73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
tmate6 #8419 :) -
Corey #8418 valaki tudna segiteni? -
hoopsz az uccsó mondtaból hiányzik a Locutus, de ezt ugye senki nem vette észre.... :DDDD -
akkor én megmondom tehen_m bácsi...
Locutus volt a Borg neve Captain Jean Luc Picard-nak amikor a Borg asszimilálta a Star Trek: The Next Generation sorozatban. Habár sikeresen visszahozták az "egyének" közé, több más részben is találhatunk utalást erre a történésre.
A Borg, tehát Jean Luc Picard kapitány Borg-ként élt rövid időszakában az azonosítója, ha jobban tetszik a neve.
EZ elég jó lesz? :DD -
Na hogy ne állandóan a krekkelésekről legyen szó, jöjjön pár képecske by [MaTriX]TerminaTHOR
[center]Győzelemre vezettem a csapatot
A mellettem álló T eközben mit csinált azt ne kérdezzétek
Kedvenc pályámon az egyik kedvenc fegyveremmel
Kicsi a rakás
Osszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló
Ekkor engem is lecsítereztek
Aztán végül kiderült, hogy én is halok néha :)
Ez a kép csak egyszerűen tetszik
the end -
tehen_m #8414 Locutus -is a st-hez van köze. De nem mondom meg hogy mi az.
-
Elolvastam FAQ-t, fontos az hogy sorba rakjam fel az 5,6,7,provision updateket? Nem elég a legújabbat? És még egy kérdés. A provision update az a 8as updatenek felel meg? -
tmate6 #8412 Azt pont értem -
tehen_m #8411 Nem nézel star treket.
-
Lakatos -
tmate6 #8409 Mert a Borg ot még értem de ami elotte van az már nem tiszta -
tmate6 #8408 Locutus of Borg, vagy vmi ilyesmi :P
Elég fura neve van, tényleg mit jelent? -
Borg, te milyen néven játszol? -
tmate6 #8406 :DDDDD -
Borg #8405 Ja már tudom. Te vagy a nagyszájú ;P -
leginkább [Nk]Robeas† néven futok...
Amúgy régen láttalak már játékban, meg most utsó pár hétben opattak is fősulin rendesen szal én se nagyon nyomtam. -
.DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd -
lamatic #8402 köszi, nektek is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket :)))) -
viszont kívánom én is -
tmate6 #8400 Köszi :) -
Kösz!
-
Szeretnék minden kedves fórumozónak boldog karácsonyt, és headshotokkal teli újévet kívánni =)
-
Nekem DX7-ben van a játék és nincsenek kis X-ek sehol sem!
Csak akkor tapasztaltam ezt, mikor véletlen leraktam a Desktopra a gémet és újra visszatöltöttem, de ez is csak 1x volt! -
DoNLeoN #8396 COREY!! Szüntesd meg a config.cfg (vvagy amelyiket nem tudja irni) írásvédettségét. Nekem legalábbis ez megoldotta.
Így bele godolva télleg a proci terhe az AI! -
Mondasz valamit.... :) -
Borg #8394 Akkor majd próbáld ki botokkal te is, és lesz :) -
Takezó #8393 Esetleg erre valaki nem tud megoldást? :| -
Ez így van. Ha nem kell annyit nyüglődnie a procidnak a HL2 motorjából adódó fizikai cuccokkal, (ragdoll, "meg-mindenami-szétlőhető") akkor sokkal jobban fog menni. Ez nem kicsit számít netes játék során, amikor minden tizedmásodperc számít, és az életedbe kerülhet egy szaggatás - persze csak a következő körig :)
Nekem mondjuk ilyen gondom nincs
-
Corey #8391 Bocs ha mar volt itt a topicban, vagy iesmi, nem gyakran tudok idenezni net hianyaban.
Szal a gond hogy nem tudom megváltoztatni a nevem, mert amikor át probalom irni, a console-ba ilyet ir ki hogy couldn't write userconfig.cfg, vagy vmi hasonlo.. -
Borg #8390 Botok esetében nem.
Gondolj bele. Ha online játszol, ott is 20 embert kell renderelnie, meg ha botok ellen, akkor is.
A különbség csak annyi, hogy botok ellen a másik 19 AI-ja a prociból fakad, nem a netről... :)
Szal a botok ügyeében mindenképp proci és max ram kell izomból. Ugyanigy, ha a szétlőhető tárgyakat, hullákat kikapcsolod, azzal a procit tehermentesited. -
DoNLeoN #8389 Igazából a VGA kártya a mérvadó sztem, meg a memória
-
AMD 3200+ a procim és már egy bot betételénél már ilyen furcsa akadozás vélhető fel,de ha 20 botot tennék be akkorsem szabadna igazából szaggatnia ilyen procin. -
DoNLeoN #8387 DE én azért kaptam az egyik büntipontot, mert elég csunyán elmondtam a srácot minden lámának, a másikat valami visszaolvasásos dologért, de ezeknek vissza se kellett volna olvasni, csak az adott oldalt végignézni, nekem meg 6 oldallal vissza kellett volna...
ui.: bocs az Offért
-
Borg #8386 Procigyengeség ellen a ragdoll kikapcsolása sokat segit.
Tehát pl ha lelősz egyet, nem marad hulla, hanem egyszerűen eltűnik. Ugyanígy, a tárgyakat is kikapcsolhatod, így nem lesz szétlőhető doboz, sörösüveg stb. Állítólag +15-20FPSt hozhat, szal nem kicsi az effekt, és a grafika lényegében nem lesz rosszabb tőle. -
Ez nálam is így van, pár bot miatt ugy érzem hogy 486-osom van, pedig nincs egy fika gépem.Nekem már a hetes updaténél is már ilyen érdekes darabos mozgás volt(mintha lagolna vagy mi). -
egyetértek!
de azért én se fizetnék! -
FLeK0 #8383 Ennel picit bonyolultabb loni es mozogni a jatekban. -
Borg #8382 Pénzért mondja el nekem, hogy fejre célozzak? Kösz nem! :) -
FLeK0 #8381 Vegyel lecket az E-SportsEA oldalon, par dollarert a legjobbak elmagyarazzak neked ezt, vagy barmi mast. -
Borg #8380 Jaja, ez így van. Van amikor én is 30-40 / 5-10-et produkálok, aztán van amikor 15-0-t, és van amikor 6/10-et, vagy ilyesmi :)
Teljesen változó.
Rád nem emlékszek amúgy, milyen néven játszol? én általában csak hétvége felé érek rá.