73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Phoenix007
    Na közben kapcsoltam, hogy mér' kell külön Ventrillo a VoiceComm-hoz... De hát bakker ez is csít, akárhonnan nézzük. Mármint ha hulla vagy, és mondod a többieknek, hogy mi merre hány méter. Társad kezében a nagy AWP, aztán mondod neki, hogy "na célozz ide a falra, jó, még egy kicsit balra, na most lőjjél!"... Nem véletlenül nem lehet a hulláknak dumálni. Dikki, ezt hívják a szakzsargonban HullaWilco-nak?
  • MagyaR
    Nah valamit már haladtam.
    A steam már talált pár cs:s szervert, de nem lépett be.
    Eggyet, amit még all seeingből néztem és hozzáadtam az ipjét a favorithez már legalább kijelezte, de persze nem lépett be :D
  • MagyaR
    Beírtam a cfghez, hogy con...... tehát amit kell.
    Nem kell valamit még a steammal hülyéskedni?
  • MagyaR
    Elolvastam.
    De mindent megcsináltam, de továbbra sem jön be a console.
    Szntem azér van, mert az enyém eredeti és csak másoltba működik ez lehet.
    De mivel nekem eredeti ezér már automatikusan kéne, hogy szervereket találjon.
    Nem értem mérnem talál.
    Semmi tűzfal nem megy nekem csaka net.
  • neozed
    Sztem aki nem csítel az mind unja őket!
    Néha nagyon érdekes túlélők vannak a gammában, van aki pl. kibír egy egész tárat, egészen nevetséges a sebzés sztem.
    Random módban sebződnek az emberkék néha.
  • Promi #8978
    1.6 -ba sem volt ennyi, de a cs:s vonza oket.
  • urbijoe
    a CoD-ban nincs enyi idiota normálisan lehet játcani és jobb a ping is
  • alph4
    Olasd végig figyelmesen a FAQ-t, mert rádfér!(jóindulatból mondom)
  • alph4
    Tényleg gáz hogy nincs rendes anti-cheat a játékhoz, mert így bárki csitelhet következmények nélkül.
    Napról-napra készülnek el a jobbnál-jobb csitek, de anticsitet persze nem csinál senki.
    Én naponta legalább 10x találkozok "gyanús" emberekkel, de lehet hogy több is csitel csak bénán, és nem veszem észre!
    Ha rövid időn belül nem lesz semilyen csitellenes program akkor nem jósolok hosszú időt a játéknak, mert szerintem már kezdi mindenki unni a csitelőket! Vagy nem???
  • MagyaR
    és ha eredetiben van meg nekem a játék, hogy tudok vele neten jáccani, mert ígyse talál nekem szervereket.
    Csakk all seeingbe.
    De ott nemtok rácsatlakozni.
    A steam letöltötte automatikusan nekem persze a legújabb patchet, ami hozzá van tehát nemtom mi a gond.
    Ja és ha a cél után beírtam a -console szöveget akkor a menüben shift+0val lehet előhozni a consolet, mert nekem nem ment!

Help!!!
  • dikki*yysw
    tehát hullawilco
    jah, jah, az jó..
  • Zsoltika 007
    Na ez is pl jó nagy ge*iség.
  • Zsoltika 007
    Duli ez így van. Sgc-n múltkor is volt fent vmi sz*r wallhackes majom.
    Elveszik a játék élményét.
  • alph4
    Én már féléve rendszeresen használom a ventrilot, mert van egy Call of Duty klánom (.:]URH[:. a neve) és ott ezek keresztül beszélünk.
    Szerintem ez a legjobb kommunkációs program, jobb mint a TeamSpeak.
    A CSS-ben az a rosz hogy eltorzitja a hangodat és nem lehet tisztán érteni. Megha megöl valaki akkor ventrilon tudod mondani a "még" élő társadnak hogy itt ez lött anyon, vagy éppen azt hogy épp hol van, így könnyen levadássza az illetőt!
  • ghost cb
  • PLackó
    :D
  • k9duli
    Ja amúgy mondjatok már valamit azokról a mapokról valamit, amit ajánlottam.
  • k9duli
    de_cbble2 Na van még egy kurva jó map, az alap map rendesen való megvariálása proba ki mindenkinek és imádkozunk hogy egyszer felteszik valamelyik serverre.
    Másik Hogy mikor lesz már anticheat mert már kurvára unom a csalókat, ha nem csinálják meg akkor kiszálok a játékból.Mert már kurvára elegem van a gyorsvonatokból és a Wallhackesekből.
    -Amúgy most kurva mód felvagyok baszva ezek az emberek miatt, és lassan kezdem utálni az SGC-ét ezek a köcsögök miatt.
    NEMIGAZ, HOGY NEM LEHET TISZTESSÉGESEN JÁTSZANI!!!!!!!!!!!!!!
  • Nadi
    A Ventrillo-val ha jól tudom lehet egymással beszélgetni játék közben.Olyan mint a Teamspeak
  • Phoenix007
    Emberek, szokás használni CS:S mellé valami külsö VoiceComm progit? Látok néhol CS:S klánok honlapján ilyen letölthető Ventrillo-kat, meg miegymást, csak nem vágom, hogy az miért jó nekik.
  • Mr_no_NaMe

