73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Csinálj új Steam Account, mert azt letiltották! -
Sehogy!
-
es bealitottam a SteamApp.cfg-ot -
valaki segitene be akarok lepni vhobva es ezt irja ki..."steam validation rejected" ez miert van??? -
L3st4t #8455 Ki tudja hogy tudom a HL2 DMbol a nyilpuska szkint atrakni a CSbe a SCOUT helyere? -
tmate6 #8454 Mivel lehet hogy holnap nem leszek:
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden CSS játékosnak! Mostmár ne szidjátok, ne csíterezzétek egymást!
-
Viszont kivánom. -
Máté008 #8452 KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓNAK!!! 

-
alpha verzioja van meg és a launcher.exe vel indítom el a css-t. conzolt behozzam ugye az ikonon tulajdn. stb... ez rendben is lenne, de nem engedi-..kiírja, hogy írjam vissza a rendes filenevet...mi lehet a hiba? -
HoTDoG #8450 cshu? :)
Benne van a nevében is... De ha most épp nem ez, akkor lehet war folyik rajta -
Nem tudja valaki hogy honnan lehetne megszerezni a Warriors magyar szerverhez a belépési kódot? -
D4v3 #8448 Na valakinek nincs ötlete, hogy miért ilyen bugos a game? :( -
Borg #8447 Nekem most updatelt a steam css-t, meg hl2-t is. Nem tűnt kis cuccnak, mert töltögetett egy darabig, de az update newsban nyoma sincs.
Bár igaz, majd' 1 hete nem kapcsoltam be. -
CUCLI #8446 LOOOL :DDDDD -
Azt hiszem mindenidők legfiatalabb játékosát láttam a Css-ben.4 éves volt(golyó öcsse).Irni olvasni nemtudott, de már irtani akarta a jó népet.Ha láttátok volna hogy játszik, sírtatok volna a nevetéstől mint én. -
Az nem baj ha nagy az update mert akkor azt jelenti hogy sok újítás van és még esetleg egy pálya is.De ha az update8 -ra gondolsz abba benne van az elöző updaték is. -
Megeshet hogy én voltam, amikor rám jön az 5 perc akkor tudok pofázni
-
Ezek az updatek nagyon ugymond nevetségesek a következő nagyobb lesz mint maga a game. -
D4v3 #8441 Az emporio féle szorszot és a 8as repack updatet.
Semmit nem változtattam azóta a gépen, még egér drivert se! -
Joint #8440 valtoztattal valamit a gepeden? melyik sourcet tetted fel? es milyen updatekkel?
-
nézd meg a half life FAQ-t -
Hy! Nem tudja nekem valaki megmondani hogy honnan lehetne leszedni a HL2-őt meg a CSS-ot Ati-s kupon segítségével? -
D4v3 #8437 Kéne egy kis help!
A game tele van grafikai hibákkal, most hogy újra feltettem a sourceot. Semmi textúra vagy ilyesmi, nem értem miért. A legújabb catalyst van fent és ezzel a driverrel pár napja tökéletesen ment a game. Mi lehet a baj? -
tehen_m #8436 Winben jó (msn-en is használtam) de csben nem jön össze.
-
Akkor inkább még gondolkodok rajta!
-
Meg kell venni az erdetit!
-
Megmondom, ha kapok piros hangszorot erte. 
-
Sziasztok! Az egyik haveromnak ezt írja ki a játék amikor elindítja:
Mit kell ilyenkor csinálni?
-
A Célkereszt alakját játékban nem lehet megváltozatni, csak a méretét és színét!
A mikrfon meg a windowsban kell beállítani, utánna játékban is lehet használni, én legalábbis ott nem állítottam át semmit!
-
tehen_m #8430 off Pedig észrevettem.Az új st:enterprise-t fogják még valaha leadni a magyar csatornákon? on -
tehen_m #8429 Köszi Promi, FLeKO 
Akkor a nagy dilemma: pontos,gyenge vagy pontatlan,erős
Egyébként a sniper a kedvencem csak ne lenne rajta távcsőés távcső nélkül is lenne célkereszt.
Még egy kérdés: A célkeresztet(alakját) meg lehet változtatni.
Na még egy :D :A mikrofont hogyan lehet beüzemelni játék alatt?
-
Corey #8428 mindenhogy probaltam nem megy... -
Vajon melyik szó is hiányozhat!?
Várom a megfejtőket!
Mert nekem nem jut eszembe 
-
1 kis elirast talaltam, vagy is szo hianyt.
"Telepítsd fel a Steam-et és létre egy Steam fiókot" -
Frissült a FAQ, egyszerűbb leírás a warezes CSS indításához, valamint egy kis csinálj magadnak háttérképet TUTORIAL! 
Ha valakinek sikerül csinálni, majd ossza meg velünk is a képet!
-
JUVE Gabe #8424 Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Na hosszú küszködés után nekem is műxik a gáma.
Ha fent van az update akkor nekem is szarakodik mikor botokkal játszok, de megoldottam a dolgot. Feltelepítettem mégegyszer máshova is a játékot. Így az egyikkel online a másikkal offline játszok. Nem egy rafkós megoldás de legalább műxik.
-
Nagyon szépen köszi. -
Igen! Az a 8. Update, és elég csak az felrakni! (2XX MB) -
Probád meg a consolban átírni a neved!
Ime a parcsancs: name Corey -
Köszönöm a segítséget #&@{}<>}Ǒ