tmate6
    Locutus of Borg, vagy vmi ilyesmi :P
    Elég fura neve van, tényleg mit jelent?
  • alph4
    Borg, te milyen néven játszol?
  • tmate6
    :DDDDD
  • Borg
    Ja már tudom. Te vagy a nagyszájú ;P
  • Robeast
    leginkább [Nk]Robeas† néven futok...
    Amúgy régen láttalak már játékban, meg most utsó pár hétben opattak is fősulin rendesen szal én se nagyon nyomtam.
  • rezsofiz
    .DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd
  • lamatic
    köszi, nektek is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket :))))
  • Sil3nt
    viszont kívánom én is
  • tmate6
    Köszi :)
  • alph4
    Kösz!
  • geri15
    Szeretnék minden kedves fórumozónak boldog karácsonyt, és headshotokkal teli újévet kívánni =)

• alph4
    Nekem DX7-ben van a játék és nincsenek kis X-ek sehol sem!
    Csak akkor tapasztaltam ezt, mikor véletlen leraktam a Desktopra a gémet és újra visszatöltöttem, de ez is csak 1x volt!
  • DoNLeoN
    COREY!! Szüntesd meg a config.cfg (vvagy amelyiket nem tudja irni) írásvédettségét. Nekem legalábbis ez megoldotta.

Így bele godolva télleg a proci terhe az AI!
  • geri15
    Mondasz valamit.... :)
  • Borg
    Akkor majd próbáld ki botokkal te is, és lesz :)
  • Takezó
    Esetleg erre valaki nem tud megoldást? :|
  • geri15
    Ez így van. Ha nem kell annyit nyüglődnie a procidnak a HL2 motorjából adódó fizikai cuccokkal, (ragdoll, "meg-mindenami-szétlőhető") akkor sokkal jobban fog menni. Ez nem kicsit számít netes játék során, amikor minden tizedmásodperc számít, és az életedbe kerülhet egy szaggatás - persze csak a következő körig :)
    Nekem mondjuk ilyen gondom nincs
  • Corey
    Bocs ha mar volt itt a topicban, vagy iesmi, nem gyakran tudok idenezni net hianyaban.
    Szal a gond hogy nem tudom megváltoztatni a nevem, mert amikor át probalom irni, a console-ba ilyet ir ki hogy couldn't write userconfig.cfg, vagy vmi hasonlo..
  • Borg
    Botok esetében nem.
    Gondolj bele. Ha online játszol, ott is 20 embert kell renderelnie, meg ha botok ellen, akkor is.
    A különbség csak annyi, hogy botok ellen a másik 19 AI-ja a prociból fakad, nem a netről... :)

Szal a botok ügyeében mindenképp proci és max ram kell izomból. Ugyanigy, ha a szétlőhető tárgyakat, hullákat kikapcsolod, azzal a procit tehermentesited.
  • DoNLeoN
    Igazából a VGA kártya a mérvadó sztem, meg a memória
  • k9duli
    AMD 3200+ a procim és már egy bot betételénél már ilyen furcsa akadozás vélhető fel,de ha 20 botot tennék be akkorsem szabadna igazából szaggatnia ilyen procin.
  • DoNLeoN
    DE én azért kaptam az egyik büntipontot, mert elég csunyán elmondtam a srácot minden lámának, a másikat valami visszaolvasásos dologért, de ezeknek vissza se kellett volna olvasni, csak az adott oldalt végignézni, nekem meg 6 oldallal vissza kellett volna...

ui.: bocs az Offért
  • Borg
    Procigyengeség ellen a ragdoll kikapcsolása sokat segit.
    Tehát pl ha lelősz egyet, nem marad hulla, hanem egyszerűen eltűnik. Ugyanígy, a tárgyakat is kikapcsolhatod, így nem lesz szétlőhető doboz, sörösüveg stb. Állítólag +15-20FPSt hozhat, szal nem kicsi az effekt, és a grafika lényegében nem lesz rosszabb tőle.
  • k9duli
    Ez nálam is így van, pár bot miatt ugy érzem hogy 486-osom van, pedig nincs egy fika gépem.Nekem már a hetes updaténél is már ilyen érdekes darabos mozgás volt(mintha lagolna vagy mi).
  • Tatyla
    egyetértek!
    de azért én se fizetnék!
  • FLeK0
    Ennel picit bonyolultabb loni es mozogni a jatekban.
  • Borg
    Pénzért mondja el nekem, hogy fejre célozzak? Kösz nem! :)
  • FLeK0
    Vegyel lecket az E-SportsEA oldalon, par dollarert a legjobbak elmagyarazzak neked ezt, vagy barmi mast.
  • Borg
    Jaja, ez így van. Van amikor én is 30-40 / 5-10-et produkálok, aztán van amikor 15-0-t, és van amikor 6/10-et, vagy ilyesmi :)
    Teljesen változó.
    Rád nem emlékszek amúgy, milyen néven játszol? én általában csak hétvége felé érek rá.