73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
GiGa master #9184 mennyiel jobb a source mint a CZ grafika ügyileg meg játszhatóság miatt?nagy a különbség??,,
-
Na szerintem egy kicsit túlzás éjszakainak mondani a militiát, nálam az a pálya éjszakai ahol pl van értelme nightvisionnak, militián még nincs értelme, de már csináltak olyan pályát ahol nem hátrány, ilyen a vice.
És nagyon örültem amikor kicsit sötétebb, kicsit ködösebb pályákat csináltak mert ebből hiány van.
-
Valakinek megvan a collectors edition a HL2-ből? Ha igen Privi!! plz plz!!!!!!!!!!!!!! -
De legalább lenne valami értelme nightvisiont venni. Mert az alap mapokon nem nagyon van... Én pl nem vettem még soha. Mondjuk tényleg jó lenne belőle egynappali verzió is. -
Borg #9180 Detto. De nem azért utálom mert meglepnek, végülis ki lehet ismerni minden mapot. Csak utálom a sötétben botorkálást, és kész. -
Pont ilyen hozzá állásom lenne az egészhez.
DE gyanítom hogy ha ilyen pálya lenne akkor nem lenne sok ct.Mindenki terror akarmajd lenni. -
Én utálom az összes sötét pályát, mert mindíg meglepnek vhonnan! :) -
Borg #9177 Hát ez nagy szar, éjszakait csináltak belőle... -
Jó ötlet, Bár nem állnák semmiképp akkor CT-nek! (A tanárok lennének a CT-k!:)) Mert én szeretném felrobbantani az iskolát, szóval ha leteszük a bombát azt semmi képpen sem hagyom hatástalanítani
! Ha meg a túszok lennének a tanárok, akkor mindet fejbelőném
!
-
Jürgen, van valamkonkrét oka a "kockázott lila fosnak"? Mert nálam is előjön néha, de köv. újraindításnál már semmi baja. -
CoD-al simán lehet játszani ha nem erdeti! Feltelepíted (+felrakod a 1.5-ös pacthet) és már léphetsz is fel a magyar szerverekre!
De CS:CZ-vel nem hiszem hogy bírsz játszani neten... -
Holnap suli,fasza.

Nincs olyan pálya ahol egy iskolában kell elhelyezni a bombát vagy megkellene menteni egy pár túszt.
-
GiGa master #9172 kössz megvannak nekem a trükjeim hogy tudjak játszani coddal azt mondták sokan hogy meg kell venni és én mégis tudok vele neten gamelni THX -
Kovsebi #9171 Hát nem idetartozik.
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
De ettől nem fogsz tudni online játszani vele. Ahhoz meg kell venned. -
GiGa master #9170 hy all!tom nem ide tartozik de counter strike condicion zero hoz kéne 1 cd key valaki írjon nekem 1 oldalt vagy 1 cd keyt -
ne játsz az infernon -
Nagyon jó a game kipróbáltam.
-
Jürgen:Jó lett a game.Nincs lila kockázott és fos textúra.THX a sok segítséget Jürgen. 
-
batu #9166 Sziasztok! az EMPORiO változatom van. Összes update fent van. Minden simán megy kivive "Inferno"-t. Van-e valakinek ötlet? -
Meg van.:D -
nos, válassz 1 quakenet szervert és úgy csatlakozz. Robogo szerver sztem nincs :P Ezután a join menüpontba írd: #Robogo -
Ja meg a Worldchatbe is bent vagyok. -
A nickem Gaboca és a robogo serveren vagyok. -
Bakker
Azt mondd meg, melyik szerverre csatlakoztál, meg mi a nicked
-
Na most beléptem.:) -
Most nem veled beszélek?:D -
? be is léptél? Mert én nem látlak :P -
Oksa megvan a szoba. -
jaja ez nálam akkor jön elő bármelyik mapon amikor összevissza tőltöm a mapokat vagy a játéknál ki lépek a windowsba vagy csak fogja magát azt így tölti be. -
hát, éjfélig még fent vagyok IRC-n. Ott elérsz. Quakenet, #Robogo szobát nyitottam -
Jajj sajna IRC-em nincs.:( -
Hát legutóbb valami area_377-en láttam ilyet, de volt alap-mapon is, szóval majd elmúlik. Volt már egy-két ilyen jellegű probléma, de restart megoldotta. -
akkor azt jelenti, hogy majd jön a 9. update? -
Adnátok 1 linket!?
Az online crack kéne !
THX -
msn nincs, van IRC-d?
-
Ja ez nem pálya.Ez a video test-elésénél jönn ki. -
Melyik pályánál fekete bugok?
-
Na asszem mostmár teljes képet kaptatok a militiáról.
Ja, az első képnél felőted magad a világűrbe. -
Hja, meg még valami: egyik másik (fan)pályán randa textúra bugok vannak, általában olyan, hogy tök fekete az egész objektum. Ilyenkor én cseszek el valamit, vagy eleve bugosak a mapok? -
A militia határozottan sokat javult, de elég sok még a HL1 fíling benne. A randa szögletes vécékagylók, meg a kockaágy, meg az elméretezett bárpult, meg ilyenek.