Szakaggyá meg most pihenek nem mék sehova!

• Acorp02
    csao!
    "termeszetesen" megvan eredetibe hl2 de azt ugyebar csak 1 gepre lehet felpakolni, igy tehat nemtudunk pl ocsemmel egymas ellen lanozni es ez nem jo :D ezert szereztem meg a warez CSSt amit -win98 ra felpakolva - nemsikerult inditanom a mar jelzett hiba miatt.
    steamengie.exe vel sem sikerult semmi, mikor inditom kiirja h enige running es annyi. lehet h a win98 al van baja?
    azer meg elnezest hogy tobbszor batorkodtam beirni kerdesemet csak nemerkezett ra valasz. en vagyok turelmetlen tehat bocs :D
  • Nadi
    Cső!A gémmel tud valaki játszani neten akinek nem eredetibe van meg?
  • PLackó
    laggos szerver..
  • Takezó
    :egyetért:
  • PLackó
    195.56.147.44:27015

én lacee vagyok a countereknél
  • PLackó
    azonnal...
  • Caterpillar
    cím?
  • PLackó
    nem jön valaki a counter strike:source szerverre?magyar,és csak office
  • k9duli
    Ezt halgassátok van két általam is kiprobált kibaszott jó map, ami remélem hamar felkerűl a szerverekre.Mindenképpen probáljátok ki olyan jó mint a 9 alap map, és teljesen source-s.
    további infót itt találtok és letőltést http://www.counter-strike.hu/
    Amúgy két map neve:
    ----de_inferno nem hivatalos de akár az is lehetne.
    ----cs_docks_dj szintén eszméletlen
    Van még ami régebbi, de az istenért nincs a magyarserverken mondjuk mert talán nem annnyira jó, de probáljátok ki és legyen már, mert megérdemli!
    ----cs_twilight
  • alph4
    Egy így van! Csak 1hp-t vesz le és nem többet, de ha veszel páncél akkor abból vesz le 1-et, és nem az életéből!
    Szóval van rá 0,1% esélyed hogy megölöd egy villanóval/füstgránáttal :))
  • Borg
    Ha fejbebaszol valakit bármilyen gránáttal, az 1-2 HP-t leszed. Szal ha egy 1HP-s embert fejbedobsz villanoval, az okozhat halált :)
  • Caterpillar
    Nekem is van ,hogy elszáll a hang ,de olyankor semminek sincs hangaj ,csak a winfosnak mikor kikapcsolom...
  • nenad
    van valakinek hang problemaja?
    nforce2U hanjat hasznalom, eddig nem volt gond de az utolso update ota egyfolytaban el-elszall. Eloszor ugy tunt talan a nettel van gond, de mostmar 99% valoszinu hogy a hang miatt szal el.
    TIPP?
    mar probaltam mindenfelekeppen, sorround nelkul, digitalis, analog, stb, de ugy tunik a bibi csben van.
  • alph4
    Ha nem indul sehogysem a tenendő a következő:
    -elmész a boltba
    -leemelsz a polcrol egy HL2 dobozt
    -kifizeted, hazaviszed
    -majd feltelepíted és játszol!
  • rezsofiz
    Azé mert nem a hl2.exe-vel hanem a steamengine.exe-vel kell inditani.
  • Zetorg
    igen, kérdezték...méghozzá TE, most harmadszorra!
  • Acorp02
    cso!
    lehet h ma kerdeztek de en nemtalaltam ra: naszal mi a megoldas arra hogyha minden upddate meg patch.exe utan azt irja hogy:
    Can`t load FileSystem_Steam.dll
    elore is thx a valaszt
  • PLackó
    nah mindegy én megyek gamelni
  • PLackó
    nam jön valaki játszani?
    még láma vagyok,legalább rajtam gyakorolnátok.