73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Pont ezt akartam kérdezni hogy jézusom még az se látható hogy melyik map ez.Ez AZ alap 8 map vagy mifene? -
egy párkép a cs_militia_ad2m maprol!:
1.kép
2.kép
3.kép
4.kép
5.kép
6.kép
csak a pingem egy kicsit nagy volt! -
Thx k9duli, közben levadásztam néhányat a gém-szerverekről.
Gaboca ez melyik pálya? -
Na fotóztam :
Militia=
1.kép
2.kép
3.kép
Viceról is csináltam mert megérdemli olyan szép az ég és a ház.Ez amúgy még azért jó map mert ki lehet használni a nightvisiont.
1.kép
2.kép
akkor egy titkos pályarész ha valaki nem látta de_chateau csak specatorba lehet bemenni és azon az ajtón:
1.kép
És akkor egy Fun:
Szerencsétlen nem bírta a kiképzést és fölakasztotta magát -
Amit adtál fix és update abból szerintem hiányzik egy csomó file vagy már ezt az egészet nem értem!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ezzel sem jó!Ezzel el sem indul a game.Mert ebbe az updatéba amit be kell másolni a főkönyvtárba ebbe csak 8 file van.Ebbe még a Launcher exe is hiányzik.Meg az a fixed exe sem jó.A fixed exe=crack?Jürgen nem tudnál privibe adni egy msn címet?És akkor msn-en tudnál nekem segíteni. -
_DESubway_Map
DE_Takedown_Map
CSRoofTops_Map
lockdown_map
de_facility
Na ha valami map még hiányzik szólj a cs_closequaterst nézted már néhány tusz rendesen kivan végezve.Na megyek nyomok egy de_subway2.0 mert most ehez a maphoz van kedvem.
militia hogy tetszik?
szerintem csak annyit kellene javítani rajta hogy a sziklákat egy kicsit lekerekíteni mert az így egy kicsit HL1 látványt ad.De lehet hogy feleslegesen kötekedek.Az a naplemente nagyonjó hangulatot csinál.Ja meg terror map rendesen.
ja és ezekről a mapokról mond tetszik, mert énnálam nem megy (nem eredeti a css-em).Mert képek alapján nagyon jók.
--cs_hslan_final
--cs_rooftops
--cs_mansion2
--cs_lockdown
--de_facality -
Na ilyen a játék nekem:
-
Borg #9136 militiából nyomhat képeket, aki már kipróbálta :) -
THX!Megnézem ezzel. -
k9duli: sok mapot nem találtam a linkjeidnél. Pedig veszettül érdekelne. Legalább a militia megvan végre, rá is vetem magam. subway-t, takedown-t, rooftops-t, lockdown-t, facality-t nem láttam. -
Úgy látom, nagyjából elült a "ventrillo cheat vagy nem cheat" flame, azért még hozzászólnék. Nálam a CS:S-ben a VoiceComm tökéletesen jó hangminőséggel működik. Tehát ezért eszembe sem jutna külön progit használni. Azt meg nem tartanám szerencsés megoldásnak, hogy nem spectelheted az enemyt, mert néha tanulságos lehet, esetleg észreveszel egy-két gyanús egyedet, vagy mittudomén. Engem legalábbis rendkívül idegesít a spect team only... Az meg vitathatatlanul csalás, ha halott vagy, és segítesz az élő csapattársadnak. Szerintem... -
#8508, nekem is az van és jó -
Mert szerintem vagy a játékba vagy az updatába van a hiba.Csak azt nem tudom,hogy hol van a müködő game és hozzá a jó update meg a fixed exe. -
Na vannak Még új csinált pályák ma és tegnap ezzel foglalkoztam és tesztelgettem.Nagyon jó minőségű tökéletes mapokról van szó.És amelyik serverre felteszik őket nagyon népszerű(eddig csak kűlföldin),bár van a warriors ahol felkerült az inferno és mindenkinek tetszett.
Akkor sorolom a szupermapokat amiken már külfőldin lehet nyomni=
--cs_docks_djfinal hatalmas pálya kötelező darab
--de_subway 2.0 ugyanaz mint az 1.0 csak sokkal jobb, mert bővitve van.
--de_takedown olyan officés
--cs_twilight szintén.
--cs_closequartes számítógépekkel tele lévő irodaház elképesztő ennek a pályának már díjat adnák, és még nem játszák,illetve egy nagy pingű serveren már láttam.
--de_vice már kezd nagyon népszerű lenni nem véletlenűl.
--cs_militia_ad2m csúcs pálya, csak nagyon terroros.
