73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • alph4
    Csinálj új Steam Account, mert azt letiltották!
  • alph4
    Sehogy!
  • crash
    es bealitottam a SteamApp.cfg-ot
  • crash
    valaki segitene be akarok lepni vhobva es ezt irja ki..."steam validation rejected" ez miert van???
  • L3st4t
    Ki tudja hogy tudom a HL2 DMbol a nyilpuska szkint atrakni a CSbe a SCOUT helyere?
  • tmate6
    Mivel lehet hogy holnap nem leszek:
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden CSS játékosnak! Mostmár ne szidjátok, ne csíterezzétek egymást!
  • grebber
    Viszont kivánom.
  • Máté008
    KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓNAK!!!
  • Sil3nt
    alpha verzioja van meg és a launcher.exe vel indítom el a css-t. conzolt behozzam ugye az ikonon tulajdn. stb... ez rendben is lenne, de nem engedi-..kiírja, hogy írjam vissza a rendes filenevet...mi lehet a hiba?
  • HoTDoG
    cshu? :)
    Benne van a nevében is... De ha most épp nem ez, akkor lehet war folyik rajta
  • geri15
    Nem tudja valaki hogy honnan lehetne megszerezni a Warriors magyar szerverhez a belépési kódot?
  • D4v3
    Na valakinek nincs ötlete, hogy miért ilyen bugos a game? :(
  • Borg
    Nekem most updatelt a steam css-t, meg hl2-t is. Nem tűnt kis cuccnak, mert töltögetett egy darabig, de az update newsban nyoma sincs.
    Bár igaz, majd' 1 hete nem kapcsoltam be.
  • CUCLI
    LOOOL :DDDDD
  • k9duli
    Azt hiszem mindenidők legfiatalabb játékosát láttam a Css-ben.4 éves volt(golyó öcsse).Irni olvasni nemtudott, de már irtani akarta a jó népet.Ha láttátok volna hogy játszik, sírtatok volna a nevetéstől mint én.
  • k9duli
    Az nem baj ha nagy az update mert akkor azt jelenti hogy sok újítás van és még esetleg egy pálya is.De ha az update8 -ra gondolsz abba benne van az elöző updaték is.
  • Robeast
    Megeshet hogy én voltam, amikor rám jön az 5 perc akkor tudok pofázni
  • grebber
    Ezek az updatek nagyon ugymond nevetségesek a következő nagyobb lesz mint maga a game.
  • D4v3
    Az emporio féle szorszot és a 8as repack updatet.
    Semmit nem változtattam azóta a gépen, még egér drivert se!
  • Joint
    valtoztattal valamit a gepeden? melyik sourcet tetted fel? es milyen updatekkel?
  • Hixer
    nézd meg a half life FAQ-t
  • VipJoco
    Hy! Nem tudja nekem valaki megmondani hogy honnan lehetne leszedni a HL2-őt meg a CSS-ot Ati-s kupon segítségével?
  • D4v3
    Kéne egy kis help!
    A game tele van grafikai hibákkal, most hogy újra feltettem a sourceot. Semmi textúra vagy ilyesmi, nem értem miért. A legújabb catalyst van fent és ezzel a driverrel pár napja tökéletesen ment a game. Mi lehet a baj?
  • tehen_m
    Winben jó (msn-en is használtam) de csben nem jön össze.
  • alph4
    Akkor inkább még gondolkodok rajta!
  • alph4
    Meg kell venni az erdetit!
  • Promi #8433
    Megmondom, ha kapok piros hangszorot erte.
  • streetracer
    Sziasztok! Az egyik haveromnak ezt írja ki a játék amikor elindítja:
    Mit kell ilyenkor csinálni?
  • alph4
    A Célkereszt alakját játékban nem lehet megváltozatni, csak a méretét és színét!
    A mikrfon meg a windowsban kell beállítani, utánna játékban is lehet használni, én legalábbis ott nem állítottam át semmit!
  • tehen_m
    off Pedig észrevettem.Az új st:enterprise-t fogják még valaha leadni a magyar csatornákon? on
  • tehen_m
    Köszi Promi, FLeKO
    Akkor a nagy dilemma: pontos,gyenge vagy pontatlan,erős
    Egyébként a sniper a kedvencem csak ne lenne rajta távcsőés távcső nélkül is lenne célkereszt.
    Még egy kérdés: A célkeresztet(alakját) meg lehet változtatni.
    Na még egy :D :A mikrofont hogyan lehet beüzemelni játék alatt?
  • Corey
    mindenhogy probaltam nem megy...
  • alph4
    Vajon melyik szó is hiányozhat!?
    Várom a megfejtőket! Mert nekem nem jut eszembe
  • Promi #8426
    1 kis elirast talaltam, vagy is szo hianyt.

"Telepítsd fel a Steam-et és létre egy Steam fiókot"
  • alph4
    Frissült a FAQ, egyszerűbb leírás a warezes CSS indításához, valamint egy kis csinálj magadnak háttérképet TUTORIAL!
    Ha valakinek sikerül csinálni, majd ossza meg velünk is a képet!
  • JUVE Gabe
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
    Na hosszú küszködés után nekem is műxik a gáma. Ha fent van az update akkor nekem is szarakodik mikor botokkal játszok, de megoldottam a dolgot. Feltelepítettem mégegyszer máshova is a játékot. Így az egyikkel online a másikkal offline játszok. Nem egy rafkós megoldás de legalább műxik.
  • rezsofiz
    Nagyon szépen köszi.
  • alph4
    Igen! Az a 8. Update, és elég csak az felrakni! (2XX MB)
  • alph4
    Probád meg a consolban átírni a neved!
    Ime a parcsancs: name Corey
  • rezsofiz
    Köszönöm a segítséget #&@{}<>}&#465