73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
akkor ha én létrehozok egy szervert akoor hogy tudok rajta map-ot váltani bármikór?
Hogyan tudom meg a saját szerverem ipcímét?
-
DoNLeoN #9223 A hiba az, hogy nem tetted a steamapp.cfg-ben idézőjelbe a felhasználó nevet (az email címed, amivel a steamet regelted, meg a jelszavat is idézőjelbe. -
soldier #9222 9210re légyszi válaszoljatok -
az milyen? -
Tehát nincs senkinek deluxe hl2???????? Nagyon kéne a segítsége!!!!!!!!!!! -
Ojat en nem hasznalok. -
Na igy akartam!:
-
már jobbra raktam csak eddig a dx7 miatt nem engedte!
-
Köszi szépen! Nem adnád meg az msn-címed?
Kellen még egy kis segíteség! -
Háhhhh! Hát ilyen hibaüzenetet láttatok-e már?
"This game is currently unavailable! Please try again at another time!" -
soldier #9214 #9210? -
9800pro hát akkor tedd azt az árnyékot jobbra mert nekem 9600xt kártyám van azt sokkal komolyabb beálításaim vannak.Azt a kártyát meg jól lehet húzni. -
ati 9800Pro ,de már megoldottam a problémát köszi! -
Nemraktad fel az Update 8 Fix-et. -
soldier #9210 Szevasztok
VAn egy gondom.Mindent ugy csináltam ahogy a FAQban van és ezt írja ki indításnál: SteamStartup failed teamstartup (0xf 0x12f04) failed with error 1:Missing key/value seperator "(=)" in line és ott az elérési utvonal
ez mi akar lenni?Segitsetek plz.
-
Ben C #9209 hogyhogy awp mapon semmire nem megy whval? ezhülyeség.. egyszer bejött CS 1.6ban egy WHs amikor AWP map volt, rohangált fedezékről fedezékre és azokon keresztül lőtte a fejeseket. -
maxplayers set to 1
maxplayers set to 1
map load failed: de_dust2 not found or invalid
Ezt írja!
Amógy tört változat.:( -
Borg #9207 Milyen videokártyád van? -
Maffia!!! Ma este 19:30-kor legyetek a {Shakal} klán szerverén, mert ott lesz a warunk! 3 vs 3!!
hk_ONE Team -
Miért nem tudom átállitani dx9-re a hardverest?
-
Na észrevettem a militián egy nagy hibát.Ezt eddig azért nem vettem észre mert mindig a terrorok nyertek.Na arról van szó hogy a túszok kivite szinte lehetetlen, mert nagyon bugos valamibe mindig elakadnak. -
Gratula, ebből aztán sokat le lehet szűrni... 
Legalább azt írd már le, hogy milyen változatod van (eredeti/tört?), és hogy pontosan mit ír a konzolba... -
Nem tud nekem valaki server létrehozásban segíteni?
Mert amikór létre akarok hozni egyet akkor valami piros szöveget ír ki a consolba. [email protected] msnis! -
Ben C #9201 hülyeséget kérdezni nem vagy fáradt de utanézni egy minimálisat ahhoz fáradt vagy O_o -
Akkor azt ajánlom hogy pihend ki magad alaposan, és csak utánna olvass :)) -
1hétig nem CSS-tem, most felmentem 10perc-re egy Szerverre, de felisbaszták az agyam. Mert hogy átmentem 3-emberen és mindnek fejest osztottam és már mondták is hogy elég gyanús vagyok meg minden...
Inkább CoD-ozok egy darbig, ott kevesebb az olyan csávó, aki azt hiszi hogy ő a legjobb és mindenkit letarol! -
GiGa master #9198 nah attól még nem vok hülye me ilyen kérdéseket teszek de nem hinném ha te is fáradt lennél milyen kérdést tudsz írni -
inkább olyan naplementés!
-
Ne legyél már hülye...keress utánna, bár ha ilyen hülye kérdést teszel fel nem biztos hogy sikerül... -
GiGa master #9195 hy ehez kell a CS-CZ vagy fut magában szal kiegészítő?? -
miről van szó? Milyen proci?
-
Én is csak tegnap vettem észre amikor szóltál.
-
Nem fogok.:) -
tehen_m #9191 Azon röhögtem hogy mit össze szenvedhetsz hogy csak neked esett le és mások nem tették szóvá.
-
Hy!
Hogyan lehet pályákat betenni a CSS-ba? -
Persze, de az 2.6GB-os
-
Ben C #9188 150 000 FT egy 2.6os P4 proci? O_O -
Hát nálam megszünt minden, miután felraktam a 4.12 Catalyst-et meg a provision féle javítást. Meg ezek szerint Robogonak is sikerült
Neki is régebbi driver volt a kareszen
-
Végre!
Látod ne igyál sok Cherry Brandy-t
-
hát grafikailag ég és föld.. :)