73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Kovsebi #8780 Az ellen mit lehet tenni,mikor ugy beakad, hogy állandoan ismétel, és megáll a kép? Ez is lag-nak számít? -
DoNLeoN #8779 Na! KÖSZI ZETORG!!
italy_sajna_csak két_kör_volt_a_mapon_mire_joinoltam:D
Office
Officeezis
cbble
prodigy_pedig_tiszta_error_mer_a_jo_cracket_még_lusta_voltam:D
Egyébként nem nagyszám egyik, sem, csak ma ezt teljesitettem, gondoltam felrakom, hadd lássátok! -
iaro -
DoNLeoN #8777 Kurva élet ez meg kicsi... valami cimet pls. ahova tok feltölteni képet.. -
én meg nem látom a linket, amit igértél :D -
DoNLeoN #8775 italy_két_kör_alatt -
DoNLeoN #8774 Akkoberakom rendesen, csak ugy meg széthuzza a topicot...
Vagy ujra feltöltöm..
.
Na majd kitalálom... -
Csak az a baj hogy az egyik képet sem látom!!!
-
DoNLeoN #8772 Na pár screenshot akkor: :DD
Italy_ez_két_kör_alatt_sikerült_de_sjhna_jött_a_köv_map
Office
Office_ezis:D
Cbble
Prodiy-pedig_tiszta_error_de_hát_pro_vagyok_:DDDD__najó_nem.:D -
Kösz szépen, műxik rendesen. -
huhh de diplomatikusan leírtad
, amúgy a fraps tényleg a legjobb képlopo progi, de csak a fényképező után-lol-
-
Kovsebi #8769 Mert nem ugy kell. hl2.exe -steam -game cstrike -console. És a config.cfg fileben ne felejtsd átirni a console ~ billentyüt pl. p-re. -
Fogsz egy fényképezőgépet.
Leülsz a monitor elé.
Elindít CS:Source-ot.
Amikor olyan esemény történik, amit meg akarsz örökíteni, akkor a fényképezőgép objektív lencséjét a monitor felé fordítod, és megnyomod az exponáló gombot.
Ha a játékból akarsz képet lopni, akkor elvileg alaphelyzetben az "F5" gombal teheted ezt meg (de ha akarod az optionsban átkonfigurálhatod, valami "take screenshot"-ot keres), bár ez egyeseknél nem működik. Ilyenkor alternatívát jelenthet a FRAPS nevű kis programocska, amelyet el kell indítani a játék elött, majd beállítani, hogy melyik gombal csinálja a screenshotot, és utána azt majd elmenti (ha jól emlékszem alaphelyzetben a ...program files\fraps\ könyvtár alá). -
hogy lehet a játékbol képet fényképezni
-
Helló!
Bajom van :-(
Naszóval, leszedtem az emporio féle fullt, aztán leszedtem a 8-as update repackot is.
Abban van egy launcher.exe amivel rendesen el is indul, viszont ekkor nem lesz konzol.
Milyen parancsikont kell csinálni, hogy legyen konzol. Azt tudom, hogy be kell irni, hogy -console, de ha a hl2.exe-re csinálok egy ilyet:
-game cstrike -console
Akkor kiirja, hogy:
Can't load D:\css\bin\filesystem_stdio.dll
Na szal mit tegyek?
Köszi előre is. -
Na igen, éppen ezért a CS-sek többsége szépen lecserélt mindent a játékban, már a Béták idején is voltak mindenféle custom fegyver- és játékosmodellek, célkeresztek, meg HUD-ok, sound packok (az Aker féle magyar hangok voltak fent évekig nálam), később már megjelentek a custom made robbanások, torkolattüzek, sőt, textúracsomagok, amelyekkel a hagyományos pályák, mint a de_dust kicsit elfogadhatóbb lett.
Az mondjuk már kérdés, hogy még így is elég vicces volt, amikor az UT modokról visszatértünk egy kicsit csézni... :))) -
Kovsebi #8764 Persze, az optikaira gondoltam. Van egy rádiós A4Teche-m, golyós. Na az nekem nem jött be. Már egy éve a szekrényben van. 
-
bár lehet hogy szarhoz szoktam es ez tul jó,eddig csak gagyikkal játszottam. -
CUCLI #8762 nekem is egy rádiós logitech valamim volt de zavart hogy állandóan töltögetni. ezé is vettem inkább zsinórosat. -
Szvsz ő az infrás alatt az optikai egeret értette, nem az infrakapcsolatosat.
