73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Egg #9104 Na ide figyeljen minden disznó!
Az NRB klán nem csal ha igen akkor küldjön nekem mailben videót vagy valami bizonyítékot.Cb-t néztétek már?Tudjátok mi az?Ha csalnánk talán nem kaptunk volna ki... Érdekes nem?Amugy meg majd jön az anticheat és akkor majd lehet pofázni.Csak az a helyzet mi akkor is ugyanugy vagy jobban fogunk játszani.Meg talán nem csak azokat a klánokat kéne megkérdezni akiket megvertünk.Hanem azokat is akiktől elég csúnyán kikaptunk.Na mind1 én nem fárasztom magam ilyen hülyeséggel.
{NЯB} Egg™ -

B.Ú.É.K.!!! :) -
az SGC-n megint csíterbajnokság van stivi vezetésével! -
L3st4t #9101 BUEK
-
CUCLI #9100 és a szegény túszok?
:D
-
B.U.É.K. minden ct-nek és terrornak! -
BUÉK Mindenkinek! Józanodjatok ki gyorsan!!
-
bulyék -
Hellosztok!
Van egy problémám és remélem,hogy tudtok segíteni!Na amikor multiba játszok akkor a játék színe lila és mindenhol piros szinű errort ír ki.Mit tegyek,hogy jó legyen a game?THX.
-
BUÉK -
juhi01 #9094 buék -
BUÉK -
Kovsebi #9092 B.U.É.K.! A CT-knek,
a terroristáknak
, na és nektek. 
-
B.U.É.K.! 

-
Máté008 #9090 Nha nézd csak 2005. Milyen furcsa kimondani. hmm utálom a szilvesztert! Azért BÚÉK mindenkinek!!! -
BUÉK -
BÚÉK -
B.U.É.K. ! -
Sikeres túszmentésben és bombalerakásban gazdag boldog új évet kivánok mindenkinek.
-
Hellosztok!B.U.É.K 
Kéne egy kis help
Letöltöttem az EMPORiO változatot,mindent megcsináltam,el is indult,de amikor multiba akarom nyomni akkor eltorzul a kép és az egész lila kockázott színű,minden lilában jelenik meg pl:az emberek lilák és csíkossak,és amikor lövök a töltény hüvelye a nevem Robi lila színűvel jelenik meg.Mi lehet a probléma.
Előre is THX.
-
FLeK0 #9084 sg550, g3sg1 -
Először is B.Ú.É.K. mindenkinek! Másodszor mi az az auto sniper? Ezt már hallottam 1x 2x. -
Borg #9082 hmm elöször egykét 20/3 map... aztán kezdett dolgozni a mézes szilva... 3/20! :D Aztán még két TK... -
ááááááá de jó.
Új mapokon nyomtam.A kedvenceimen.2005-ben a magyar serverken akarom látni!
cs-twilight
cs_docks_dj--------hoppá ennél már van cs_docks_djfinal
de_inferno eszméletlen jó ködös és a Warriors magyar serveren már láttam hála istennek.
de_vice--- nekem nagyon bejön mert nagyon sötét, ezen is lehet már külföldin nyomni.
És íme meglepetés egy új szintén szupermap CS_militia_ad2m na ez már nagyon sources nem ugy mint a régi militia fasza hangulattal (naplemente),bár én még javítanák rajta egy kicsit, de ez tőlem már lehet hogy kukacoskodás.
És mondok még megint szuper mapot,amit én nem bírtam élvezni mert error feliratos mint a prodigy volt.Akinek eredeti a gameje az feltétlenül probálja ki, nem fog csalódni mint az előzőekben sem.
--cs_hslan_final
--cs_rooftops
Na megyek keresek még kurva jó mapokat(mert még van) azt probálom ki őket élesben.
-
Borg #9080 Milyen vita? :P -
Ne vitázzatok már, B.Ú.É.K és Písz!:) -
Nem lesz éjféli gém?:D -
Borg #9076 Éjfélig még én is játszok majd egyet. De akkor már nem :) -
Mehetne akár a mi szerverünkön, tele van fun mappal :D
Cyber Hunters PuB | Powered by http://www.fxp.hu|26ms|212.92.23.205:27022 -
Kéne valami újévi fun szerver :D
Amúgy én is nyomom majd, sztem éjfélkor is, ha lesznek mások is :) -
Hát az-az igazság hogy én ma nem játszottam még, és az biztos hogy ma játszani fogok. Asszem keresek olyan servert ahol új kedvenc mapok vannak.De hogy pont éjfélkor játszak áááá azt nem hiszem, de bármi megtörténhet. -
ki az aki az új évet (ma estét) a CS:S valamelyik serverén tölti? az már igazi fanatista aki játszani fog 
-
Borg #9071 Egy jó játékos, aki nem csak mákból hentel publicon, az az awp mapon is megy valamire. -
Szerintem nem lenne rosz megoldás, mert gyakran szorult helyzetben vagyok énis, és nincs idő tabra azt nézni ki dead és számolgatni.
gyorsan feltekintenék azt kiírná hogy hány ellenség van. -
Hát ha normális beálítások vannak akkor nem csít, igazad van.És akkor énis kifogom probálni ha tisztább a hangzás. -
Nyomsz egy TAB-ot, és kész... :) -
Na, és akkor miért csít szerinted a Ventrilo? -
1c3 #9066 Azt kellene valahogy megcsinálni, hogy a hudon kiírja azt is a progi, hogy hány ellenfél van még életben. Szerintem ez hasznos lenne. -
Oké értem borg, akkor csak megfelelő beállítások kelenek és akkor nem lehet olyat tenni. -
cs_swamp2 működő verziójaitt
Amúgy jó map ez is, mert egészen más mint az eddigiek de nem hiszem sokáig lehetne szórakozni rajta.
Amúgy az SGC-én nem tom mennyit vagytok rajta de ott két mapot újat betettek az egyik egy kicsit igénytelen asszem ez a neve scoutzknivez ezzel aszem már mindenki ki van békülve,pedig szar map csak jó a feeling.
van egy másik probálkozás az SGC-én aminek nem tom a nevét ,de az olyan, hogy szebbet szarok.Nem értem hogy ennyire nem figyelik azt az SGC servert, mert annál a mapnál kismiliárdan vagyunk specbe azt várjuk hogy takarodjon a map.
Nemértem hogy jó mapokat miért nem tesznek fel, magyarázza el valaki.