--de_inferno ködös fasza pálya.
Na most jönnek azok a pályák amik nagyon újak és én még nem élvezhetem mert error feliratosak.(eredeti játék kell hozzá)
--cs_hslan_final
--cs_rooftops
--cs_mansion2
--cs_lockdown
--de_facality
az oldalak amiről tőlthetitek őket
itt1
itt2
itt3
ha valamelyiket nem találnátok akkor szóljatok. -
Nem nekem nem az kell.Nekem egy jó update kell és ahhoz jó fixed exe és persze a jó game. -
neked pont az kell!
-
Takezó #9127 MI igen ;) -
De itt a faq-ba csak a 8-as update van de hol találom meg és egyáltalán mi az a provision?És a fix pedig benne van a 8-as updaté-ban? -
Jaa és BUÉK to all -
OFF :
A petíció ennek megfelelő eszköze ?! :)
On :-->
-
Egg #9123 Azonnal intézkedek mester
-
Egg, Te kis bugyis, gyorsan írjatok át active membersbe, mert hatalmas flamebe kezdek!
-
köszi! -
Egg #9120 http://www.udpsoft.com/eye2/index.html ezt töltsd le europe-ra kattints aztán instaláld fel és inditsd 
-
Hali!
1,5 hónapja nem játszottam.
van valahol egy magyar server IP gyűjtemény?
A 3000 névből nehéz kiszedegetni...
Kösz -
Egg #9118 Először is BÚÉK mindenkinek! Olvasgattam a magas röptű, mélyen szántó hozzászólásokat és frankón felbaszta az agyam a sok idióta rágalmazó! Először is Minden NRB-s háta mögött 2-3 év Klánszintű FPS űzés áll! Az átlag életkor bőven 20 fölött van és nem kockafejű tizen évesekből áll, ami azt jelenti, hogy nem az jelenti az életben az egyetlen sikerélményt, hogy a mapokon fragelső legyen bármelyik NRB-s folyton folyvást! Mohaa-ban például 4.-ek lettünk egy EA Lanon, ahol jópár ember előtt bizonyíthatott a csapat és kibaszottul nem csítelt senki! Aki azt a nevetséges oldalt csinálta és csalózik az meg a nevét írja má oda és ne bújjon a köcsög honlapja mögé, me az még szánalmasabb, mint a kétségbeesett csalózás orrba szájba! A ventriről meg annyit, hogy nem CSALÁS: jobban lősz tőle/át látsz a falon vagy mi a ferde pöcs? A cs-s voice egy nagy kalap szar .. a ventri normális és a lesúgás meg szánalmas, amit az NRB nem is csinál .... ezt nem fogja elhinni senki, de le van szarva! Akinek meg rögeszméje, hogy az NRB csal az csináljon demót .... shotot meg mindent, amire feláll a pöcse, de bizonyíték nélkül mindenki kussoljon. Clanbase-t megnéztétek már pöcsösök? 3 vereségünk és 1 győzelmünk van ... ha csalnánk ott lenne értelme csalni, nem .... ??? ERRŐL ennyit és minden rágalmazó faszkalap elmehet a picsába!! Elnézést a stílusért és az esetleges kesze-kuszaságért, de idegesítő a rágalom qrvára!! Még egyszer BÚÉK mindenkinek!
{NЯB}Ago™
-
Elég a 8-as, ha jól tudom -
Sajna kitöröltem a linkeket, de a faq-ba bizt megvan. 8-as update, provision + a fix. Vagy olvass pár oldalt vissza, ott lesz sztem -
R9 #9115 valaki akaw war-ozni? -
Most töltöttem le az 5,6,7 és a 8-as updatékat. -
Nekem a proper verzió van meg.De melyik update kell 5? 6? 7? vagy a 8-as?Tudnál egy linket adni?THX. -
-
jaja.Media Markt-ba és 150000Ft. -
Robogo, ez a konfigod?: "1024MB DDR RAM,HIS Excalibur Ati Radeon 9600XT 256MB,Intel Pentium 2,6GB,Abit SG72"
Hol lehet 2.6GB-os P4-et venni, mert veszek én is!
-
Ha tört a játék, akkor töltsd le a provision féle update-t meg fixet és akkor jó lesz -
Valaki segítsen már légyszi!9096 üzenetemre tud valaki választ? -
Borg #9107 Tyű bazmeg, ilyet! Eszem megáll... ejj. -
Azt a kurva,Eggéket csalózzák ?
Na ennek a játéknak is megvan a szintje
-
lamatic #9105 BúéK minden harcostársnak és minden MAGYARNAK