73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • GiGa master
    mennyiel jobb a source mint a CZ grafika ügyileg meg játszhatóság miatt?nagy a különbség??,,
  • k9duli
    Na szerintem egy kicsit túlzás éjszakainak mondani a militiát, nálam az a pálya éjszakai ahol pl van értelme nightvisionnak, militián még nincs értelme, de már csináltak olyan pályát ahol nem hátrány, ilyen a vice.
    És nagyon örültem amikor kicsit sötétebb, kicsit ködösebb pályákat csináltak mert ebből hiány van.
  • Mr.Grent
    Valakinek megvan a collectors edition a HL2-ből? Ha igen Privi!! plz plz!!!!!!!!!!!!!!
  • Phoenix007
    De legalább lenne valami értelme nightvisiont venni. Mert az alap mapokon nem nagyon van... Én pl nem vettem még soha. Mondjuk tényleg jó lenne belőle egynappali verzió is.
  • Borg
    Detto. De nem azért utálom mert meglepnek, végülis ki lehet ismerni minden mapot. Csak utálom a sötétben botorkálást, és kész.
  • k9duli
    Pont ilyen hozzá állásom lenne az egészhez.
    DE gyanítom hogy ha ilyen pálya lenne akkor nem lenne sok ct.Mindenki terror akarmajd lenni.
  • alph4
    Én utálom az összes sötét pályát, mert mindíg meglepnek vhonnan! :)
  • Borg
    Hát ez nagy szar, éjszakait csináltak belőle...
  • alph4
    Jó ötlet, Bár nem állnák semmiképp akkor CT-nek! (A tanárok lennének a CT-k!:)) Mert én szeretném felrobbantani az iskolát, szóval ha leteszük a bombát azt semmi képpen sem hagyom hatástalanítani! Ha meg a túszok lennének a tanárok, akkor mindet fejbelőném!
  • Phoenix007
    Jürgen, van valamkonkrét oka a "kockázott lila fosnak"? Mert nálam is előjön néha, de köv. újraindításnál már semmi baja.
  • alph4
    CoD-al simán lehet játszani ha nem erdeti! Feltelepíted (+felrakod a 1.5-ös pacthet) és már léphetsz is fel a magyar szerverekre!
    De CS:CZ-vel nem hiszem hogy bírsz játszani neten...
  • k9duli
    Holnap suli,fasza.

Nincs olyan pálya ahol egy iskolában kell elhelyezni a bombát vagy megkellene menteni egy pár túszt.
  • GiGa master
    kössz megvannak nekem a trükjeim hogy tudjak játszani coddal azt mondták sokan hogy meg kell venni és én mégis tudok vele neten gamelni THX
  • Kovsebi
    Hát nem idetartozik.
    5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY

De ettől nem fogsz tudni online játszani vele. Ahhoz meg kell venned.
  • GiGa master
    hy all!tom nem ide tartozik de counter strike condicion zero hoz kéne 1 cd key valaki írjon nekem 1 oldalt vagy 1 cd keyt
  • dikki*yysw
    ne játsz az infernon
  • Robogo
    Nagyon jó a game kipróbáltam.
  • Robogo
    Jürgen:Jó lett a game.Nincs lila kockázott és fos textúra.THX a sok segítséget Jürgen.
  • batu
    Sziasztok! az EMPORiO változatom van. Összes update fent van. Minden simán megy kivive "Inferno"-t. Van-e valakinek ötlet?
  • Robogo
    Meg van.:D
  • Jürgen
    nos, válassz 1 quakenet szervert és úgy csatlakozz. Robogo szerver sztem nincs :P Ezután a join menüpontba írd: #Robogo
  • Robogo
    Ja meg a Worldchatbe is bent vagyok.
  • Robogo
    A nickem Gaboca és a robogo serveren vagyok.
  • Jürgen
    Bakker Azt mondd meg, melyik szerverre csatlakoztál, meg mi a nicked
  • Robogo
    Na most beléptem.:)
  • Robogo
    Most nem veled beszélek?:D
  • Jürgen
    ? be is léptél? Mert én nem látlak :P
  • Robogo
    Oksa megvan a szoba.
  • k9duli
    jaja ez nálam akkor jön elő bármelyik mapon amikor összevissza tőltöm a mapokat vagy a játéknál ki lépek a windowsba vagy csak fogja magát azt így tölti be.
  • Jürgen
    hát, éjfélig még fent vagyok IRC-n. Ott elérsz. Quakenet, #Robogo szobát nyitottam
  • Robogo
    Jajj sajna IRC-em nincs.:(
  • Phoenix007
    Hát legutóbb valami area_377-en láttam ilyet, de volt alap-mapon is, szóval majd elmúlik. Volt már egy-két ilyen jellegű probléma, de restart megoldotta.
  • Sil3nt
    akkor azt jelenti, hogy majd jön a 9. update?
  • GGeo
    Adnátok 1 linket!?
    Az online crack kéne !
    THX
  • Jürgen
    msn nincs, van IRC-d?
  • Robogo
    Ja ez nem pálya.Ez a video test-elésénél jönn ki.
  • k9duli
    Melyik pályánál fekete bugok?
  • k9duli
    Na asszem mostmár teljes képet kaptatok a militiáról.
    Ja, az első képnél felőted magad a világűrbe.
  • Phoenix007
    Hja, meg még valami: egyik másik (fan)pályán randa textúra bugok vannak, általában olyan, hogy tök fekete az egész objektum. Ilyenkor én cseszek el valamit, vagy eleve bugosak a mapok?
  • Phoenix007
    A militia határozottan sokat javult, de elég sok még a HL1 fíling benne. A randa szögletes vécékagylók, meg a kockaágy, meg az elméretezett bárpult, meg ilyenek.