BTW egyáltalán van még infrás egér? Anno 3-4 éve még marha nagy szám volt, de az általad is említett dolgok miatt a kutya nem vette, aztán elterjedtek inkább a rádiós egerentyük.
Mondjuk az én meg vagyok elégedve szerencsétlen M$ Optical egeremmel, de jövőre már le akarom cserélni egy Razor-ra, pofás kis darab (csak kicsit drága)... :) -
a "lézer" szerintem nem jó mert az mx 1000-el egy embert sem tudok lelöni:)
ha valakinek mégis megy irja mar le mit allitott be! -
hú vazz mivel eddig életemben csak CS:S-el jáccottam gondoltam kipróbálom a simát is...kb vmi olyasmire számítottam, mint a quake, de hát ez eccerűen überbéla!! :DDDD kb 30 percig csak röhögtem, röhögtem, röhögtem, hogy úr isten ilyen játékkal jáccani 5 évig? vazzzzzzz hihetetlen... az emberkék inkább mozgó Götz babákra hasonlítanak, mint emberekre, akkora lol az egész ilyen CS:S-szemmel..
Nah csak ennyi :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
jaja MX510 POWAAA -
Eggyiksem, golyós azért nem mert kosz szutyokra megáll beragad, fizikai kontaktus van golyó és érzékelő közt melyet egy porszem, kosz stb.. simán megállít. Infrás, meg azért nem mert ad1, ha merül akkor gyengébb a jelátvitel, ad2 mig az egérből átalakul a jel infraátvitelre alkalmassá, majd az érzékelőben vissza, az leglább 0,05 ezred mp. És itt jön még az 1-es pont tehát veszít az időből, és ide jön még a te agyad által felfogott jel, ami többé kevésbé kb 2 mp. És még sorolhatnánk. Tehát egy jó optikai egeret szerezz be, zsinórosat. És azzal told. De ha kényelmes vagy és te fotelből fejjel lefelé akarod akkor marad az infra, vagy a rádiós. -
Kovsebi #8756 Az f.sza.
Azt hiszem lecserélem Genius-ra
-
CUCLI #8755 mx510 -
Kovsebi #8754 Nekem egy gagyi golyós van. Milyen egérrel nyomod Cucli? -
CUCLI #8753 nálam az egér érzékenység 6.6 pont jó :D -
CUCLI #8752 infra. szerintem -
Kovsebi #8751 Szerintetek melyik jobb egér a játékhoz: golyós, vagy infrás? -
thx, akkor nem a progimmal van baj.ennyi eleg.
-
Eredeti játékban le vannak tiltva a botok (épp azért, mert sík hülyék, még nincsenek készen rendesen). -
bocs, ha mar volt rola szo, de botokat hogy lehet hozza adni?
nekem eredeti van de ilyen errort ir ki:
Error: CreateBot() failed.
vki tud segiteni?
ui.nem az erdekel hogy szarok a botok es tok benak, hanem hogy hogy lehet elinditani. -
Pedig 'asszem a CS béta 7.1-ben voltak olyan gyönyörű halál animok, hogy csak na (amikor megpördülve esett össze a szerencsétlen delikvens, mint valami Csupasz Pisztoly filmben :))). Azt mondjuk nem vágom, hogy mi nem tetszik neked a ragdollban, szvsz elég türhető lett. -
Na de én nem iso-ra gondoltam, hanem egy dvd-re. -
2 hónapja van netem tehát csak a css próbáltam a cs-nem, mert a grafikát nem bírom elfogadni. -
Ben C #8744 Az a problémám hogy nem tetszik a CSS. nuku fíling anagy elődhö képest. nincs több gyönyörű halál animáció, awp késleltetés van.. várom a CSS Pro modot : ) -
Az problémám hogy mióta a CSS-el játszom, leszarok minden játékot.Minden játék végigjátszása megszakatt(far cry,Doom3,stb...).
Szégyelve mondom de még a Half-life 2-tőt is leszarom, egyszóval mindent.
Segítsen DR.Csernus!
Mert ez már szerintem betegség. -
Kovsebi #8742 Csináld meg kép file-ként. -
Nemtom kinek sikerült már rájönnie, én kutakodtam hogyan lehetne az 5-cd-t egy dvd-re feltúrni. De elakadtam a végén, mert a hl2.msi file-t nemtudtam semmilyen fejlesztőkörnyezettel megnyitni. Valakinek sikerült már?